Söndag

Woho, har fått en veckas jobb på pappas företag så nu blir jag hemma några fler dagar :) saknar dock tjejerna in norway! Måste nästan ta mig dit i helgen, har räknat ut att jag bara har 3 helger kvar där innan vi flyttar hem! Tiden går lite väl fort ibland va!

Igår kom Casandra till Östersund, har inte träffat kvinnan sedan november så det var riktigt underbart att få tillbringa lördagen med henne! Samt alla andra tjejer, vi hade avskedsfest för Josefin som flyttar till Grekland på tisdag!

Hööörs


Onsdag

I'm comin home!

 

image description

Igår var en fin kväll. Satt på restaurangen i 5 fina timmar med trevligt sällskap. Och nu blir det östersund några dagar, studenthäng, födelsedagsfirande och allt annat underbart. Höööööörs


Måndag


Börjar bli en vana det här med att vara ledig känner jag. Och inte har jag en krona kvar och det är några veckor kvar till löning, livin' the dream! Hoppas på att veckan kommer gå fort så jag får komma hem till östersund och kramas lite. Lägenheten är kaos IGEN. Nu funkar inte diskmaskinen så köket ser ut som ett helvete, tror ingen är riktigt sugen på att handdiska heller. Och badrummet är kaos, översvämning nästan varje gång vi duschar. Sen hur resten av lägenheten ser ut behöver vi inte prata om. Men nu ska jag fixa mig lite (har chillat för många timmar nu). Möta upp Linda på byn och ta en riktig mys fika.

Söndag



Norge levererade i helgen! Takker! Bigbrother final om exakt en timme. Snacka om att vi kommer sitta bänkad framför tvn. Bra söndag med andra ord. Och lite pizza på det såklart!

RSS 2.0