Lördag

Sjukaste ever. Vi har tjatat som fan på Jennifer att hon skulle komma hit idag. Men hon sa nej. Imorse när jag duschade och tjejerna sov så bankade det som fan på fönstret och alla blev lite små rädda. Tror ni inte Jennifer står där?!?! Blev happyface. Hon kom med vin, öl och godis. Och det är sol nu. Så nu har vi tagit vårat första vin glas och ska snart käka gomiddag. Underbart!

Corner of queen

Var bara tvungen att lägga upp den här sköna låten!

Fredag

Nu har sambo nummer 5 lämnat oss, fy faaaan vad tråkigt!! Kommer sakna Sofia som fän. Så nu under helgen är det bara jag, Tessan och Narimen hemma. Lite tomt. Och helgen blir inte som planerat, för imorgon kommer det regna. Ikväll blir det däremot Egon och en öl kanske, får se om plånboken tillåter! Förhoppningsvis får vi sällskap av grabbarna. Hur som helst blir det rätt lugnt ikväll. Morgondagen får vi planera om, vi ska iallafall gå och kika på amerikansk fotboll match och heja på nidaros. 

Nu ska vi städa upp lite, ta ett glas vitt vin (uuääh) och göra oss snygga! Hörs

Tisdag

Ledig idag tillsammans med Sofy och Tessan! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, tänkte väl ta en sväng till solen och bara chilla. Nu har vi flyttat min och Tessans säng till vardagsrummet så nu sover alla där, sjukt mysigt!


Kommande helg ser lovande ut, vi har planerat allt in i minsta detalj, bara vädret tillåter. Vi ska bjuda hem lite folk, grilla, spela fotboll och sen till festningen där det kommer vara 6000 studenter. Ber till gudarna att det blir sol!

Måndag

Vad hände med April? Snart en ny månad igen. Fasen alltså. Men desto närmare till sommaren, så man ska väl inte klaga. Men jag vill inte flytta hem, 1 juli börjar närma sig. Buhuu. Och Sofy flyttar hem redan på fredag, kommer sakna den fina donnan i huset!


Haft en awesome helg med familjen, tjejerna, jobbarkompisarna osv.

Måndag

Im baaaaack. Bloggen börjar bli tråkig som fan. Men känner att jag måste uppdatera er lite mina 5 söta unika läsare ;) Trondheim är galet jävla bra. Vädret har varit på topp dom senaste dagarna, vilket har bidragit till mycket häng på Egon. I helgen hade vi förfest med endast östersundare plus en norsk, hur kul som helst. Det är ett helt annat liv här och jag börjar känna mig mer hemma här nu än östersund. Har alltid varit den av oss tjejer som har velat flyttat tillbaka först av alla, men efter gången jag var hemma nu så är jag nöjd. Det finns ett köpcentrum, ett café (pause såklart) och en krog man kan gå på i Östersund. Här är det lite mer variation kan man säga :) Dock är lägenheten fortfarande ett mysterium om hur vi ska gå tillväga, det är överfullt med mögel. Att dra in en advokat är ett alternativ men om vi gör det får vi ett problem med att hitta en ny lägenhet. Så ingenting går riktigt ihop! Men att jag flyttade hit kommer jag aldrig att ångra. Har träffat så bra människor här, god damnit!! Och mina sambos som jag aldrig umgicks med hemma förutom Tessan!


I helgen får jag besök av min syster som ska bo här med oss, och mamsen som ska bo hos sin norrman. Så ska umgås med dom hela helgen och mysa!! Snart läggdags, upp och jobba på mitt favorit dagis imorgon! Hörs

Onsdag

Stochhölm var nice, vi åt och fikade hela tiden kändes det som.. Nu är jag hemma och chillar, dricker kaffe, målar naglarna och lyssnar på abba! Ska snart in på stan och träffa Alexandra och Linda. Har inte hunnit fikat på pause än så det känns rätt aktuellt idag!

Igår var Sara, Jennifer, Therese och jag på relaxen! Det var sjukt sköööönt!


Söndag

Älskar att känna mig liten igen, sova i mitt gamla rum, en mamma som pysslar om en, kvällsfika framför så ska det låta, få middagen serverad och att bara få vara!


Helgen har varit braaa, träffat mina fina vänner och umgåtts med familjen! Imorgon blir det Stockholm med Sara och Patrik! Så nu blir det att sova, natti!


RSS 2.0