-

22.10 igår köpte jag min tredagars biljett till yran, stressigare har jag inte varit med om. Kvällen var helt okej, ikväll laddar vi brudar om för en ännu roligare kväll. Later!

-

Idag är det onsdag om ni inte visste det, dagarna springer iväg alldeles för fort... Igår blev det stråket med Nathalie T men jag drack ingenting utan tog en sprite istället, så är det om man är bakis. Sen kom tjejerna till tältet där vi var. När det stängde drog vi på en liten efterfest hos Artin, och det var så underhållande att se på när tjejerna bråkade, haha det var catfight på hög nivå. Ikväll däremot är det fest som står på schemat, först jobb sen kommer Therese hit så blir det att förfesta och sedan stråket. Ser framemot kvällen :-) Sen måste jag fundera stort på om jag ska gå på yran eller inte, fyfan har beslutångest. Nu ska jag duscha, puss.

ssssssssssämst

Man mår som man förtjänar säger man..men satan i gatan så här dåligt har jag inte förtjänat!

-

jag är full och har haft skit kul ikväll. Har nathalie som sällskap ikväll hemma hos mig eftersom jag är mörkrädd och sara är i borta. henne saknar jag REDAN! Vi hörs imorgon! soooov gott!

9

Det skulle bli en lugn kväll med mamma och hennes vänner på stråket igår, men istället hookade jag upp Anna och Emma i ett tält. Efter ett tag kom resten av gänget och det blev en flippad kväll både på stråket och G3! Idag har jag och Sara tvättat kläder, städat och haft mamma på besök sen blev det mysmiddag på stråket med tjejerna. Har precis kommit hem och tänkte snart sova. Ska upp tidigt imorgon, Sara åker till Stockholm imorgon bitti för att sedan bege sig till Miami på tisdag. Tänkte göra en fin frukost till henne. Sen måste jag iväg tidigt på stan för att handla lite och sen blir det jobb. Kanske dubbelpass, 14-21. OM JAG ORKAR!

Godnatt


are u ready

Kan säga att jag hade en grymt rolig kväll igår på stråket. SYND bara att man inte är 18 och inte kan gå på toa för att sedan vara tvungen att visa leg för att komma in igen. Men sjukt roligt hade jag med diverse personer! Idag skulle jag mer än gärna vilja ha en rullstol för jag har ont i fötterna som satan. Ikväll har mamma tjatat om att jag ska gå ut med henne, så det blir nog en liten sväng på stråket ikväll igen! Hörs

-

  

music for girls

snälla snälla snälla rååååå. Jag ser framemot imorgon och jag hoppas allt går som jag har tänkt!

Förresten så har min mobil lagt av, nästan. Snart! Så om jag inte svarar så vet ni varför.


alaman shala

Fan dagarna springer iväg så jävla snabbt nu. Jag trodde det var måndag idag, men det är onsdag.. Sara tycker att det är bra för på måndag åker hon till Miami. Men vad har jag att se framemot?? Vaah? Det blir inte ens någon utlandsresa i sommar, vilket suuuger så sjukt jävla hårt. På fredag får jag min lön då ska jag tröst shoppa! Iallafall ikväll var jag med tjejerna, jag drack en öl dom drack några stycken FÖR dom skulle nämligen på marité ikväll, och jag skulle hem. Vilket också suger....  Nu ska jag se film.


honey

Nu är jag hos pappa. Skulle egentligen hit igår, men när mamma skjutsade hit mig och jag kom in i lägenheten så vände jag direkt och åkte hem med mamma igen. Det var för att det var fruktansvärt mycket disk, och lite stökigt. Sara tyckte att jag skulle ta hand om disken eftersom hon jobbar så mycket. Men varför ska jag diska när inte ens jag har bott här? Så jag och Sara kom på en deal, att om jag kom hit idag skulle hon diska och städa och det gjorde hon. Så nu är det fräscht! Det som väntas nu är att jag måste städa hela min garderob för att ytterligare kläder ska rymas och en del ska ut därifrån. Klockan börjar bli mycket och jag vill lägga mig i tid för imorgon väntas jobb på dagen och på morgonen har jag lite saker som ska göras. Så nu ska jag sätta igång städningen tillsammans med min vän spotify som jag har saknat och min allra bästa vän, general! För övrigt så älskar jag att cykla i regn =) Seeee you!




-



-

► what's happen in vegas stays in vegas.


14.19

Extremt härlig helg. I fredags var det grillning som stod på schemat hemma hos Emma i Digernäs. När vi kom dit så gick vi direkt ner till sjön för att köra vattenskoter. Därefter blev det mat och på kvällen spelade vi minigolf, kort osv. Skön kväll, skönt folk =) Igår var det sol så jag och Sara gick ner till storsjön och badade. På kvällen drack vi pina colada och bara myste gärnet hemma hos henne. Idag är det söndag, finns inte så mycket att göra. Jag funderar på att förflytta mig till pappa för att bo där några dagar medans han är i stockholm. För övrigt så suger vädret idag, jag vill sooola.


44444455555666666

Ser framemot kvällens bravader :)

cozy

Imorse vaknade jag av att vädergudarna inte var så glada. Dom mörka och ljusa molnen bråkade med varandra, så det blev ett jävla liv. Men dom blev vänner tillslut så då kunde jag sitta ute och läsa lite i solen =) Sen as asual blev det inget jobb ikväll, istället åkte jag och Jennifer till Linnea och såg film och spelade kort. Sen har mamma bekräftat att hon kommer hem på lördag, vilket jag ser framemot. Imorgon är det fredag, det ska bli fint väder. Jag tänkte bege mig ut till Orrviken för att äta mys middag hemma hos Emma med lite folk. Nu ska jag se film sen försöka sova. puuss


1111111222233333

Ikväll har jag umgåtts med Therese. Vi tänkte cykla till stan men det började regna så vi tog bussen. Träffade några donnor på bussen som skulle på marité ikväll, dom har det säkert skit keeeewl. Vi nöjde oss med att hälsa på Louise för att ta en cider. Imorgon är det iallafall SPIKAT att jag och Alexandra ska jobba, om inget skulle stå i vägen förstås. Typ som att jag inte har råd med bussen eller nått. Meenee, nu ska jag se en film som jag har fått låna av Louise, sen väntar nog sängen och John blund på mig, förhoppningsvis...

ΡΣ∂ςΣ



Mytoman

Mytomani innebär att en person, en mytoman, ljuger mer eller mindre tvångsmässigt, det vill säga utan att det finns någon tydlig orsak till lögnen. En mytoman känner ingen skuld när han eller hon ljuger, det blir en "sport" att testa om omgivningen tror på ens lögner, även om de egentligen är betydelselösa. Många mytomaner skapar en myt om sig själva varifrån de kommer, hur deras uppväxt har varit, hur mycket pengar de har, vad de jobbar med osv. Orsakerna kan vara flera, dels att verka mer intressant, dels att väcka omgivningens medlidande etc. Vissa mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte

Jag hatar mytomaner. Durå ?!

Fyfan.

Rain

Mys kalas igår hos Jennifer, blev även en övernattning där. Skickade sms till Jennifer vid typ två inatt och frågade om hon var vaken och ville möta mig om jag sov hos henne, och det ville hon =) Idag däremot har jag inte gjort ett piss. Hade kunnat jobba men jag har hamnat på latsidan. Har inte jobbat på sjukt länge, så nu börjar ångesten krypa fram. Fan!

Jennifer 18



Grattis min fina vän.
Love

  

trött. är. jag. just. nu

Nu är jag på sjukt dåligt humör. Kom hem från Norge ikväll efter att ha varit där under helgen. Har haft det hur mysigt som helst med mina finaste. Igår var vi ut, kom hem sent inatt och det blev en tidig imorgon imorse. Tänkte sova på tåget när jag och Sara åkte hem. Det gick ju inte riktigt som jag hade planerat när en man bakom mig luktar piss så jag knappt kan andas och en framför mig har en skrikande bebis. Och allt jävla tjutande från tåget gjorde ju inte saken bättre! Hade varit skönare att åka bil, men mamma skulle stanna där en vecka till. Och nu såhär på natten är jag så sjukt jävla trött, men som en barnslig liten unge så är jag mörkrädd och i hopp om att få somna kan jag typ glömma. Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra!

Sen är det ganska typiskt att det händer saker precis när jag är hemma själv. T ex när min bror inte hade någon nyckel hem och kastade snöbollar på fönsterrutan och jag trodde det spökade (hehe). Eller när en tant skrek "hjäääälp" i sin lägenhet så det ekade i hela jävla trapphuset. Annars när jag har sovit själv har jag antingen varit vaken till 5-6 på morgonen när det har börjat blivit ljust ute, eller tänt några lampor i huset och en gång var jag faktiskt uppe ett helt dygn. Så mörkrädd är jag? Så jaa, jag kommer att sitta här och ha tråkigt ett tag nu. Saknar mamma det gör jag redan, tror jag packar och bor hos pappa veckan ut tills hon kommer hem. Hon sa till mig att jag skulle bo hos han, men jag tänkte ääähh jag kommer inte vara mörkrädd, men nu sitter jag här... GODNATT !!!!


Midnight

Tänkte gå och lägga mig snart för imorgon åker vi. Måste kliva upp tidigt för att hinna packa sen väntas en långbil tur, det kommer bli cosy. Jag älskar att åka bil när det är långt! Ett längre inlägg än såhär blev det inte :) Godnatt!


Dove

På en halvtimme har två stycken telefonförsäljare ringt mig.

Den ena var en pojk, han lät som att han kom ifrån skellefteå. Han ställde tusen frågor om allt mellan himmel och jord, mest om bilar? Hejja! Är du på lyran?

Den andra var en pingla som ringde ifrån Svenska Dagbladet. Hon presenterade sig, och då sa jag att jag redan jobbade på svenskan. Då blev hon tyst ett tag (lät som att hon var nybörjare och inte förstod hur man kunde ringa en som redan jobbar där) hm, jahaa, meeen vill käre du inte ha en tidning ändå?

Ja, jag säger då det. Det är sjukt kul med telefonförsäljare.

Men iallafall, inatt så sov jag hos Jennifer. Hon är hemma själv i veckan. Så åt vi en mysig frukost imorse, det var tyst och fridfullt. 5 minuter senare kom 5 thailändare som skulle låna duschen... Våran mysiga stund blev väl inte så långvarig? =) Nu ska jag iväg till Jennifer igen, hörs!


Leave The World Behind

Förut har jag alltid varit så arg att jag inte fyller 18 år i sommar. Men jag har funderat så sjukt mycket kring det där och kommit fram till att det är helt okej att fylla i slutet av september. På sommaren vill man inte gå på krogen för då vill man ju passa på att vara utomhus (som jag har hört vissa säga). Och numera finns det ingen krog i östersund som är öppen på fredagar för 18åringar, dvs att jag inte behöver bli kvar lämnad själv på en förfest, utan kan festa vidare med dom som egentligen hade velat gått på krogen. Visst, det är ju öppet på onsdagar men jag brukar inte festa på onsdagar så då bryr jag mig inte faktiskt. Och eftersom jag fyller år i slutet av september så börjar ju vintern smyga sig fram. Då är det perfekt att tillbringa sin tid i Åre och komma in lagligt på krogen. Det kommer bli skit roligt! Jennifer fyller iallafall år på måndag, hon trodde att det skulle bli bråk mellan oss när hon ska på krogen. Det trodde jag med först, men varför ska jag förstöra hennes kväll? Jag tycker det är kul att hon fyller 18, jag är glad för hennes skull. Och lite för min också för hon har lovat att köpa snus till mig när som helst =)

Leave The World Behind

Beatbox


-


 
Ut i regnet. Ångrar mig lite från tidigare inlägg...Komsi sommar värme.
Blev inget work idag, men imorgon ska jag, jag loooovar...

betty davis eyes

Sommarvärmen har antagligen dragit sig tillbaka till miami eller liknande. Åt middag utomhus idag och det var jobbigt varmt. Ungefär två timmar senare möter jag upp Jennifer och då kommer det väldigt svala vindar och himlen är mörk. Det var alltså kallt, speciellt för Jennifer som bara hade shorts och tisha. Vi såg film och efter ytterligare några timmar när jag skulle hem så spöregnar det ute. Vad jag vill säga med det här är att jag tycker det känns lagomt skönt att det kommer vara lite kallare nu dom här dagarna. Då har man en anledning till att jobba och att ha film kvällar. Men det vore ju inte helt fel om värmen kom tillbaka till helgen =) Så ja, i veckan blir det jobb och i helgen åker jag förmodligen till Norge.


aaaah

 

Sköööön kväll med släkten.

tesse

"jag rår inte för att min tröga hjärna tog över helt plötsligt, den sjukdomen är obotlig och är någonting jag kommer att drabbas livet ut. Skänk gärna en krona till min nya fond som nyligen startade, hjärncells fonden som är till för dom som lider av denna sjukdom" så mycket theeeeereseeee. k.e.m.p.e.



Här var Tessan både blond på utsidan och insidan, jag var arg på henne så hon blev ledsen.


-----

tröttare. tjej. får. man. leta. efter.



Helt okej kväll igår!

summer wine


bbbbbbbrittany



I KNOW.. I KNOW... I KNOW....I KNOW !!!

såatteeeeh

Sjukt soft kväll i byskogen/lugnvik med släkten. Tog ett kvällsdopp i storsjön för första gången i år om man inte räknar med isvaken i vintras då förstås. Det var sjukt kallt i vattnet, men nån gång måste ju vara den första =)  Sen hade vi lite strandparty också, hehe. När jag kom hem så tänkte jag rensa alla mina kläder och sedan städa rummet så mina ny beställda kläder ryms och så att jag slipper imorgon när det är fint väder. Meennee det lutar åt att jag måste sitta i FIN vädret imorgon och göra klart eftersom jag har hållt på i över en timme nu och inte ens hunnit en fjärde del av allt!! Nu ska jag se my new BFF eftersom jag missade det i måndags och det är ju såååå underhållande! Godnatt


chefen

Okej ikväll har jag och Jennifer samt några andra diverse personer varit med om den snuskigaste bussturen eeeeveeeer... meeeen såatteeeh, för att inte prata om det så har vi jobbat ikväll, sen åkte vi till frösön och hälsade på Therese, vilket var mysigt. Imorgon blir det sol, jag och Jennifer tänkte hitta något mysigt badställe. Senare på kvällen tänkte jag åka ut till byskogen och leka med kusinen Tilde my new BFF!


RSS 2.0