Måndag

Nu är jag redo för Norgeee. Nu är allt klart! Det känns riktigt gött ska ni veta! Trodde det skulle ta ungefär 4 timmar att tömma och städa lägenheten, men det tog 9!! Och då har jag fått hjälp av familjen och Jennifer. Jennifer har varit en ängel, hon har hjälpt mig enda från början till slut. Om jag hade varit själv hade det tagit en vecka... Pappa bjöd oss alla på världens godaste middag också. En fin familjemiddag såhär innan jag åker.

Annars har helgen varit rolig och bra. Igår var jag, mamma och Sara på bishop och myste. Sen blev det lite party med efterfest osv med tjejerna. 


Nu är jag slut som artist som Sara så fint brukar säga. Så nu ska jag sova om jag ska orka upp halv 7. Vi hörs på skype! Puss och kram.


Rubriker är jobbiga!

6 koppar kaffe och 2 öl senare ligger jag i sängen och ska försöka sova. Kaffe blir man pigg av och en liten mängd alkohol blir man trött av. Så frågan är om jag kommer kunna sova eller ligga vaken hela natten. Dagen har rullat på fint förutom att det är så äckligt kallt ute. Har fixat lite saker på stan, varit hos mamma på middag, druckit kaffe på pause och kikat fotboll på O'learys. Hos mamma var jag några centimeter ifrån att få en glaskula i huvudet. Det var lite creepy, den åkte bara ner från en hylla utan vidare och ville antaligen skada mig? Utöver det så har jag fan nackspärr. Sov på ett jävla konstigt vis inatt och det blir bara värre och värre. Nu kan jag snart inte ens kolla 25 grader åt sidan. MHHHHHHHHHHHHH. Det gör ont och är sjukt störrigt. Tänkte försöka sova bort det nu.


Älskar min mami.


Nightcall

Dåå var det här med packning då, för nu är andrahandskontraktet på skrivet så nu är det bara att sätta igång. Men det är tråkigt att packa själv, jag inväntar Alexandra som får komma och hålla mig sällskap. Räknade ut idag att det här är 10e gången jag flyttar. Måste firas med ett glas skumpa i jacuzzin tror jag..

Hade nog inget mer på hjärtat. Återkommer väl.


Under your spell


Hela livet var ett disco

Sara och jag sov jätte dåligt inatt, allt störde oss så sjukt mycket. Plogbilar, mardrömmar, någon som skrapar sin bil sjukt länge och högt, telefonerna ringde, restless leg osv. Så vi somnade inte förrän imorse typ. Sen ringde Jennifer 9 imorse och frågade om jag ville vara barnvakt, men det var gött ändå att kliva upp tidigt. Och kul att vara med lilla Joline. Sen har dagen rullat på med möte och lite viktiga saker. Men ikväll har allt gått emot mig, så fort jag känner mig nöjd och att allt känns så klart, så kommer det mer och mer saker. Vilket innebär stress  som inte jag klarar av ikväll haha. Så nu ska jag ta ett djupt andetag, springa och säga hej till Linda sen slänga mig i en varm dusch och bara chilla resten av kvällen. Så hörs vi imorgon när Anna är en gladare människa :)


Onsdag

Sitter nyvaken hos Sara och dricker kaffe. Tessan kommer och hämtar mig senare, då ska vi åka runt och fixa lite saker. Sen tänkte jag faktiskt börja packa idag så inte allt är kvar till sista veckan. Har hyrt ut min lägenhet i andrahand från och med nästa söndag. Tiden går så jäkla snabbt nu också. Men det ska bli så kul! Jag är glad!



Söndag

Hur perfekt kan allting bli egentligen? Nu har vi skrivit på kontrakt till en lägenhet i Norge. Det blir bara bättre och bättre, vi har en jacuzzi (!!!!) golvvärme, fint golv i hela lägenheten, den är över 100 kvm stor. Och vi flyttar om två veckor. Känns sjukt. Så dom kommande två veckorna har jag fullt upp.

Tog en paus från allting i helgen och har haft det hur bra som helst. I fredags tog jag det lugnt, bjöd Jennifer på middag (första gången jag gjorde kyckling helt själv och jag lyckades), sen kom Filip förbi en sväng. Igår fyllde Maria 22 år så vi blev bjuden på tacos hos henne, vi spelade ett spel som var huuuuuur jäkla kul som helst. Sen gick vi på olearys och fick shottar och drinkar!


Nu kommer Sara och Patrik snart och hämtar upp mig, vi ska åka hem till mamsen och fika lite.


12 januari

Lil wayne gör min dag idag medans jag planerar det ena och det andra. Har ringt lite samtal, bokat möten och nu har jag tagit en kaffe paus. Är hos Sara, hon är ute på en promenad. Har sovit här två nätter i rad, och det är rätt skönt! Måste vänja mig vid att ha sällskap 24/7 för snart blir jag sambos med tre tjejer också. Det ska bli spännande!



Nu kom Sara och Maria hit så nu ska jag vara lite social!


I tveksamhetens tid

Skulle inte ut i helgen. Jag och Jennifer var på bio och blev partysugen. Det blev lite öl och drinkar. Sen efterfest med en trollkarl. Han var sjuk, fortfarande chokad! Skulle absolut inte ut igår heller, jag och Jennifer var barnvakt åt lilla Joline, hon kan förövrigt allt med en iphone och hon är 1 och ett halvt år gammal. Sen åkte vi till Lidehäll och blev bjuden på vin. Sen gick vi ut... Men man lever bara en gång har jag hört! 



Då ingenting är som man tror, inget är som det ser ut
Får jag då luta min panna, mot ditt trygga bröst


Happiness



Skön dag trots allt! Jobb, ett pause besök, en halvtimmes powernap, film och pizza hos S. Jag är inte ens trött, så nu ska jag mysa framför världens bästa serie.

Torsdag

Det känns förjävligt att kolla på klockan sista gången 04.13 när man ska kliva upp 05.30. Fa-haan vad jag inte kommer att må bra sen. Min dygnsrytm är inte heller så bra just nu. Jag lägger mig trött och håller på somnar, precis när jag ska somna blir jag jätte pigg och börjar svettas sjukt mycket, sen ligger jag vaken i några timmar. Så nu tänkte jag bosätta mig antingen hos pappa, mamma eller Sara.

2012 skrämmer mig också :( Jag fick höra för någon dag sen att mayaindianerna kunde förutse att det skulle bli en tsunami, en terrorattack, jordskalv osv. Hur sjukt? Jag tror inte på det kommer hända något, men tänk om? Måste göra det här till ett bra år...


2012 året vi kommer dö


RSS 2.0