aaaaaha

Är värd att få unna mig lite semester på fredag. Och det bästa av allt är att jag får göra det med dom finaste själarna. Har klivit upp 6 varje morgon (as jävla jobbigt)! Men imorgon är sista passet, det känns juuu rätt gött. Måste hoppa i säng, höörs!


Soft helg

Fredag



Lördag


Söndag

10.02

Har hamnat i en liiiiten kris... Don't tell anyone. Min kommande lön är kass. Meeen jag överlever och jag kommer att må så jäkla gött om en veckaaaa. aaah.

Igår tog vi oss en andra fisketur. Den här gången tog vi gummibåtarna till en ö, och hemvägen behöver vi inte ens prata om. Jag höll på dö en andra gång. Tänkte väl sluta vara mörkrädd nångång i livet, kanske när jag är 60+ eller något. Och ingen fisk fick vi heller..... Men ikväll dricker vi vin och är glad, ska bara jobba klart först!



Hitta en bild från stråket också, goa tider.


12.39

Åkte ut på lite äventyr igår till Therese stuga där vi fiskade. Fick dock bara en liten fisk... Dom hade tydligen gått och lagt sig. Sen fick jag ont i magen och blev rädd för då skulle vi gå i en skog till stugan när det var heeeeelt mörkt ute. Tänkte på blairwitch och Ragnhild. Stället hette Ragnhild....? nånting, för någon som hette så drunknade i den sjön. Men vi överlevde och det tackar jag gudarna för!

Sara kommer snart hit på kaffe, sen ska jag ta tag i mitt liv och städa, gå på stan och göra massa ärenden. Och imorgon börjar jag jobba, äntligen!


Just idag är jag stark




Jag har väntat så länge på just denna dag.. För jag visste att den skulle komma.

23.33

Varit hos pappa och Lissan hela kvällen med Sara och Patrik, ätit middag och myst. Kom precis hem, är lite halvt trött. Var ut en sväng igår nykter, men blev en sen kväll ändå så har inte fått så mycket sömn. Vaknade på fel sida imorse också. Så inatt ska jag ta mig en riktig skönhets sömn och vara utvilad imorgon då jag ska luncha med Linda och Sara. Sen på kvällen blir det party rockstar!

skinny love

Idag mötte jag upp mamma på tåget som har varit utomlands och borta ett bra tag. Hängt hos henne hela dagen och myst när det har varit åska. Hon låg dock under täcket och höll för öronen, men mysigt ändå... Är ju ledig hela den här veckan vilket känns tråkigt, funderar lite på hur jag ska fördriva tiden när alla andra jobbar. Men på fredag har jag och Sandra iallafall planerat ost, kex och vinkväll med alla gamla klsskompisar. Det ska bli ruligt!




Det haglade som satan, så jag och mamma var tvungen att känna lite på det.

14.33

Sjukt längesen jag drömde en mardröm, men inatt.. Den där Breivik skulle skjuta oss. Minns inte vilka jag var med men vi gömde oss bakom ett träd. Och jag låg i samma ställning i sängen som jag försökte gömma mig. Jävla Breivik som gör sånt här. Kände mig liten och rädd i sängen. Men ett samtal med Jennifer lugnade mig :)

Ska snart bege mig ner mot Sara. Jag är sugen på att åka båt. Men Patrik befinner sig i Åre, så det lär ju inte bli så. Men det är fint väder. Så att sitta på ballen och äta jordgubbar skulle också funka helt okej. Slutar jobbet om 40 min. Mh Mh Mh. Sen är jag ledig fram tills nästa vecka. HÖRS!


hej

Svettas som en gris på jobbet just nu. Sprang och åt lunch hos Jennifer nyligen. Det är sol och jättevarmt ute. Men det tackar vi för! Volleyboll ikväll as usual, känns som att man har kommit in i vardagen nu. Jobb på dagarna och häng på kvällarna utan alkohol. Blev ju typ en tio dagars under stråket. Men värt det, även om jag är pank nu. Alla dagar var fina och roliga på sitt sätt. Ingen kväll är sig lik den andra, man träffar nytt folk och befinner sig på olika ställen. Keeewl.




Har fått en Crystal Castles period. Så jäkla bra!

RSS 2.0