There Be Light



SKÖNARE!

Jag har tappat intresse att skriva mycket. Så det räcker väl med att jag skriver att jag hade en helskön kväll igår? =) Och att jag ska träffa Casandra på stan om en timme, då blir det att chilla på pause! Justja, jag och Jenna ska vara barnvakt en stund ikväll också! Puss då!

It Ain't A Problem

Mamma ska sticka en lila mössa till mig, mycket nice. Och pappa ska byta ut våran soffa, så jag tänkte passa på att sova i den varje natt nu tills den nya kommer. Skulle lätt tagit in den på mitt rum i fall den rymdes, menee det gör den ju såklart inte =) Imorgon är det skola, och det är sovmorgon också så det funkar. Sen går jag inte särskilt länge heller, har en bokredovisning iallafall, har läst 11 sidor i boken och sett halva filmen, men det ska nog gå bra ändå! Sen blir det jobb på kvällen och det är lika roligt varje gång, dock är det synd att Jens har slutat han var ju ganska ruuulig att jobba med!

Men nu väntas en dejt med sängen, så jag säger väl godnatt då =)


It's Like That

Idag blev det ingen praktik, det är så att magen inte riktigt hänger med i svängarna. Den fattar liksom inte när den ska sova, istället blev jag vaken sent inatt och då var jag inte så pigg på att kliva upp och jobba! Tog en alvedon imorse, då blev det lite bättre.

Så idag har jag tillbringat min tid på stan med Casandra, satt även på pause i två timmar och chilla. Nu längtar vi bara till sportlovet och åre =) PÖSS!

Get you all in check

Varje söndag gruvar jag mig inför praktiken på måndagar. Det känns inte lockade om jag får säga det! Visst, dom är skön dom som jobbar där men vill ha någon kompis att bara snacka skit med. Så 6 timmar ska jag stå där och slita och se allmänt trevlig ut. Sen när måndagspasset är slut, ja då ska man skynda sig hem och äta och sedan jobba på ett annat jobb. Fast det jobbet är däremot hur soft som helst, så där klagar jag inte. Men sen kommer tisdagen igen, då ska man jobba på lindex igen.. Måste handelsprogrammet ha sån jävla mycket praktik? Men efter tisdagspasset kommer jag vara happyface för då blir det en shoppingrunda plus att jag är ledig på kvällen. Sen vet jag att skolan kommer rulla på bra så veckan kommer gå snabbt ändå och på fredag är det lov. Skönaree! Festa i åre på lovet är inte helt fel, jag lovar jag kommer befinna mig där istället för här hemma =) Det kommer bli fett med nice!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vad gör man på söndagar liksom? Aah mamma har gjort lite spa behandlingar på mig sen stickade jag klart min rosa halsduk. Nu ska jag plugga lite och sen sova tidigt!

CARLSTAD CRUSADERS.
Lägger in filmen bara för att jag saknar min stooorebror!


H to the åkan

för en lång lång tid


Tänker på er.


falley out.


Twisted Little Star

Just needed someone fresh to hold my hand
Just needed someone new to understand
Just needed a face to ease the flow
There must be a million ways
To make this last forver



Igår kändes min säng aktuell redan klockan 23.15 och det var sjukt skönt att lägga sig tidigt på en fredag kväll. Kollade på en bra film igår iallafall och kände mig inte det mista sugen på fest även om det var flera som ringde! Och idag har jag varit aktiv och gått en långpromenad med mamma, så har jag fått en ny garderob och då passade jag även på att rensa lite kläder. Sen håller jag även på att sticka en rosa halsduk, snyggare! Mennee nu ska mamma, Sara, Jocke och jag kolla på melodifestivalen och äta glass =)


-

Imorgon är det dans och massage som gäller, sen jävlar är det helg. Och helgen ska jag spendera med min älsklings mamma. Vi ska bara mysa och se film, ser verkligen framemot en lugn helg. Och sen tänkte jag väl inte skriva ett så långt inlägg ikväll eftersom jag har inte så mycket att berätta om, personliga saker skriver jag helst inte upp här heller såatteh hoppas det duger ändå :) Men godnatt rå!


-




Hade sjukt härligt igår i bydalen med Jessica, Moa och Ayan. Moa och jag sattsade på raileeeen :) Det gick rätt bra! Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 3 minuter över 9 så jag kan gå ut till bussen. Egentligen skulle vi ha sovmorgon till 11 idag, men nej då ska vi till Nolia och kolla inför imorgon då vi ska jobba där. Sug kuk nolia! Nu vill jag ha helg, för jag är tröttare... Ikväll ska jag jobba!

-

3 månader,
saknar dig Shira!


-

w0000t

Imorgon är det en ny vecka, en sug vecka kommer det att vara förutom på tisdag för då blir det snowboard! Men resten av veckan vill jag inte ens tänka på, ska jobba på lindex, svenskan och nolia sen ska jag hinna med skolan också. Sen är jag helt pank så jag kommer inte kunna köpa eller göra nånting. Så om ni hittar en 50öring eller något på backen så har jag paxat för första tjing. Men sen däremot vecka 9, det kommer vara en nice vecka för då är det lön, och sen sportlov. Och på sportlovet blir det bland annat övik, åre osv..... LOVE IT!

Idag har jag bara chillat, och sen bjöd Jennifer mig på middag.
Och nu ska jag sätta igång en film.

-

Jag är bakis, trött som en jude, skjut mig? Gårdagen behöver vi inte ens prata om. Kan ju bara nämna att jag trodde jag aldrig skulle vakna mer när jag la mig inatt. Jag ljuger inte när jag bad till gud att jag skulle få träffa mamma igen. Sen vad hände med att jag skulle ta det lugnt hela helgen utan alkohol? Alltså lol. Nästa helg däremot då är det redan spikat en tjejmiddag och då är det without alchoholic. Men jag ska inte klaga på gårkvällen, den var faktiskt helt okej!=)  Sedärja! Ikväll blir det chips&dipp hemma hos Sara och Jocke. Det ser jag framemot =) Bara mitt jävla huvud kan sluta banka sönder? Funkar inte alvedon mot huvudvärk eller?? 

Nu tv och kanske en liiiten powernap? puss då!


-

Åh kan man ha en skönare mamma än min? Hon har verkligen sina söta sidor och sitt underhållande sätt. Hon, Sara och jag har våra roliga stunder =) Dock åker hon till Norge imorgon till hennes norsk. Hade gärnat velat spendera helgen med henne eftersom det blir en alkoholfri helg. Men puss på mamma då, hon är värd ett blogg inlägg här faktiskt =)


-

Inatt sov jag i 12 timmar, trodde jag hade försovit mig imorse eftersom jag vaknade före väckarklockan, och det kan jag lova att det aldrig händer annars. Så då blev jag happyface och kunde sova en stund till =) Sen på stan idag fick Jennifer ringa 112 för första gången i sitt liv, det var nämligen en man som ramlade ihop och fick epilepsi anfall, så vi fick liksom hjälpa han. Vuxenpoäng där eller? Och om jag vore han skulle jag dumpa frun direkt, lite sorglig var hon. Hon ville tydligen att han skulle ligga kvar där på backen tills han blev bättre. Men ambulansen kom och vi får hoppas att han mår bättre nu =)

Sen har dagen varit rätt dålig i sig. Började bråka med Jennifer på skolan men vi blev vänner nu ikväll, sen har jag kännt mig sjuk och tror jag kommer bli det eftersom Sara ligger med feber. Jobbet har gått dåligt ikväll också. Osv! Hoppas allt vänder tills morgondagen... Hejdå!


-

Hur gör man liksom?

13 14 15 16 17 18

sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sovasova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova ska jag göra nu efter en filmkväll hos Jenna Jamesson. Vi såg en bra film, lika bra som att sitta och kolla med någon som har adhd. Såatteh så har min kväll sett ut, jag är tröttare än tröttast. Och nu märkte jag även att jag har sår på min arm efter en viss person som har varit arg på mig och rivit mig =) Så kan det gå! Elleeeeehhr? Ja och sen väntas både praktik och jobb imorgon, hålla i gång från 9 - 21. HÄÄRLIGT! Menne godnatt.


Lives In Da Club

I skrivande stund så tänker jag samtidigt på vad jag missade igår? Somsagt så var jag på "Spybar" bortanför vallsundsbron. Den som säger att man kan ha kul utan alkohol har helt fel. Hade ingen dricka, och därför sög det riktigt hårt! Drog hem rätt tidigt och lite efter får jag sms om att det är "fett roligt och att dom dansar på bord" osv. Själv låg jag hemma med en godisskål bredvid mig tittandes på en film. Men man får hoppas på att det kommer fler sånna tillfällen då man är lite smartare och fixar alkohol tidigare. Dock var jag bakis hela dagen så det kan ju bero på det? =) Men nog om den saken så har jag tagit det lugnt hela dagen/kvällen. Jennifer, Jocke, Sara och jag har kollat på tv och umgåtts. Bor hos mamma nu i 2 veckor, och det känns skönt att få vara med världens bästa mamma =)



PUSS PÅ MAMI DÅRÅÅ =)


Take my body close

Vad säger man om gårdagen egentligen? Blev lite dans, lite fullare, lite roligare osv. Ikväll blir det nya tag, dock inte i bringåsen utan ett nästan lika öde ställe fast på andra sidan vallsundsbron. Fast hade hellre velat åka till Åre, men det fanns ingen skjuts. Och nu är jag hungrig så jag spricker. Tror det blir god mat idag, och då ska jag äta som en häst =)

HÖRS!


-

Måste bara säga att jag fick en kusin för 2 timmar sedan.
Välkommen ut i världen Tilde ;)


-

pop them bottles, yea drink that up man
got you feeln crazi yeah that was da plan


PARTY TONIGHT ! Mer behöver jag inte säga, kommer bli phätt me nice ;)

no stress

Lights go out and I can't be saved
Tides that I tried to swim against
Brought me down upon my knees
Oh I beg, I beg and plead


IDAG ORKAR JAG INTE SKRIVA NÅGOT SPECIELLT =)
FÖRUTOM ATT JAG HAR GÅTT I SKOLAN, JOBBAT OCH FIKAT PÅ PAUSE.
NU SKA JAG BORSTA TÄNDERNA SEN TA GODNATT-PRILLAN!
FEEEEET PUSS DÅ!


Jaa ?!

Gå inte ut idag för det har kommit en ny istid! Fryser och är trött som en jude. Tänkte lägga mig i sängen och se på någon bra film. Sen ville Jennifer komma och hälsa på mig, (Jenna säger: JAG ÄR DESPERAT EFTER DIG). Det ska väl bli trevligt eftersom jag inte att träffat tjejen på några dagar nu. Är ju somsagt ledig ikväll, och det är jävligt skönt. Men imorgon ska jag både jobba och gå i skola. Inte för att låta som en idiot, men jag saknar verkligen skolan när jag är på praktiken. =) Justja var hos tandläkarn idag, det gick jätte bra. Inga hål och visiten varade endast i 7 min! Hihi.


the drugs don't work


Right here

Spotify kan ju vara den bästa uppfinningen!

Seeeen så gick jobbet hur bra som helst ikväll! Men tänkte inte jobba så mycket denna vecka, imorgon ska jag vara ledig tror jag. Och på torsdag ska jag vara med Emma. Sen är det fredag igen, och då är det fest som gäller. Kommer bli sjukt roligt. Är även sugen på att åka till Åre till helgen, men det får jag funderar mer på innan jag bestämmer något =)

Nu ska jag snart sova, ska upp på praktik imorgon! Godnatt.


RSS 2.0