hejdå 2011

Nu har jag precis duschat håret för sista gången i år. Hur sjukt låter inte det.. Hur som helst var duschen inge skön, utan stressande. Ser ut som ett emo i ansiktet för jag inte hann tvätta bort sminket riktigt. Jag är på gränsen till töntig när jag säger det här (hehe), men det spökar ju somsagt här. Och spöken kan väl ge en slags energi så lampor blinkar? Jag har för mig det och det gjorde det nu när jag duschade. Läskigt juhuu! Men snart är det ett nytt år hörni. Jag hoppas nästa år blir lika bra som det här fast lite bättre. Jag hoppas nästa år bjuder på mer spännande saker, det ska jag se till. Tänkte skita i nyårslöften för jag håller dom aldrig heller.. Sluta snusa vore en bra sak, men nu har jag precis köpt en stock så det kändes lite onödigt! Morgon dagen ser iallafall ut att bli en as rolig dag. Vi har planerat in allt i minsta detalj. Bastu och trerätters middag hos Josefin med alla tjejer. Därefter blir det arctura, och sen blir det en efterfest hos Josefin också och ännu mer bastu och kanske lite killar. MEN, det brukar ju aldrig bli som man tänkt sig, så det återstår att se! Gott nytt år och puss!



mhmhmhmh

Skulle nästan behöva skriva en hel novell om dom senaste dagarna. Det har hänt så mycket och det här är första lilla stunden som jag verkligen är hemma själv. Alla dagar har varit så fina och mysiga med familjen, släkten, norskar, vänner osv. På julafton hade mamma anordnat tävlingar och jag kom etta varje gång och vann fina priser! Juldagen var awesome, fyfasen vad kul jag hade. Efterfest med Johans kompisar, Saras kompisar och mina kompisar, alltihop i en blandning! När vi åkte hem låg det ett träd mitt på vägen. Stormen var sinnesjuk. Igår hade mamma en liten fest, vi drack några glas vin och sen gick jag och Sara på Solo en sväng med Linda. Fick bekräftat att det finns någon i min lägenhet också, spöke eller vad man nu ska kalla det. Så nu är jag livrädd för jag vet att det stämmer.. Idag har jag jobbat men fick gå hem för jag inte mår så bra. Vet inte vad det beror på, men hoppas det blir bättre snart! Nu ska jag snart åka till mamma och äta hembakad pizza, sen kommer tjejerna hit en sväng. Men nu ska jag ta en powernap.

Day dream



Hello stranger!


Welcome home, son



Igår grät jag glädjetårar på krogen för att Jennifer var där, det var lite gulligt tycker jag i efterhand. Och det var kul som vanligt ute! Annars har jag gjort mig välförtjänt av en riktig myskväll med mig själv, har köpt glass och inte vilken glass som helst utan den med mint. Mh mh mh. Den är så god så jag nästan dör. Och min tv funkar, pappa köpte en box åt mig igår, så lite coca cola på det så är livet helt underbart.

Btw så tror jag att jag ska skaffa en musikblogg istället..

Söndag



Now you're just somebody that I used to know.

Pumped up kicks



För det första så vill jag bara säga att det finns så bra människor, kollade på svenska hjältar igår och det är så fint och vackert! Efter lite snyftande igår så begav jag mig vidare till Stina där mina jobbisar var, och det var riktigt trevligt. Vi gick på olearys och dansade hela kvällen kändes det som. Förutom en timme när jag hade tappat bort alla, men då fick jag lära mig att spela. Satsa och det här, Robin förlorade en hundring på mig hehe. Men det var kult! Ikväll blir det olearys igen i vanlig ordning. Tjejerna kommer hit för lite vin och diverse. Hörs!

whats my name

Det här måste ha varit den slappaste veckan under året. Är ledig hela veckan fram till tisdag. Det är rätt gött! Min tv funkar fortfarande inte, tror jag har klarat mig en måndad nu utan den. Meeen istället gör jag roligare grejor, har shoppat en hel del, fikat några gånger på pause, sytt detaljer på ett par byxor och en mysig tröja, kollat några avsnitt på världens bästa serie som jag fortfarande inte säger namnet på, stickat lite osv. Och jag kan inte förstå att det är fredag redan imorgon? Nu har jag skrivit lite och tänkte återgå till mysandet med glögg och juleskum.


CC



Hela helgen är som ett frågetecken. Det ända jag vet är att jag har haft sjukt roligt, speciellt på julbordet, känns som att det var lite galet. Har sjuka minnesluckor. Bakis var jag på lördagen, men en flaska vin och en vän räddade mig och det blev en till rolig kväll på olearys med mycket öl? Men igår var jag relativt pigg. Jag, S och P åkte ut på lite äventyr. Tänkte åka till Åre men det blev en hotdog i ytterån istället. Sen blev det daffys för ännu mer mat med J, sen gick vi hem till mig och gjorde ett fint pepparkaks hus. Och idag är jag sjukt pigg och ledig. Hörs

Crimewave





Den gången jag ska tatuera mig ska det vara på ryggen med en fin text. Nu fifflade jag bara till någon för att se hur det såg ut. Lite fint är det ju! Annars så blev det inga julklappar idag, bara grejor till mig. Men det kommer. Börjar få lite julkänsla nu iallafall. Julfikade med tjejerna ikväll och imorgon ska jag på julbord med jobbet (måste allt heta något med jul innan?). Men julbordet ska bli kul, är inte så sugen på julmat bara en redig fylla. Närå. Men typ!

Home - where people who love you live.

Empathy



Det finns inget bättre än Crystal Castles. Jag är helt såld på alla deras låtar. Lovar att jag hade lagt upp varenda en om orken fanns. Det börjar ju bli lite sent och jag klev upp 6 imorse så ögonen börjar snart kolla i kors.. Imorgon blir det upp tidigt för att köpa julklappar och kanske något till mig själv. Att köpa julklappar är nog det jobbigaste som finns.. Men det ska väl gå bra. Natti natti

Karlstad

Var i Karlstad i helgen och hälsade på Johan och Therese. Testade på Karlstads uteliv, shoppade och spelade buzz, ungefär så såg helgen ut plus lite till. Sjukt roligt och trevligt!

Igår hämtade jag ut ett paket från Nelly, skapligt less så fick jag en fel vara. Och det här med att skicka tillbaka finns inte på världskartan. Jag skulle ha en tröja men fick istället ett par svarta jeans byxor, dom var ju visserligen sjukt snygga men i storlek medium så om någon är sugen så säg till! Nu ska måste jag sluta skriva för nu är det dags för en fika med tjejerna på Pause.






Bilder från lite varstans.


RSS 2.0