puuss

i'm the super-star of the night, I did somethin naughty


Imorgon åker jag till mamma, ska bo där i 6 hela veckor. Jag tycker det känns skit nice att få vara med henne så jävla länge. Jag åker ju inte direkt till vilken mamma som helst, utan världens bästa. En mamma som har humor, som är stark som person, som är snyggare än din mamma, som gör allt för mig, jaa världens bästa som sagt!


Skönare väder

Klockan är lite över 6 och det är 25 grader i skuggan. LITE NICE ELLER! Har tillbringat min dag nere i badhusparken med Linn och lite diverse personer. Sjukt nice. Ikväll blir det soft häng ute i fin vädret. Återkommer kanske senare!


GRANIT

Det är fredag, alla är ute och festar och har säkert skit kul. Jag hade också varit ute och festat om jag vore 18, det är ju liksom marité som gäller i sommar.. Vem fan ska jag hänga med i sommar? Men en promenad till frösön blev det ikväll iallafall för att hälsa på Therese och Toffe m.fl. Det var trevligt så länge det varade, roligt att alla inte är krog människor =) Var bara dit en snabb sväng eftersom jag är ganska trött, var ju somsagt till Sundsvall idag. Det blev stress shopping i en och en halv timme, men tror jag hann köpa det mesta som jag behövde, men kan säga att gina tricot inte hade så mycket att bjuda på faktiskt, lite trist! Nu ska jag sova så det blir en ny dag lite snabbare, hoppas på bra väder imorgon. Hört att det ska vara väldigt fint, så att bli lite brunare känns ju inte helt fel. Godnatt då, och hoppas ni på marité har det roligt tillsammans med Alex Lewerentz.




Och min donna är fortfarande i Eskilstuna, henne saknar jag!

heytatlim

Det enda jag har gjort och gör är att sova.. Iallafall från igår kväll tills typ nu. Gick en liten promenad och träffade Nathalie, det är det enda. Eller ja, där ljög jag. Gick på stan en liten sväng idag också! Och snart ska jag sova igen eftersom vi åker tidigt till Sundsvall imorgon. Sen i helgen vet jag inte alls vad jag ska göra, alla ska på marité... kul för dom! Och Jennifer är i Eskilstuna, så jag tror fan jag ska ta det skit lugnt i helgen. Är ledig tills på onsdag så det är skönt. Egentligen har jag ju skola imorgon, men det är bara betygssnack så jag skippar det. Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, så jag avrundar med att säga godnatt =)



FUCK YOU

fortfarande onsdag..

Precis kommit in från en lång promenad. Brukar liksom aldrig gå på morgonen, men imorse kändes det fan skönt även om det regnar. Börjar skolan om 2 timmar, så då hinner jag ju powernapa en timme nurå. :) Sen så vill jag ha fredag, jag, Sara och Maria ska åka till sundsvall för att shoppa! Det blir nice... Neee men då ses vi!

onsdag

jadå ska upp om två timmar. puss

Electric Feel

Men jaaa, nu känns fan allt lite softare. Hade sista dagen på praktiken idag, så skönt så jag dör. Fick iallafall ett presentkort på 300 kronor av dom, det var gulligt!

Nu blev jag skakis så jag inte kan inte skriva något mer =)

When Love Takes Over

 

Jobb 14-21!

Godnatt



såååja. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film tills jag somnar.

thaaaaaaank u

Åh men roligt, jag höll nyss på att dö. Det plingade på dörren och min första tanke var att det kunde vara Sara. När jag öppnar dörren står min granne där som är ca 80-90 år gammal. Hon stod där med långt vitt nattlinne och hela trapphuset var mörkt. Först stirrar hon bara på mig, sen säger hon att det är två personer som går runt i hennes lägenhet. Jag blev sjukt rädd så jag ropade på pappa, och hon säger att hon inte törs gå tillbaka för det är barn som går runt där.. ååhh som att jag kommer kunna sova bra inatt då..hejdå!

we are the people

Måste bara tacka alla för en sjukt nice kväll igår. För krökade med klassen hemma hos Marie, det var väldigt trevligt. Efter ett och annat glas vin så begav vi oss vinglades ner till festen "hotel a lá artin" och krökade och dansande ännu mer :) puuss


the girl you lost to cocaine

Jobbat idag. Nu ska jag snart käka sen ner på stan och kika på balen. Och ikväll ska jag supa, myyyyyyycket nice. PUSS!


yours to keep



Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än att åkt bil med tjejerna. Östersund hade tydligen inget annat roligt att bjuda på. Sen har jag jävulskt ont i huvudet så jag skulle kunna dränka mig själv.... Så nu blir det chips och dipp och en sjukt bra film förhoppningvis. höööööörs


John's Candy


?!

Jag vet inte alls vad jag ska skriva? Jag är så otroligt tom i huvudet!


Send Me An Angel

Helgen har varit lugn, sjukt lugn. Jag har tillbringat all min tid med mamma, däribland några släktingar och det behövdes verkligen. Och idag har solen varit framme, inte ett enda moln vad jag såg. Så jag har suttit ute hela dagen, blev även en sväng till solariumet ikväll. Måste bli lite brun känner jag, så det kändes ganska aktuellt :) Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, ska sova alldeles strax. Känns som att inte har sovit något i helgen, några enstaka timmar. Godnatt och puss till mamma.


Morbror, vila i frid!

Morbror
Nu är du på andra sidan
Vi tänker på dig
Sov gott


Retard.

Hade inte tvekat att skjuta dig i huvudet.. Så jävla förbannad men ändå så jävla glad att jag slipper dig =) Tack och Hej!


Unchained Melody



Var bara tvungen :)

?



Idag har jag haft ont i huvudet för jag har varit för speedad. Alltså glad typ. Och jag har även gjort en bra sak för en vän, om min plan nu går igenom. Men jag tror inte det är några problem, kommer nog skriva upp det här så småningom när jag vet säkert. Annars har dagen varit ganska bra! Nu tänkte jag avrunda detta korta inlägg för att se tv med mamma och Sara. Hörs!

-

Meningen med livet är vårt syfte, vad vi gör, vart vi är på väg, varför vi är på väg osv. Jag tror att allt man gör har en mening, att det som händer ska hända. Du frågade vad meningen med livet var, men det är inte meningen att du ska försvinna nu, morbror. Du måste kämpa, ge inte upp!


make a move



snaaaart så..

Lookin' Out

Idag hände det något kul! När jag, mamma och mammas kille åkte till coop för att handla så klev vi ur bilen och då kom det vääääääärldens jävla blåst, det kändes som att man skulle dö eller flyga åt helvete. Alltså det var som en orkan nästan.. Men sjukt kul var det iallafall =) Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att jag har pluggat, och det ska jag göra resten av kvällen också eftersom jag inte hinner någonting i veckan. Tror aldrig jag har varit så fullbokad som jag är nu tillveckan någonsin, kommer inte ens hinna äta middag dom dagarna, så det vore ju ganska soft om jag överlever. Men nu ska jag återgå till pluggandet, ha det bra!


California Girls

Roligare kväll! Började förkröka med tjejerna i klassen, sedan skulle dom flesta av dom på krogen. Så jag och Jennifer tänkte dra till frösön på fest, men det kändes sjukt långt så istället drog vi på en efterfest i stan och det var sjukt kul där. När vi skulle ut och ta lite luft så vart vi tvugna att lägga något för dörren så den inte stängdes igen. Vi letade lite och hittade tillslut en pjäxa. Så kommer det en tjej och vi hejar glatt och hon verkar glad. Så sa Jennifer med snäll röst "Vi la en pjäxa här så vi inte skulle bli utlåsta, hehe!" Tjejen blev däremot inte så glad, "DET DÄR ÄR MIN PJÄX!!!"

Så då blev vi utlåsta ändåå för hon tog med sin pjäxa och slängde igen dörren. Och jag tog inte ens med mig min telefon, som tur var hade Jennifer med sig sin men hon hade ingens nummer som var där uppe, så vi fick ringa runt lite, meeeen tillslut kom vi in =) Tog bussen hem kvart över 6 imorse, vi var ganska trötta så vi somnade på en gång. Sen gick jag hem vid 11 imorse då åkte jag, mamma och Sara och shoppade =) Nu väntar jag på middagen sen får jag se vad jag och Jennifer ska hitta på ikväll, det är iallafall fint väder, men vi hörs! Puss


Speedy Gonzales



LITE BÄTTRE !
hej nu ska jag dricka vin med mina klasskompisar, puss!

Shieeeet

Jag är ledsen för att jag bara är 17 år. Dels för att dom flesta man känner är över 18 år, dom kan gå in på krogen, dom kan köpa snus, dom kan köpa trisslotter och dom kan gå på relaxen på storsjöbadet. Jag är arg på mamma och pappa för att dom inte kom på idén att skaffa en unge lite tidigare.. och snart kan jag inte ens gå och sola solarium om dom ska sätta åldersgräns där. Men i september, då jävlar. Jag kom och tänka på det här när vi satt på News idag för att fira Johanna som fyller 18 idag. Dom planerade att gå på krogen på fredag :) Kul för dom och grattis Johanna!


Ikväll ska jag chilla med Jennifer, tänkte åka till Thailand typ en halvtimma, kanske slinga håret, äta chips&dipp och spela kort. Pöss


Sofia



Två år av saknad.


Round, rrrrround



ÄHHHHH... Nu vill jag ha helg och typ fest? Vore ju ganska nice om det blev fint väder, så man kan spela brännboll och dricka öl. Men en så länge är det bara måndag =) Puss!

-

Ikväll befinner sig nog dom flesta i Åre på dippan där det är sommarfest. Hade ju inte tackat nej att följa med om jag vore 18. Känns inte helt okej att chansa om jag inte skulle komma in.. Så min kväll består av att plugga, tänkte plugga gärnet ikväll och imorgon så jag får klart allting. Senare!


Ready or Not

Tycker det är lite dåligt att dom inte har tänt gatu lamporna nu om kvällarna när det är sjukt mörkt ute. Ingen hänsyn till dom mörkrädda här inte, stackars mig :) Rebecca sa att dom var energi snåla och Jennifer trodde det skulle bli mindre bråk ute när det är mörkt, töööötnossssssen då! Jag är sjukt utråkad nu, lite trött är jag också. Men kan inte sova för pappa är på mark twain och har ingen nyckel hem så jag måste vara vaken tills han kommer. Jag hade ju kunnat sova men om pappa ringer kommer jag bara svara i sömnen, och då kommer han inte heller in haha! För att fördriva tiden lite tänkte jag gå och göra lite guacamole, och sen lägga mig framför tvn :) Puss!


9mm Goes Bang

Hade sjukt mysigt igår, vi var ett diverse gäng som satt på österäng från klockan 8 till halv 2 och bara snackade allmänt skitsnack. Ikväll blir det förhoppningsvis något liknande mys! Och nu ska jag ner på stan med Rebecca och Jessica. HÖRS!


-

Ingenting blev som planerat igår, men jag hade roligare än förväntat. Jag och Rebecca började hemma hos hennes klasskompis i stan, redan vid 5 tiden. Sedan begav vi oss vidare till jobbet där vi för krökade, och det var sjukt roligt där. Sen rullade kvällen på, alla var som vanligt på stan och inte gjorde nånting. Det suger så jag kände att det vore ganska skönt att sova, så jag gick hem. Och jag deckade på en gång, var en aning full såatte :) Vaknade redan klockan 6 imorse och kunde inte somna om fören 8. Men sen vaknade jag 11 igen och nu är jag pigg, och inge bakis. Det tackar jag gud för! Hihi. Idag tänkte jag gå ut en sväng eftersom det är 20 grader ute. Sen ikväll ska jag nog bara softa! Men puss då!

RSS 2.0