L to the O to the L



Åker till Åre idag, kommer hem nästa år :)
Puss och Kram, lyssna lite på Chris Brown så blir du glad.

3 a.m



Chill kväll med bror och syster.


Ja okej

Rickard räddade min och Jennifers kväll igår. Vi bestämde att vi skulle köra en guitar-hero kväll eftersom han hade festat 5 dagar i sträck och ville ta det lugnt. Jag och Jennifer började med att ta några shotar av någon lakris-sprit. Såklart blev Rickard sugen så då ringde han efter mer alkohol. Några shotar resulterade ännu mera shotar. Sen kom det folk, och kvällen rullade på.

Puss


fiesta?!

Idag sov jag till klockan två (kors i taket). Har inte sovit så länge på väldigt länge, skyller väl på mamma som höll mig vaken hela natten för att se gothika. Såatte... Nu vet ni varför. Sen var jag och Jennifer på bio vi såg twilight den var faktiskt lika bra som alla sagt. Han den dära vampyren var ju inte helt fel heller ;)

senaaaareeee


Ready or not


sex and the city

Har precis sett klart på satc-filmen. Och förresten jag tror faktiskt inte jag ska skriva nå mer, är så jävla trött så det skulle inte förvåna mig om jag börjar skriva i sömnen snart. Men ja, det blir väl att hoppa till sängs vilken sekund som helst. Godnatt rå!


Roligare

Kul att kleerup spelar på bygget i Åre 29/30 december..
Och kul att man kunde vara 20 nu också!


God jul fuckers

Kul jul, hela min familj har blivit sjuk. Haha krya på oss säger jag bara :-) Men jag blev sjuk efter pappa så snart är väl jag frisk åtminstonde. Meeenee, god jul på er!


Tänker lite extra på Shira och Sofia idag...
Hoppas ni får en bra jul i himlen! <3


You make me wanna Lala

Sjukt pepp på att fira nyår i Åre, bara boende som sööökes!

Är fortfarande sjukare än sjukast. Hoppas åtminstonde jag orkar öppna julklappar imorgon, vore ju inte helt fel =) Ska försöka med all min kraft att slå in dom sista julklapparna nu också, önska mig lycka till.

Puss


Sjukare

Kul dag att bli sjuk på.
Guacamole + Sara + Film = Ikväll.

Vart i Svenstavik på dollarstore idag.
Inhandlade lite stuff. Har ingen kraft
till att skriva ett långt inlägg idag.
Senare


Kul kväll

Gårdagen spenderades hos Oscar som hade 18 års fest. Det blev middag med ett stort gäng och det rullade in folk i princip hela tiden. Sedan for jag, Linn, Roza, Liana och Jennifer till körfältet där det var fest. Haha, jag skrattar bara jag tänker på hur vi kom in till den festen. Det första vi gör är att riva ner en klähängare med säkert över 20 jävla dunjackor. Linns ena strumpa försvinner in mot alla jackor och ena Jennifers vante. Vi visste ju inte heller vart vi skulle hoppa av bussen, så vi plingade fel ett antal gånger. Kul för busschauffören som fick stanna i onödan typ fyra gånger. Kvällen avslutades hemma hos mig med en viss full person.... LITE FULL! Känner mig lycklig som inte är bakis, tänker på er andra. Okej! Ikväll hade jag faktiskt tänkt att ta det lugnt med familjen, det blir tacos och sen tänkte jag se Love Actually på tv. Laaaaaaterrrr


television

Somnar vilken sekund som helst..... egentligen! Men ska hålla mig vaken till titanic dårå. =) Ikväll har jag och Jenna haft tv kväll, det blev singing bee och sos familj. Sen var vi och hälsade på Johan och Kristofer, det är väl lite kul för dom när småsystrarna kommer och hälsar på en tisdag kväll. Och tydligen måste man vara 59 år för att äga ett skohorn? LOL! Även bakat har jag, och det var så kul. Trodde vi skulle göra det hela familjen men där står jag själv, kan säga att det blev det fulaste jag någonsin gjort... Tur att det bara är vi i familjen som ska äta det!


Ehm åter till titanic då.
Later


Beat it

2 1/2 män
Singing Bee
SOS familj
Titanic
Bodyguard

Fullbokad tv kväll.
Ska försöka hinna med att baka med
mamma också (lovaaaarrrr) för det är ju så kul =)

Feel different

Fråga mig inte varför, men det här är en reklam som jag får rysningar av.

http://www.feeldifferent.philips.com/se/sv/index.html


Fuel Injected

Har precis kommit till mamma, så nu ska jag bor här i två veckor. Känns härligt! Helgen har varit sjukt lugn, i fredags blev det att kika på idol och igår på faddergalan, kul helg, jätte kul. Skönt att bara ha fyra skoldagar kvar, för sen är det ju jullov. Men har ganska mycket prov, redovisningar denna vecka så det blir att plugga ikväll bland annat. Men nu känns det väldigt aktuellt att ta ett bad, så frysen som man är. Kul att det är 20 minus ute typ!

Hejdå.

Shine on



Ny frisyr!

The nation boys




Hade sjuuuukt kul i åre med turism gruppen.
Hoppas det blir någon mer tripp.

Ikväll däremot vet jag inte riktigt vad som händer än,
det lär ju visa sig. Man får helt enkelt se vad kvällen
har att bjuda på. Imorgon blir det en sväng på stan
för att köpa klart alla förbannade julklappar =)

Puss då!

Åre

Åker till Åre om 3 timmar!

Uppdaterar imorgon kväll!

Även att jag hade namnsdag igår, ett grattis skulle ju vara kul..


RSS 2.0