men jaha

Min hjärna måste ha varit ute och cyklat idag. Var ett hårstrå nära att dricka parasitäckel vattnet, råkade ta fel tallrik i micron så det blixtrade hejdundrades och jag har förstört datorn totalt hemma så den inte längre funkar. Why, why me?



Imorgon ska jag däremot träffa Therese på en fika. Ska bli kult. Vi har mycket att prata om.

Fint

dsc00257 (MMS)

Fint, ligger i sängen just nu med en mysig julstjärna. Dricker julmust (usch) bara för att jag inte orkar gå till kylskåpet och hämta iskallt vatten. Fan, lät inte iskallt vatten riktigt gött? Tror jag tar min rullator in till köket. Skadade mig lite i fredags på O'learys, jag var inte full. Utan det låg en bar stol mitt på golvet, och såklart var det jag som snubblade på den. Pinsamt, speciellt när man är relativt nyktert och alla tror säkerligen man är dyngrak. Iskallt vatten var det ja. Hejdå!


sara är ett retard

Har nog inte haft en enda tråkig stund idag. Sara gjorde mest min dag genom att gå in på min facebook hemifrån medan jag satt på jobbet inloggad. Sen när kan två vara inne samtidigt på samma facebook?! Hur som helst så chattade jag med diverse personer (Sara också) vilket blev jävligt förvirrat för mig. Casandra trodde jag var schitzofren.

17:29
jag: sitter på jobbet, men alltså någon är inne på min facebook. men just nu är det jag som skriver.
sara: sitter på svenskan , vad gör du då?
jag: det där var inte jag som skrev.
sara: inte det heller




Tänker vägra duscha tills parasiterna försvinner, AVFÖRINGS parasiter dessutom. Låter ju fresh.

welcome to the jungle

"Efter Guns 'N Roses spelning började det regna igen, så skaran tunnades ut lite och människorna längst fram fick äntligen lite andrum. Det var då någon upptäckte en hand sticka upp ur leran, knappt tio meter ifrån scenen. Någon skrek till och folk började desperat gräva i leran. En kropp drogs ur och sedan, fruktansvärt nog, ännu en. De hade blivit mosade av den hoppande publiken. De skyndades till läkarna i backstage och förklarades omedelbart döda. Sextonåriga Alan Dick identifierades av papper han hade i fickan. Det andra liket var så svårt tilltygat att hans familj identifierade honom." Slash - Det som känns värst är, vem det nu var som typ, stod på någon... Man kan inte stå på någon och inte känna att man gör det. Det var så själviska att de var tvugna att stå nära scenen, och någon fick lida för det och dö under fötterna på dem, i tjugofem centimeter lera.

mhhhhh



Dessa tjejer ikväll plus Ellika. Fint! Nu ska jag umgås med två andra själar, dricka ett glas vin, äta middag och mysa innan jag åker till Jennifer. Puss

slash



En snygg Slash.

sedärja

Känns inte så kul att skriva det här, men jag har legat i sängen hela dagen. Sen när blev jag riktigt trött, slö, tråkig osv efter en fylla? (Hatar ordet bakis). Har iallafall hunnit med att kolla på fyra filmer, Knight and Day - sådär, How to make love to a women - jätte dålig film somnade efter en halvtimme, The Disappearence of Alice Creed- helt okej bra och Remember me var förjävla bra, där fick man med sig lite tårar på köpet. Pappa beställde hem pizza, det var nog ganska behövligt en dag som denna. Men hur som haver så hade jag en as skön kväll igår, skönt folk och sköna efterfester.



Tänkte läsa lite ur welcome to the jungle nu, extremt bra bok om guns 'n roses.


paradise city



Avnjuter ett glas rött i väntan på att jag ska bestämma mig vad jag ska göra ikväll. Tycker inte om mina beslutångest. Nu blir det iallafall Kina mat, ska bli gött.

tja

Nää men om man skulle gå iväg och käka lite pizza med ett fint sällskap




a warm place


johnosssii

Gillar jobbets nya godis automat, speciellt för att den tar kort. Och tackar för sig när man har köpt något. Nä men annars har hela veckan varit upp och ner. Har tagit hand om en jätte sjuk syster som fortfarande inte är bättre, fikat på staden med Therese, jobbat varje dag, badat skumbad med tända ljus i 5 minuter sen blev jag less, kollat på kärleksfilmer osv. Men imorgon är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Utan Johnossi fredag. Fan vad gött med lite live musik. Lite öl på det också såklart. Tror det blir en fin kväll. Hörs då



i am not a robot


one of these mornings


RSS 2.0