abc

Kalas ikväll, det var mysigt. Grattis Linnea ännu en gång. Jag vill också fylla år, typ nu. "Bara" 92 dagar kvar för mig =) Annars så älskar jag vädret för tillfället, har varit på x antal badstränder dom här dagarna. Forsa leden ligger på första plats, dock var det en förjävla lång väg att gå i skogen för att komma till själva stället. Imorgon däremot visar väderkartan att det ska bli regn men ändå typ 26 grader. Det kan bli mysigt för jag ska ändå tillbringa hela min dag på jobbet. Onsdag ska jag försöka bli ännu brunare om solen ligger på! Och på fredag blir det förhoppningsvis gatufesten.. Sen så hoppas jag att jag får kläderna så fort som möjligt i veckan som jag har beställt, keeewl! Nu ska jag snart sova, känns som att huvudvärken börjar kryppa fram. Migränen igår var jävligt oskön kan jag säga. Hööörs


-

Skjut mig. Har så jävla ont i huvudet så jag snart viker mig dubbelt.
Jävla migrän!

-


8 minuter

Aaaah, vilken härlig dag. Började med att jag vaknade 06.30, vet inte riktigt varför. Men då gick jag ut på en lång promenad. Senare vid 12 tiden blev det storsjöbadet med Jenna, legat och pressat och badat i utomhus poolen (inomhus badet kan ju suga). Sjukt skönt!

Nu ska jag snart äta pizza och sedan åker jag till Camilla för att dricka lite! Puss

Beat it



bättre låt. synd bara att han är död nu

Use somebody

Extremt solig dag i badhusparken med mina fina vänner. Dock har det druckits för lite vatten, därför har jag huvudvärk just nu. Ska försöka doppa mig i storsjön så fort som möjligt, kanske blir på lördag då det blir som varmast. Imorgon blir det iallafall en sväng till storsjöbadet med Jennifer för att bli ännu brunare, skööönareee väder!

Kings of leon



-

Om det är någon jag saknar så är det Casandra Jonzon. Kom hit kvinna!

Puss och Godnatt

skönare

Nu skulle jag lätt kunna älska med vädret...
Softat på badhusparken hela dagen/kvällen.
Nu börjar det kännas att man har sommarlov iallafall.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag tar mig upp
tidigt imorgon och kan ligga ute hela dagen. På kvällen
ska jag dock jobba, men det är helt okej nu när jag har
tjejerna där :) Puss och kram


typ jaa

Ska alldeles strax lägga mig ner i sängen och läsa en bok för att sedan sova. Imorgon ska jag jobba kväll och tänkte tillbringa dagen ute i solen. Känns som att man måste passa på när den väl är framme. Och eftersom det inte blir någon peace så blir det gatufesten, kommer bli nice som fan! =) Godnatt fuckers.


to bad

Alltså fan, ibland hatar jag mig själv. Som nu t ex när jag bestämde att jag ville på peace and love idag. Jag menar hur fan lätt är det att planera när det redan har dragit igång? Tråkigt nog så blir det ingen peace, men jag vill mer än gärna dit. Så istället får det bli gatufesten i sundsvall, det är typ lite mer än en vecka kvar då hinns det planera. Fan jag är så jävla avundsjuka på dom som är på peace så jag får ont i magen. Men å andra sidan så kan ju jag jobba och tjäna pengar medan dom har kostat på en jävla massa där =) Kommer antagligen leta sönder biljetter ändå....... hejdå


-

Fyfan vad jag vill på peace and love...
Jag vill åka dit på torsdag och jag hoppas det blir så.
snälla råååå!

hej

oj, jag har absolut ingenting att skriva idag... haaahaa!



jag tror att jag ...är kär

´h.......ihihi...

På lördagar myser man? Jag och mina syskon hyrde iallafall 5 filmer som vi satt och kollade på igår. Och idag åker Johan tillbaka till Karlstad. Det känns tråkigt!

I veckan blir det lite jobb bland annat. Sen har jag hört att det blir bra väder, då ska jag passa på att vara utomhus!

Nu blir det blåbärspaj, puss


JAA

Jag är sjukt less och trött. Ska åka på dop om cirka 15 min, och jag har inte ens orkat klä på mig. Gårdagen var helt okej. Jag rååååkade iallafall stoppa i min tunga med piercingen på i en öl burk, så jag satt fast en stund...


ledsen

Det kändes ju jävligt bra att få höra att system bolaget är stängt idag ...
fuuuuuuck.

Hej

Klockan börjar åter igen bli mycket, så det blir ett kort inlägg. Imorgon är det midsommar, och min fråga är vad alla ska göra då? Har absolut inte haft ork att planera något speciellt, såatteh.... jag kanske helt enkelt stannar hemma med halva familjen eftersom syskonen har planerade saker. Tänkte iallafall bjuda Jennifer på middag med som sagt halva familjen dvs mamma och hennes kille. Känns ju rikigt keewl! Näråååå jag ska vara full ????

Justja för tre midsomrar sen så kom jag in på marité, då var jag 14 år. Nu törs jag inte ens försöka, lol!

sengetid, puss!


såja

Nu har jag tillbringat nästan två timmar av min tid på att läsa bloggar. Alex Schulman är rolig. Blondinbellas blogg orkade jag dock bara läsa i några enstaka minuter. Det stod mest om tjejer som verkar ha mycket komplex för sitt utseende, ganska ointressant. Annars har jag baaaaaara facebookat, och inte gjort så mycket mer... Klockan är mycket, jag borde ha lagt mig för länge sen. Känner faktiskt att tröttheten börjar ta över, det är jag glad för, då slipper jag vrida och vända på mig så länge =) Imorgon (idag) ska jag kliva upp redan vid 10 tiden FÖR att inte sova bort hela dagen. Så jag hade tänkt åka ner på stan för att handla lite saker. Sen får jag helt enkelt se om jag känner för att jobba. Med det här så säger jag sengetid (det betyder godnatt på danska), så hörs vi!


.


sedärja

Jag kör hårt i veckan, dubbelpass 14-21. Ni hittar mig på svenskan retards.



 

...och med det här så säger jag att väder gudarna borde få smisk. Jag tror jag tar min gamla cigg och drar till bahamas fan! Kommer hem när solen skiner, pusss!

Nytt inlägg

Vädergudarna kan ju dra till bahamas istället. Ge lite sommar åt oss va! Jag bli fan en jävla hemma sittare på grund av vädret. Jag orkar inte träffa någon kompis, om ingen orkar komma hem till mig så att säga. Jag orkar gå till kvantum, det är 2 minuter dit. Där köper jag något gott och tröst äter sedan till en film. Det är inte okej!

Om det blir lite sol så kommer framförallt jag att  sitta ute med en corona i handen och vara allmänt glad med vänner. Dock inte på en terass på krogen. Men hörni det är bara 3 och en halv månad kvar tills jag kan sitta ute på terassen... fast , då är det ju inte sommar längre..... men ändå =)


??????

Everything changes, fuuuuuck it.


äntligen

Hur fan lyckas man? I fredags kom jag hem full. Och vatten är ju ganska gott, så jag tog fram ett vattenglas och ställde på databordet. Och vet ni vad som händer? Jo jag spiller ut hela jävla glaset på bredbandet, så bredbandet slutar funka. Dagen efter får mamma och hennes kille åka och köpa nytt, och tror ni någon av oss är händig på sånt där? Till och med Jennifer fick komma och hjälpa till men fixade det inte. Men nu för typ 10 minuter sen började jag kolla lite mera på alla sladdar, så bytte jag en sladd och vet ni vad, då funkade det! Det kändes rätt bra faktiskt. Haha! Sista gången jag drack alkohol också för den delen, var alldeles för bakis igår. Och sen jag hade inte ens kul i fredags. Nu vill jag bara att Jennifer ska bli frisk så hon och jag kan ha roligt.. Vädret suger för övrigt, men jag tänkte ändå gå ut på en promenad nu. Sen ska jag se Grey's Anatomy reprisen, kommer nog gråta lite mer då. Puss


hoho

Nu ska jag lägga mig i sängen och se film, sen sova. Begravning imorgon. På kvällen får jag se vad som händer. Godnatt


Miami

Sista gången jag sitter på skolans datorer på några månader.

extra hold and volume

Okej för det första så grinade jag till Grey's Anatomy ikväll, och det förstår nog dom som såg avsnittet. Fyfan säger jag bara, även om jag inte följer programet särskilt mycket så var det fan sorgligt. För det andra så gruvar jag mig sjukt mycket för att kliva upp 7 imorgon bitti när jag skulle upp 9 imorse och snozade till 10... Jag vill inte försova mig, men jag kan inte lova att jag inte kommer att göra det. Och för det tredje så vill mamma att jag ska sluta snusa den 1 juli, hehe kan ju alltid försöka...


depend

Just nu undrar jag varför mamma sitter i BILEN och pratar i telefon, det har hon snart gjort i en halvtimme nu. Och jag vill gärna ha lite mat innan jag ska åka och jobba.. Känner inte för att jobba ikväll heller, har huvudvärk.... MEEEN jag hoppas det går bra ändå! peace upp, peace down.


There is nothing that you can do I will not stay

hej världens snyggaste

Det känns sjukt soft att det bara är två skoldagar kvar.


No I just don't wanna, so I'm walking away
There is nothing that you can do I will not stay
No I'm not your mama, so I'm walking away
See I'm just the girl that you lost to cocaine


Rap Das Armas


Min

Det känns inge bra att veta att du ligger på sjukhuset där din bror precis har dött på. Jag vill åtminstonde vara där och hålla i din hand. Jag hoppas det är inte något allvarligt och jag vet att det inte är det. Men jag vill ha dig hemma, det är då jag känner mig trygg mamma.

Sömnlös natt antagligen...


Inte okej

Vaknade och fick panik när jag insåg att klockan var 14.00! Hur fan kan man sova så länge? Jag som hade planerat en hel del jag skulle hinna med idag. Det får jag ta imorgon då, keeeeewl. Ska iallafall jobba ikväll, får se hur det går när jag är sjuk..


-



fin


brabättrebäst

Vad hände igååår?
Jag var full
Jag kunde inte prata för jag var så jävla hes
Jag hade sjukt kul som faaaan

Idag är jag
ännu mer förkyld
bakis
trött



4 strings

ähh då kör vi.

hena ohh hena

Har precis kommit in, gick ut för att prata lite med Jennifer. och dom där 5 minutrarna blev till en timme. Så nu blir det hopp i säng klockan ringer 07.00 imorgon och det är näst sista gången jag kliver upp så tidigt på länge... GODNATT!


fuck u

meeeeen åhh, ge mig ett jävla baseboll trä då.....
FUCK YOU IDIOOOOOOT =)

hej

Imorgon väntas förhoppningsvis ett gott skratt.
Jag bara lääääängtar. (Om jag ens tar mig upp 09.00)


snart så

hey gay

4 skoldagar har jag kvar, sovmorgon 2 utav dom.
Alltså har jag bara 2 dagar kvar som jag måste
kliva upp über tidigt, fan vad skönt!
Nu blire sängen!



RSS 2.0