8 dagars

Varför sluta när man ändå är igång? Tror vi kör en åtta dagars.... Kommer aldrig mer hända i mitt liv, jag gör ett undantag. Blir dock inte yran ikväll, tror vi kör marité eller liknande. Sen om någon dag åker jag på rehab i Karlstad och hälsar på bror.

mamma vad ska du göra imorgon?! (facebook chatt)

jag: okej gött vad ska ni göra ikväll då?
m: ta det lugnt efter som jag ska göra en sak imorgon
jag: vad ska du göra imorgon? 
m: imorgon tidigt ska jag göra en sak, jätte hemligt
jag: får inte ens jag veta?
m: nej
jag: om jag är jätte nyfiken då och inte säger till någon?
m: ha ha ha nej
jag: nehepp
m: ha det så bra ha ha

 


gooood

Awesome kväll måste jag säga. Får se om jag lever imorgon, tänkte gå all in då med. Godnatt såhär halv 7 på morgonen!


städa

Såhär efter några dagars festande tänkte jag börja städa lite. Insåg precis att det kommer ta några timmar. Tänkte göra det über fräscht, byta lakan och sånt. Och skura lite kanske! Det är ett berg med disk (kommer behöva ta diskmaskinen 2 gånger), jag ska dammsuga hela lägenheten, plocka ihop alla mina kläder som råkar ligga på golvet och göra allt annat som hör till städning. Sitter här och försöker peppa mig själv. Går sådär! Hade förövrigt sjukt roligt på 50 års kalaset, vi stod i baren för det mesta. Blandade även drinkar till oss själva. Sedan tog vi taxti till stan och gick en sväng på stråket. Tog modet att inte följa med på efterfest, känns bra i efterhand. Även om det var jacuzzi som stod med på listan. Ikväll ska jag träffa några fina flickor som händer alldeles för sällan och ta ett glas vin/öl med dom. Så nu måste jag skynda på med städningen så jag hinner. Hörs, pusskram!


mmmmmmmami

Gråtit lite, saknar mamma, världens bästa! Förhoppningsvis kan jag prata med henne i telefon idag, och kanske träffa henne imorgon......... love love love, världens bästa mamma har jag verkligen!



Pappa jonzon fyller 50 år, så nu är det ka...

dsc00039 (MMS)

Pappa jonzon fyller 50 år, så nu är det kalas. Temat är black and white, michael jackson. Just nu dansar alla, någon har sjungt på finska och några har gråtit en skvätt. Och alla är glada. Riktigt roligt är det.


Ett glas vin hos Dana med tjejerna. Diana ...

dsc00030 (MMS)

Ett glas vin hos Dana med tjejerna. Diana fyller 20 år om ca 15 min. Så ikväll peppar vi tills imorgon, då jävlar kör vi :) puss och tja.


syster

Bästa vän och syster på samma gång, bättre kan det inte bli.


aldrig ensam

Fullspäckat schema från och med nu!


Är med syster, har precis varit på statoil...

dsc00027 (MMS)

Är med syster, har precis varit på statoil och handlat lite :) nu ska vi se film och mysa.


Tydligen är Det fest idag. På en måndag...

dsc00023 (MMS)

Tydligen är Det fest idag. På en måndag...


Mamma

Under två timmar har jag suttit och läst en blogg. Det stod bland annat om en mamma som verkade vara sjuk i huvudet, bokstavligt talat. Det fastnade jag lite för. Bara för att min mamma är världens bästa så är det intressant att läsa motsatsen. Jag blir mamma-sjuk när jag läser det och vill nästan ringa och väcka henne. "Jag förstår inte dom som kan säga att deras mammor är världens bästa". Det är nästan så att jag vill börja gråta när jag läser det. Ihh, jag vill till mami. Men hon befinner sig i Spanien och jag kommer inte att kunna prata med henne på en vecka. Vi som brukar prata i telefon varje dag! Tror bestämt att jag måste umgås lite med syster så jag får en mamma känsla, hah.

Utöver det så har jag spelat volleyboll hela kvällen med tjejerna. Sen förtjänade jag lite chips och dipp, köpte även aftonbladet. Och vem är med där på första sidan om inte min chef? Tydligen tävlar dom om vem som är rikast i båstad. Lite roligt! Umgicks med Nathalie hela natten igår och det bevisades genom att jag sov till 3 idag. Kors i taket säger jag. Men det vara bara en engångsgrej, man måste väl testa på lite här i livet? Det var iallafall sista gången jag sov så länge. :) Hööööörs.


no love

hahahahaha. Jag förstår inte vad som händer i våra hjärnor när vi tjejer blir full. Ena stunden bråkar vi, andra stunden skrattar vi, sen sjunger vi lite, och någon gråter också där i mellan. Igår hände lite allt möjligt, en tjej svalde ett chips som fastnade i halsen och alla fick panik, en klev tydligen på glas så det var blod överallt (det var en kille förövrigt), en blir utslängd på krogen, en annan ramlar i trappan på krogen och en försöker köpa kebab för 30 kronor men blir nekad. Sen är det nog mycket mer som också händer fast vi glömmer bort det!

Vaknar av två sms från två förvirrande flickor:
"Kul att man minns gårdagen"
"Vad hände igår osv? Minns typ ingenting"

Annars har dagen gått sjukt fort, även om jag inte har gjort någonting typ. Pratat i telefon hela dagen tror jag. Sen var Alexandra, Diana och Björn hit en sväng på lite fika. Och nu har jag precis kommit hem från affären, utökat kylskåpet lite. Kan vara på tiden, lagar lite efterlängtad mat nuuu. Gött ska det bli! Det är även tropisk värme ute! Skööönt kanskee att det blir volleyboll ikväll också. Vi får se! Hörs


Marité

Hade en riktig rolig kväll igår. Idag är jag en levande Zombie! Försöker dricka ett ex antal koppar kaffe för att bli en normal människa igen.  Går ju sådär. Hoppas att glassen som Erik nyss gav oss på jobbet funkar. Kan ju berätta att det är en plopp glass, aldrig ätit förut men sjukt god. Vi hörs när jag lever igen!



Hej

Kom precis på att det inte kändes så roligt att vara pank när det är 10 dagar kvar till lönen. Hur tjänar man pengar på bästa möjliga sätt? Pantar burkar? Eller ut och gå med grannens hund? Bara man får pengar i handen direkt så är det ju bra. Hur som haver så kommer jag ändå inte orka göra något fysiskt ansträngande. Jag får väl jobba på bättre så jag får en bra lön i Augusti. Det känns lite skrämmande att det jag jobbar in nu kommer jag använda i höst (september)! Alltså det är ju snart höst. Nooo! Näee men utöver det så gör jag inget speciellt just nu, kollar på en dålig thriller samtidigt som jag är lite mörkrädd. Men det håller på att bli bättre sagta men säkert känner jag. För 1 år sen hade jag aldrig vågat sova en natt själv, nu törs jag sova flera nätter själv. OKEEJ, nu dog jag. Nu kom en stooooor jävla mygga som säkert har 10 cm långa ben. Åhhh brb måste döda!


Hahaha jag älskar åska.

dsc00209 (MMS)

Hahaha jag älskar åska. Sitter på jobbet och har skit kul. Tror jag mår som bäst när det åskar förutom den extrema huvudvärken som jag alltid får. Och stackars mami ligger säkert hemma och är livrädd. Översvämning är det gott om också i stan märkte jag när jag fick gå i 10 cm djupt vatten. Måste också säga grattis till min finfina vän Jennifer som fyller 19 idag. HAHAHA uppdatering. Första gången jag verkligen blivit livrädd. Hela rummet (på jobbet) lös upp. Fönsterna skakade. Var 1 sekund på att börja grina.


Färga håret

Tänkte berätta för er vad jag gör den här fina dagen.

Jo jag färgar håret. I lördags råkade jag färga mitt hår orange, det skulle bli ljusa slingor bara. Hoppsan!

Här är det extremt Orange.


Innan jag ska färga, här ser det inte lika orange ut. Men det är det!


Färgen är i. Väntar med spänning (och har tråkigt)!

Såja, nu ska bara håret torka. Finns ingen hårtork här, så det torkar väl om kanske några timmar.


Är lite göra lös..... Men kan ju lägga upp några låtar som jag lyssnar på
medans jag väntar på att håret ska torka..
Rasmus Seebach – Natteravn
Eminem – No Love
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

  

Klaaaaart! Nu har jag normal hårfärg igen :)


Nu ska jag ut i det fina vädret och umgås med Jennifer.

Rehab

Rehabilitering står på schemat nu känner jag. Hela den här veckan har varit hur bra som helst, vi har haft något att göra hela tiden och vädret har varit bra men samtidigt har det spårat. När varken ekonomin eller kroppen håller längre så är det bäst att ta det lugnt ett tag framöver. Skulle vilja åka till stockholm och hälsa på pappa och Lisbeth eller följa med mamma till Norge och Spanien bara för att få komma bort en stund. Men det får räcka med att åka till Frösön till systern, tänkte bosätta mig där inatt. Känner på mig att vi kommer snacka en hel del skit och dela med oss av senaste händelser. Det kommer bli bra det här! Hörs.

Nu är solen uppe och vi är påväg till mig ...

dsc00203 (MMS)

Nu är solen uppe och vi är påväg till mig för att hämta mer alkohol till efterfesten. Till snygg ågren och chriffe. Puss hej.


disco

hejhej bloggen....... One fm kan vara bäst när dom spelar 80tals disco musik. Det sitter fint med en kopp kaffe till det, vill ju som inte somna när det är bra musikkkkk. Kan erkänna att jag är nära faktiskt. Men det vore ju lite onödigt eftersom Diana och Alexandra kommer hit snart. Seeen så var jag till mamma idag, jag saknar henneeee. Hon köpte myyycket mat till mig som jag ska ha i två veckor framöver.. Heeeeelt ok! Nu ska jag dansa lite till låten born to be aliveeeee, puss

Sitter på pause3 och dricker öl med ett br...

dsc00190 (MMS)

Sitter på pause3 och dricker öl med ett bra sällskap. Skål så kör vi :)


Sitter mitt ute på sjön nu.....

dsc00181 (MMS)

Sitter mitt ute på sjön nu. Skönt! Gummibåtar är underskattade.


Spelar volleyboll, sjukt kul. Mötte nyss 6...

dsc00179 (MMS)

Spelar volleyboll, sjukt kul. Mötte nyss 6 norskar vid 10års åldern, vi vann låtsas vi. Nu har vi sagt godnatt till dom och gett dom släng pussar :)


Duktig leo som har fått massa fiskar idag.

dsc00177 (MMS)

Duktig Leo som har fått massa fiskar idag. Jag vill också fiska. Var iallafall till hälsocentralen idag och vet ni vad, vi fick ut stenen. Det var en stor sten som hade åkt långt ner i huden så nu har jag tydligen ett hål där :) Så det kan gåå... Sitter iallafall och äter en sjukt god pizza, andra dagen i rad. Och tränat har jag inte gjort på snart 2 veckor. Heja! Ska skärpa mig snaaart. Pussi


ledsen

Jag grinar....... Jag har en sten i mitt köttsår på knät som jag förövrigt fick inatt och jag får inte ut den. Behöver hjälp typ nyss????? Samtidigt som jag sitter här i köket och grinar så spökar det också, både radion och spis lampan stängdes av samtidigt :( Idag var det inge kul att vara Anna. Hejhej

Norén är dj på the greek. Komsi.

dsc00022 (MMS)

Norén är dj på the greek. Komsi.


Öl och brännboll ikväll!

Öl och brännboll ikväll!


Pizza

dsc00020 (MMS)

Pizza


sluta dröm om det ljuva liveeeeeeet

Kommer typ somna här på köksbordet.. Trööööttt är jag och är precis hem kommen från en chill kväll med tjejerna. Ska också sova själv inatt, trodde det skulle vara ljusare ute men det var mörkt nu :( Såg på yr.no att solen kommer fram klockan 4, så ska jag orka vänta 2 och halv timme tills jag kan sova?? Näääää va. Såg även att det blir sol hela dagen och kvällen imorgon. Såatteeh tänkte väl sola lite rå, och på kvällen kör vi nog öl-brännboll. Tjaråååå


Som vanligt, Det är i soliden Det händer. ...

dsc00017 (MMS)

Som vanligt, Det är i soliden Det händer. Nu rullar vi.


Olearys uteservering, tjejer, öl och sol :)

dsc00016 (MMS)

Olearys uteservering, tjejer, öl och sol :)


Det är i solliden Det händer på kvällarna....

dsc00013 (MMS)

Det är i solliden Det händer på kvällarna. Haha


hejhejehje

Meennee hej å hå. Det är fint väder. Jag vill inte jobba längre, har för mycket roliga saker att göra ikväll med tjejerna.  Ska också bosätta mig hos pappa eftersom jag är hemma själv där, i två veckor :) Och om inte vädret är med mig på onsdag så blir jag ledsen..... Jag ska köpa en gummitbåt! Keeewl. Nääee en kaffe på det här (och lite vattenkrig)


alorse on danse

JAHAAA, första gången på länge som jag var ute på en lördag. Det blev roligare än förväntat. "förfesten" hemma med familjen var nog det skönaste. Sen blev det falkens en sväng, det är skit bra där. (Måste göra lite reklam för dom). Men vi lessnade iallafall och drog på plaza istället. Sen hamnade vi där vi alltid hamnar på slutet, i solliden. Och idag har jag och Jennifer faktiskt tagit vårat första dopp i lillsjön, vi simmade runt där med en massa ankbajs. Skit äckligt vatten, tycker synd om den som råkar svälja vattnet......ihhh. Ähhhhh nu ska jag ta mig i kragen och fixa mig lite granna för en brännbolls kväll.. hej!

Har suttit på pause 3 med tjejerna och bjö...

dsc00010 (MMS)

Har suttit på pause 3 med tjejerna och björn och tagit en öl i Det fina vädret. Nu blir Det Tacos i fin vädret med mamma syster och mammas kille :) gött. Blir troligtvis en sväng på Marité ikväll också. Bra dag, även om jag ville dö när jag vakna.


jajajajá

AAAAAAAHHHHHHHHH................. Hade kul tills jag blev lämnad ensam ikväll och det var ca 22.30. Marité är dum som inte släpper in 18 åringar. Så där blev jag själv, fick vara med Niklas. Någon som tog hand om mig iallafall, sen försvann ALLA. Då gick jag därifrån och gick på det nya stället som Murat har öppnat, det kan bli sjukt bra där. Om dom fixar en ny dj så man slipper dansa salsa ;-) Bussen hem var också det sjukaste, en invadrare frågar mig hur mycket jag hatar invadrare från skala 1-10. HAHA vad svarar man?! ehhhhh... Ska iallafall sova bort min agresivitet nu. HEJJJJJJJJ

Klass fest i ås :)

dsc00173 (MMS)

Klass fest i ås :)


1,2,3 fanta och rosé

Ikväll var jag 14 år igen men det är jag inte imorgon för då kommer jag inte in på krogen. För imorgon är det fredag, det är sol, det är klassfest med 9b (i ås) och troligtvis blir det marité in mot småtimmarna. Kommer bli ett kärt ögonblick att träffa alla gamla klassisar igen. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och steka i solen, natti natti!


RSS 2.0