bjuder på studentbilder + sara


mmmmmh

Varför kan man aldrig ha lika roligt andra kvällen man är ute? Jag tror mösspåtagningen var så jävla överlägsen så det inte går att ha roligare typ. Och alla mina krafter är nog kvar på dansgolvet, orkar ingenting. Har legat i soffan och kollat på avatar för femte gången nu tror jag. Det kan vara den kanske bästa filmen! Ikväll blir det iallafall mys med Cas. Så vi hörs när jag är piggare :)


mösspåtagning

Hade riktigt jävla kul igår, helt klart den roligaste kvällen under mina 18 år. Ikväll laddar vi om för en till utekväll, dock inte på skolan men det blir marité med mina kära klassisar! Hejråååå


jahaa

Systern sitter på akuten och jag kan inte ringa för min mobil är cp. Lill stumpan min! Sitter iallafall här nyvaken och ska börja dricka om exakt 3 timmar. Såå nu köööör vi, hejråååå måste fixa mig!

99 times

Känner abstinensen är påväg. Vaaah, vad ska jag göra hemma ikväll när alla är på marité och festar?! Måste sysselsätta mig med något jävligt bra ikväll. Sova vore ju bra för då går tiden fort så tänker man inte heller hur kul alla har det. Meeen så tror jag icke att det blir, kommer förmodligen sitta uppe halva natten. Måla naglarna, äta blåbärspaj, prata i telefon med någon villig själ, ta en lååång skön dusch, prata lite med mig själv osv. Men åh om jag ska erkänna så är jag jätte trött. Gick och la mig 1 inatt, kunde inte sova förrän 3. Så klev jag upp halv 8. Så det får bli en powernap nu. Godnattt, ha så jävla tråkigt ikväll


spotify

Hereee you go, min och jennifers spotify lista.


hush hush


skola

Pallrade mig ner på skolan ändå, duktig som jag är. Här på skolan verkar alla bakis, det är lite kul. Lite jobbigt också, mina händer skakar lite sådär gulligt som när man är nervös. Passar på att sitta på skolan lite längre än vanligt. Tänker att det här är kanske näst sista gången jag sitter på skolans dator och att det är den näst sista kaffe koppen jag dricker. Det är lite skrämande. Åh jag älskar skolan! Vill inte gåå ut, wargentin är bäst.... och Lyan. Matan däremot känns skönt å slippa. Pusspuss på skolan

sjuk

Herrejävlar vad jag inte mår bra idag. Tror bestämt att jag måste skita i marité imorgon. Måste bli frisk till mösspåtagningen. Har också en förjävla ångest idag, törs inte kolla på kortet hur mycket pengar jag har kvar. Fast samtidigt var det också värt med tanke på vilken bra kväll det var igår.

Idag vet jag dock inte vad jag ska göra, skulle behöva pallra mig ner på skolan men tror min kropp säger ifrån... Kommer antagligen ligga i sängen hela dagen. Hej

bal

Försöker bli frisk, men det går väl sådär. Hostar i princip hela tiden och det är jobbigt. Har precis varit och solat, svettigt men skönt. Och nu inväntar jag en sallad, tror den skulle komma vid halv 7.

Imorgon är det programbal, mina tjejer kommer vara sjukt snygga. Jag ska inte gå, och alla blir förvånade över det. Lite jag med kanske. Men om jag inte vill/inte är pepp så ska jag inte. Däremot kommer jag åka med tjejerna och deras baldejter i en limosuine. Dricka lite skumpa kanske? Efter det ska jag, Bella och Johanna äta middag på Pause och bara ha det trevligt. Så jag är glad ändå! På torsdag är det ju mösspåtagninsbal, den peppar jag till iallafall.


Goa

Riktigt mysig och trevlig kväll på Goa. Bra musik, god drink och bra sällskap :) Nu börjar ögonen kännas tunga såattee nu är det läggdags vilken sekund som helst. Godnatt på er!

bra dag

Igår var en riktigt bra dag! Sol, rosé, brudar och marité. Bättre kan det nästan inte bli. Idag är jag mer förkyld, hostan är värre och huvudet gör ont. Blev bakishäng med tjejerna och lite pizza. Ikväll blir det lugnt, har laddat upp med lite godis. Hörs senare

 


inte länge kvar

Eeehh det här var typ den näst sista seriösa skoldagen. Har bara lektioner på onsdag nästa vecka sen är jag ledig. Känns ingeeee kul för jag vill sitta i lyan och dricka kaffe och spana på killar.. Fan vad jävla tråkigt. Jag blir deppig av studenten. Skulle lätt kunna gå ett halvår till åtminstonde! Fast samtidigt så ska det ju bli skönt också, om alla planer går som jag vill. Idag har jag inhandlat lite behövliga saker, dock är det studentklänningen kvar. Måste. Hitta. En. Nu. Ja som sagt, imorgon blir det sol. Och istället för öl tror jag vi kör på rosé och så ska vi väl på personalfesten på marité. Gratis öl är ju rätt okej! Nu ska jag snart bege mig ner mot stan, möta upp Casandra och ta en lååång promenad. Kanske att vi går sjövägen mot lugnvik. Det är ju sooooool, men det lär ju gå ner vilken sekund som helst. Måste skynda mig lite nu, hejhej!


therese och jag



Imorgon blir det sol, kanske ikväll med. Och imorgon blir det eventuellt grillning
och någon öl med flickorna.

tja

Har suttit och skrivit och raderat 100 gånger. Försökte skriva om studenten men det går inte, det är så mycket blandade känslor.... Kanske tar det senare ikväll, måste samla lite mod först. Nu ska jag iallafall bege mig till Sara för att baka blåbärspaj (jag vet att jag tjatar mycket om blåbärspaj men det är så jävla gött), och så ska vi se film. Tror Casandra kommer förbi en sväng också. Mysigt. Har ju liksom pluggat klart för dagen nästan, bara lite läsning inför ett andra omprov imorgon i NK som jag hatar mest av allt. HÖRS SENARE KOMPISAR!


solarium

En nära döden upplevse i solariumet idag. Nya rör, 20 minuters plåga, rinnande svett, svimfärdig osv. Kändes lite som att vara i Thailand om man lägger till 20 grader varmare typ. Men, jag överlevde. Tackarna gudarna för det! Nu sitter jag och äter på en glass, ska vilken sekund som helst börja plugga. Det beror lite på hur långt jag hade tänkt göra det här inlägget. Och nej längre än såhär blir det faktiskt inteeee, så fuck you så hörs vi! :)

skön

Topmodelz – Strings Of Infinity


så kan det gå

Fortfarande på dåligt humör även om jag har fått i mig mat... Måste bero på sömnbrist! Pluggat har jag inte heller kunnat gjort ikväll, kanske 5 minuter. Max! Istället har jag kollat på true blood, ätit blåbärspaj, glass och chips. Fan för mig, imorgon tar jag nya tag. Bara jag inte försover mig som ALLA andra tisdagar, det kommer isåfall förstöra hela min dag. Så kanske bäst att ta tummen ur röven och lägga sig. Tack och godnatt.

svälter

I vilken sekund som helst kommer jag att börja gråta. Är lika hungrig som ett afrika barn. Fan, mamma skynda på maten lite nu va! Vi hörs när jag är på bättre humör (när jag har fått i mig mat).....

mys-söndag

Välbehövlig sovmorgon idag. Har förflyttat mig till pappa nu, och här är jag också hemma själv. Nu börjar jag bli trött på att vara ensam eftersom jag är mörkrädd. Men ikväll har jag haft Jennifer på besök, vi gjorde precis klart en blåbärspaj som jag sitter och äter för tillfället. Hon fick stress äta några tuggor eftersom hennes skjuts kom. Känns fortfarande som att jag har tusen saker att göra ikväll, men min kropp strejkar. Kanske ska börja med att duscha sen tar jag allt som det kommer. Imorgon är det vett och etikett. Roligt! Later


bonaqua

Mysigaste dagen/kvällen på länge. Softare väder alltså! Suttit ute med Casandra hela kvällen tills nu med tända ljus. Kändes sjukt aktuellt med en kväll att bara kunna snacka skit och må gott. Har också svettats lite med Jennifer idag. Nu blir det lite tv, och sen sängen. Imorgon kommer mamma hem, då ska jag kramas lite med henne. Godnatt

trött

Bussen: "jag får inte somna, jag får inte somna" ....... osv osv. tröttare tjej får man leta efter. Marité som jag har peppat för hela veckan var ju sådär. Ja som sagt, tröttare tjej, godnatt!

det regnar

Det är mitt fel att det regnar så mycket idag eftersom jag dödade en spindel tidigare. Och då är det också mitt fel att det är så jävla mycket äckliga maskar ute. Man måste ju gå på tå för att undvika dom, och då det går långsamt... Sen blev det inge plugg ikväll heller, istället blev det mys med Jennifer och Casandra. Nu sitter jag hemma själv och gruvar mig för att sova, lär ju bli tvn på inatt igen. Inatt gick det iallafall skit bra för då hade jag lite alkohol i kroppen och då somnar man fort! Sen har jag också hört att om man blir rädd ska man gömma sig under täcket. Såå vi ses under täcket då. Hejrååå

Förresten så älskar jag när det regnar, det är bara maskarna jag hatar.


don't tell me that it's over

Nu är det andra gången i veckan som jag glömmer bort kaffet på plattan. Så nu är det kaffe över hela köket. Kul att jag har ett bra minne! Förresten så ramlade jag i trappan på skolan förra fredagen medans tre killar gick förbi. Jag kunde inte ens skratta eftersom jag var själv då, det ända som kom ur mig var ett fan. Och det var fan pinsamt.

För tillfället gör jag inget speciellt, väntar på att Jennifer ska komma hit. Tänkte att vi skulle få lite läxor gjorda. Och bara mysa kanske. Verkar inte hända så mycket mer på en torsdag när det är röd dag. Justja dödade en spindel imorse också, eller jag hoppas den dog. Den var i badkaret och jag sprutade vatten på den.



Bra låt förövrigt

our own way



Skönaste låten jag hört på länge!

såja

Känns förjävla bra i efterhand att jag har pluggat 7 timmar i sträck idag! Nu kan jag sova bra inatt och tänka vilken bra vecka jag har framför mig :) Godnatt.


Ich will

GRATTIS bror i efterskott som fyllde år igår. GRATTIS Carlstad Crusaders som vann matchen mot Stockholm Mean Meachine. GRATTIS mammas kille som fick 7 rätt på travet igår och vann massa pengar. GRATTIS på mig själv som klarade att sova hemma själv inatt. Ibland går det riktigt bra :)

Det är sol idag igen, fan vad skönt. Jag ska lägga mig ute sen och pluggaa, försöka läsa ut en bok från 1800-talet. Tråkigt men skönt. Hejråå.


tjejer

    

feuer frei

Från kvart över 8 till 9 hade vi lektion idag. Sen har vi i princip bara suttit i lyan från 9 till 3 då rugbyn började. Och där mina vänner fick man se nakna killar. Bad for you om du inte var där. Och för stunden sitter jag och väntar på min kära syster som ska komma och göra mig sällskap. Casandra kommer också senare. Min plan är att vi ska dricka öl, headbanga, lyssna på rammstein och måla naglarna i någon snygg färg. Kanske rött läppstift, vore coolt. Men något som vore sjukt mysigt är om någon kunde spela gitarr och sjunga (bra) samtidigt som man myser med eld, filt, korv och öl. Erica, vart du tvungen att skriva det på facebook? Vet du hur sugen jag blev på det nu. Släng hit en gitarr och någon som kan sjunga så fixar jag resten! :) Tack och hej!


Gladiator

Gladiator på tv nu, bra jävla film. Frågan är bara om man kommer kunna hålla sig vaken till efter 12, är redan jätte trött. Imorgon blir det en luuuuugn kväll, soft. Dock åker mamma till Norge i helgen så jag blir hemma själv, det suger för jag kommer inte våga sova själv. Någon som vill sova hos mig i helgen? :)

hhihi

Om du tänk efter en sekund..... ja, då kanske det blir brs.Det ända jag hör nu är en förkyld röst och en konstig dialekt. Lite roande när jag ligger i sängén hos Casandra. Du är jääätte konstigt och jag vet inte vart jag ska börja. hihih, hunden snarkar. godnatt, jag menar näe jag vet inte, om jag säger såhär, du vet, typ, eller ja. suuuuuuuckkkkkkk godnatt.

är du idolen

Sitter och dricker lite rosé samtidigt som jag hostar sönder. Oskönare! Men snart blir det bättre när jag har fått i mig lite mer alkohol. Väntar på tjejerna + skjutsen till Pontus för lite förfest. Sen blir det o'learys, som vanligt. Fast det var ett tag sen nu jag var ute på en onsdag. Är inte sådär jätte pepp men kommer nog bli. "Anna är aldrig pepp, men går ut ändå" ett citat av Elin KUNGEN Åberg. Som Alexandra skulle sagt. Stämmer delvis. Meeen nu kommer Sara och hon ska få sin födelsedags present som är över en månad för sen. HÖRS!


3 år idag, Sofia!

prov


swedish house mafia


not over yet

Nu känner jag mig hel igen, för nu är Casandra hemma. Kommer mysa sönder henne ikväll och skvallra lite. Det som sög idag var ju att jag klev upp klockan 7 när jag inte började förrän kvart över 12 då matematiken var inställd. Istället blev det häng i lyan ett ex antal timmar. MEN det jag egentligen ville komma fram till är den här låten som är förjävla skön!

 

we are the world

Åhhh vad kul jag hade igår. Tror jag. Kändes så iallafall. Minns att Jennifer hällde vatten på mig och jag tillbaka(vattenkrig), och att Alexandra stod och skrek på mig. Justja jag och Jennifer flippade ur totalt på dansgolvet också "vill do att jag ska slå dig vah?" vare någon som sa då. Mennee, ikväll tänkte vi åka en sväng till Nälden. Får se om det blir lika kul som alla andra gånger jag har varit där. Får hoppas på det. Känner mig även lite brunare nu också efter att jag och Jennifer har varit på sunvision och solat både ståendes och liggandes. :)


RSS 2.0