Söndag

Igår fick jag det mest fantastiska samtalet man kan få, jag är så glad så det går inte att beskriva! Kvällen var förörvigt riktigt bra. Sofy, Madde och jag körde på en festkväll som varade fram till halv 8 imorse. En sväng på gullbar, lite efterfester här och var och trevligt sällskap. Trondheim är för bra ibland!


Jag hoppas du hade en bra sista tid i fina Thailand. Vila i frid T, morbror tar hand om dig nu <3

Torsdag

Gudarna var inte med oss idag heller, översvämning i badrummet enda ut till hallen. Våran fina lägenhet, varförrrrr? Riktigt trött är jag idag också, hade stängning inatt och började jobba tidigt imorse på barnehage. 3 fina timmar ute i spöregnet var jag och sparkade boll.. Men snart är det helg, igen! Går riktigt fort nu. Vet dock inte vad som händer i helgen. Narimen åker hem, Tessan och Madde jobbar och jag och Sofy är ledig. Men vi får se. Jag vill mest bara hem till mamma nu.

Min fina syster förra påsken.

Onsdag

Har precis kommit hem från jobbet, fixat uteservingen på Egons så nu är det riktigt cosy där ute! Tänkte ta en powernap snart så jag orkar jobba ännu mer ikväll! Var på personalmöte igår också, ganska bra möte, dvs öl och pizza istället för saft och kakor.

Annars är det lite kaos i lägenheten. För det första har vi haft en hel del problem med fuktskador, det är till exempel vatten under sängarna. Fick en elräkning i fredags, 3000 NOK (för en ynka månad)! Så nu är det iskallt här eftersom vi har stängt av golvvärmen. Igår gick en säkring, så halva lägenheten funkade inte, all mat förstördes och vi fick inte någon hjälp av nån elektriker förrän sent på kvällen. Ber till gudarna att det inte blir något mer nu! Utöver det så är allt bra iallafall, gillar mina sambos. Dom gör allt lite lättare :)

Torsdag

Har jobbat på ett för bra dagis i veckan, nästan så att det kommer kännas i hjärtat av att lämna stället! Men för att inte tänka på det så är det fredag imorgon. Helt underbart. Jennifer kommer imorgon, snön är borta, jag är frisk och allt annat flyter på som vanligt! Åker hem till påsk, det känns också helt galet bra! Kan inte missa mammas goda påskmiddag och Saras födelsedag. Woho! Nu ska jag ner på Rema och köpa mig risifrutti tror jag, kändes aktuellt med något gott till frukost istället för skogaholm limpa som jag är skapligt less på!



Fredag

Sjuk och jävlig såhär på en fredag! Skulleee ju jobba ikväll och imorgon, men icke! Så nu blir det att ligga framför tvn hela helgen (tråkigare liv). Så nu är det bara Sofia som ska bli sjuk så har alla varit det i veckan. Tjejerna ska gå och handla tacos nu, gudars vad gott det ska bli! Hejdå


Tisdag

Nu innan mina ögon kollar kors tänkte jag passa på att skriva några rader! Har jobbat ganska mycket dom senaste dagarna, både på solsidan och på dagis! På solsidan har jag haft stängning och inte kommit hem förrän 3-4 på natten, och nu i veckan kliver jag upp 5-6 på morgonen. Så trött är bara förnamnet! Var dock ledig i lördags och då var det sommar här i Trondheim och då är det solsidan som gäller, finns nästan inget som slår det! På kvällen drog jag och Tessan ut på DT, skaffade två nörska kompisar och efterfestade med dom! Det var kult! Igår kom Sofia också så nu är vi 5 tjejer! Men nu ska vi tydligen se en brutal skräckfilm.. Hörs!

Söndag


Mars

Inväntar jobb, 3 timmar kvar och jag har inget att göra! Har städat, tränat lite, duschat och allt som hör till! Tjejerna jobbar för tillfället. Kommer inte träffa dom förrän på lördag eftersom jag jobbar kväll och dom dagtid. Så jag är all by myself. Önska lite att det vore lördag nu så jag får helg!
Vill ha sommar nuuuu, och östersund hehe. Det bara spöregnar här hela tiden!

RSS 2.0