Grattiz stumpiz

Grattis på mig, nu är jag 17 och har bara ett år kvar till krogen. Det känns "heeeeelt okej". Haha jaja, jag hoppas jag får en bra dag även om jag fortfarande är sjuk. Mamma ska iallafall ringa hälsocentralen och se vad det är för fel. Sen ska jag väl göra någon tårta! Nu ska jag fortsätta sova, pusshej!

Funkytown


 
Me and my Queen Jenna!

Give me my mama

Jag tar nog snart livet av mig. Jag har haft lock i örat i 2 dagar och nu inatt så vakna jag av att jag hade skit ont i örat, ungefär som öronvärk. Jag kan inte sova för att det gör så jävla ont, sen när jag nästan hade somnat då började jag blöda näsblod så hela lakanet är blodigt nu. Men nu ska jag gråta en skvätt och vänta tills halv 6 då mamma kliver upp så får hon trösta mig :) Sen tänkte jag försöka sova.

-

I don't know how
Or where to start
Here we're standing again
And I see now
From where we are
That our road has come to an end
Though we've come this far
I don't know why
But I still can't see who you are


Jag orkar inte skriva något riktigt blogg inlägg idag om hur min dag har varit osv. Kan bara säga att jag har jätte ont i magen som jag för övrigt har haft hela dagen. Så hoppas ni har haft en bra dag iallafall så hörs vi!

-

Varför gråter jag när det är jag som har gjort så att det är såhär? Jag fattar inte vad det är med mig. Jag borde skaffa mig ett jävla liv där jag är mer mogen och kan tänka lite, lite, liiiiite mer klart för fan. Det vore ju något!

i've got soul but im not a soldier.


-

Ibland vill jag bara skriva ut allt jag känner, men det känns väldigt fel ifall man ska peka ut vissa personer. Så tyvärr går inte det, därför hittade jag ett block där jag nu ska skriva ner lite saker då jag känner mig arg/ledsen osv. Jag fick iallafall kramp när jag skrev där nu, var en himla massa ord som bara kom fram utan att jag ens hann tänka med hjärnan innan vad jag skulle skriva. Men jag mår väl sämst just nurå? Vore ju inte helt fel att spola tillbaka tiden precis vid nyår.


I got my go go gadget flow.
Im back im back im cool im cool.


-


En bild från i fredags då vi firade Therese! Pöss då!

Jennifer Lopez - Do it well.

moosegarden

Vet inte riktigt  vad jag ska skriva? Jag har ont i huvudet och halsen just för tillfället, jag hoppas det går över. Jag och Jennifer försov oss en timme imorse! Ruuuuligt? Eh näe. Jag är trött! Fast imorgon har vi sovmorgon, wiho tänker jag då. Ikväll var det lite läskigt när jag, Therese och Andreas åkte buss. När dom hoppade av kollade busschauffören på mig hela tiden och flinade, så kollade han ut lite på Tess och Adde, sen på mig igen osv. Hela tiden liksom, så gjorde Tess och Adde tummen upp? Shit vad ska han tro då? Typ att jag ragga på han eller, jag vart ju tvungen att flina tillbaka också. Sen när jag klev av bussen vinkade han till mig. SHIIIIIT, slut pratat om det.



Här en bild sen vi var på moosegarden (tama älgar) igår. Här berättar Sune om älgarna, det tycker vi är skit kul. Ser ni hur Jennifer tycker det verkar intressant? :) Det gör jag.

RSS 2.0