På valborg ligger Anna i sängen med ett gl...

dsc00425 (MMS)

På valborg ligger Anna i sängen med ett glas rött och lyssnar på ljuvlig musik. Den där energin försvann, måste hitta den så jag kan gå till Narimen där det väntas grillning och annat. Men jag tror jag fortsätter att chilla ett livet tag till. Hörs


-

Saknar redan. Efter 1 timme... 

 


Mys

Har suttit på en balkong 24/7 dom senaste dagarna. Och det har varit dom mysigaste dagarna i mitt liv nästan. Tända ljus, vin, fina tjejer, jordgubbar och annat gott och även gitarr spelande av Thomas med allsång. Ikväll peppar vi oss för en kväll på SOLO, avskedsfest för Casandra. Don't........ cry....... out......



15.16

Nu är min tavla klar, så nu är det fritt fram och börja buda ;) Jag och Sara firade med en kaffe i solen.



Konstnär



Långt ifrån klaaaaaaar, tänk på det!

never trust a stranger

Moby på högsta volym och jag blir en människa igen. Förtränger all ångest från helgen och går vidare. Ny vecka imorgon och det börjar närma sig påsk och e-type (viktigt)!

Tackar Emma för en grym fredag!




Har sagt det flera gånger men jag säger det igen, jag har världens finaste vänner. Jag har dom jag behöver! Och det får jag tacka gudarna för! Behövde bara få det sagt.

E-typeeee

Fick höra något riktigt fett igår. E-type kommer på skärtorsdag!!!!

Fredag idag, sitter med Sara och Casandra och dricker ett glas vin. Ska snart hem och fixa mig för sen kommer Emma till mig och det blir lite mer vin och tjejsnack.

 


16.33



Jag fullkomligt älskar när vägen är grusad och man går på asfalt. Det är inte ens kallt även om inte solen ligger på. Det gör mig så glad! Sara gjorde mig ännu gladare när jag kom dit och blev serverad jordgubbar. Känslan! Imorgon ska jag börja med att kliva upp tidigt, rejält tidigt. Ungefär 5! För då ska jag beställa lite clothes, en sjukt snygg kollektion som kommer ut. Därefter ska jag sitta och hålla Sara sällskap hos frisören, kan bli kult, långtråkigt eller trevligt. Hon har förövrigt orange hår nu! :)

heeeeellu

Who's gonna save the world tonight?


Längtar tills SHM släpper sin nya låt, tills det är sommar och man kan dricka rosé utomhus, tills jag är klar med lägenheten, tills jag får lön, tills vårforum med mina fina vänner osv, listan kan göras lång, jag längtar bara till alla bravader som kommer hända från och med idag typ.


Något jag mot all förmodan inte längtar till är när Casandra flyttar härifrån. Fan i helvete vad jag inte vill inse det. Hon ska långt ner i Sverige. Och det är om snart 2 veckor. Vill inte att en av mina bästa vänner ska flytta. Vem ska jag nu skratta med så jag viker mig dubbelt? Det är klaaaart jag skrattar med mina andra vänner, men jag tror ingen har den humorn jag och Casandra delar så fint med varandra. Däremot har jag ju en anledning till att åka till Göteborg/Borås i sommar. Såatteeh vi ska nog få det att gå ihop. Men det här är ju inte en period utan det här är för gott typ. Duuu och jag Cassie.

Utkast: April 10, 2011


Har fortfarande en slags hatkärlek till söndagar. Jag kan antingen vara rastlös eller så har jag för mycket att göra. Funderade på att gå och hälsa på min relativt-nära-granne Linda. Men då ringde Jennifer och det blev ett långt samtal så därför blir nog film och soffan nu. Godis hade inte heller suttit helt fel, synd att man bara äger 4 kronor typ. Fast nu överväger jag till att gå till Linda ändå, vadfan. Så gör jag! See you later

lol

Josefin hade fixat en riktigt schysst fest på Marité igår. Jag hade kul tills vissa personer blev för mycket och efterhängsna. To bad! Förövrigt har jag haft en mys kväll hemma hos mamsen i odensala ikväll. Hembakad pizza, film och skumbad. Där fick jag lugna mina nerver lite, det behövdes.


Skater girl

Drömmar är lite sjuka. Vaknade inatt av att jag grät hysteriskt, drömde något om mamma. Tydligen något riktigt hemskt. Somnade om. Vaknade igen av att en viss person ringde klockan 5 (!!!) och bara ville säga hej. Hahah. Och efter det drömde jag att han åkte in i fängelse osv osv och då blev jag också ledsen. Ville nästan dö imorse när jag vaknade fram tills då jag insåg att jag bara hade drömt alltihop. Skön.........T.

Mamma kommer snart hit och hälsar på mig, sen får jag lite besök av ett par tjejer. Dom ska dricka vin och jag ska vara Dj. Thats lifeeee.

 


holding out for a hero

En tisdag förmiddag bjuder på arga/ledsna/svikna kvinnor på spotify, en Casandra som är påväg hit och kaffe i solen. Att börja jobba om 2 och en halv timme kändes däremot inte så jäkla aktuellt.

I need a hero, I'm holding out for a hero 'till the end of the night

22.21



Efter en bra helg med sällskap 24/7 lägger jag mig nu framför tvn med Guacamole (något godare finns det nog inte) och chillar. Får se hur det går att sova sen, jag och Casandra kollade på paranormal activity 2 inatt. Den var riktigt läskig. (Här kan ni se trailern). Mer än så har jag inte på hjärtat. Nu ska jag äta och må gott, puss och kram.

16.07



Britney Spears – Till The World Ends

RSS 2.0