icke bra.

Tänkte berätta lite kortfattat om hur det gick med pluggningen.

Powernapar 45 minuter. Går ner på stan för att köpa godis + sola solarium. Duschar, målar naglarna, fikar kvällsfika. (Klockan är redan halv 10). Går in på facebook. Jennifer ringer. Pratar i telefon i nästan två timmar. Och nu är klockan plötsligt halv 12. Och för första gången på länge så är jag faktiskt skit trött, såatteeh hej icke godkänt prov imorgon...? Godnatt

för alla dom

Igår var jag på dåligt humör, det märks när det gäller mig tydligen.

- Är du fortfarande sur?
- Njae
- Lite deppig?
- Nä
- Lite gladare än igår då?
- Ja
- Okej bra, kommer du och jobbar?
- Nä


Okej, jag hade ju jobbat ifall vi inte hade det där jävla NK provet imorgon. Jag måste plugga, men kan någon fin själ ge mig lite kraft så jag orkar ta fram grejerna, anteckna, läsa, tänka osv. Är det värt att ta en powernap på sisådär 20 minuter?! Då kanske jag orkar ta tag i mitt liv sen igen!


shoot you down

Nu har jag konstaterat att jag är dum i huvudet. Och kommit fram till att detta är lite av min vardag att någon säger: Det här lär ju inte ens Anna fatta.
- Va, nä vadå? 

Eftersom jag inte är blond, vad kan det då bero på? Någon som vet?


Men utöver det så hade jag stor lust att skjuta en person idag. Men neeheeru det fick jag inte göra. Tråkigt va! Och lika tråkigt är det att Jennifer säger att jag måste gå och lägga mig nu så jag inte ligger vaken resten av natten. Men lika bra, då blir det snabbare till torsdag. För då fukkar vi ur! Puss hej tja


toyfriend / obesion



stereo love

Medans jag väntar på min hemkörda pizza så kan jag ju lika gärna skriva ett inlägg. Bob har iallafall blivit mitt nya intresse. Det är verkligen förjävla roligt! Åkte med klassen i fredags, dock skadades J och fick åka in till sjukhuset med ambulanshelikopter. Men nu mår hon finfint! :) Och idag var jag där igen med S, J och F.  I fredags när vi kom hem så började vi dricka lite vin för en utgång. Det var inte skit kul på O´learys, men det funkade. efterfesten var inte heller skit kul, sov bara 1 eller 2 timmar. Gick hem 8 på morgonen och gjorde mig iordning för en shoppingrunda på stan. Sara bjöd på fika plus att jag fick en klänning av henne. Underbart med folk som kan försörja en! På kvällen hade vi en liten fest för Sara och Mamma som har/ska fylla år. Det var mycket roligt och mycket Maria Montazami. Övertrött var jag, full var dom andra. Nu ska jag ta en liten powernap igen på en kvart om jag hinner. Hej!


25 mars

"You see me driving down the street... I look so fucking good". Fasen vilken bra start på inlägget! Alla ni facebookare har nog sett den meningen lite här och var. Det är ju nämligen en hejdundrades fest på marité nästa torsdag. Och det är obligatoriskt för alla 18 plusare. Bara att höra av er om ni vill ha biljett. Men utöver det så har jag inte dött, bara bloggen för några dagar. Jag har haft fullt upp, ni vet, skola, jobb, plugg, kompisar osv. Och på kvällstid får jag inte sitta vid datorn så länge eftersom jag får sömnproblem då och inte tar mig upp på morgonen. Fan, jag har så mycket att berätta men det skulle säkerligen ta en dygn att skriva upp allt det. Så det kommer eftersom. Kan iallafall tala om att jag ser framemot morgon dagens bravader. Efter skolan ska jag och min kära klass åka till myrviken och åka bob. Efter det tänkte några av oss ha en "afterbob". Dricka lite vin för att sedan slå klackarna i taket på larrys. Shit, nu är klockan mycket. Datorn säger godnatt, jag med??

Imorgon fyller min mamma år, GRATTIS!!!!!


Jorå

Har märkt att alkohol hjälper om man är sjuk. Igår var jag dödssjuk (överdriver som vanligt). Men idag känner jag mig nästan frisk förutom hostan då. Gårdagen var bra! Jag hade riktigt kewl med tjejerna och shotarna och dylikt som vi fick i oss. Idag är det lördag, jag har laddat upp med godis för en tv kväll, antingen med eller utan mamma. Vi sitter i varsina rum och jag har beslutångest om vilken film jag ska se ikväll. Antingen män som hatar kvinnor, den gröna milen eller jurassic park. Återstår att se, beroende på om jag vill grina, vara rädd eller arg ikväll.

Näe fan, nu vill jag byta kompisgäng och läsa poesi i 8 timmar och lyssna på deppig musik! Later



Lånar 3 bilder av dig Emma, bra tack!

sjuk

Att vara sjuk må ju vara det tråkigaste som finns. Det suger verkligen att ligga i soffan och kolla på tv hela dagarna. Fan vad jag saknar skolan och tjejerna! Har iallafall vaknat på världens osoftaste sätt både igår och idag. Igår vakna jag av att någon tok plingar på dörren, då var det två män som skulle kolla elen. Och idag vaknar jag av att någon borrar (huvudvärk på hög nivå). Och jag vet fortfarande inte om det var någon inne i huset eller om det var grannen. Men hur som helst så ska jag försöka proppa i mig ett antal alvedoner ikväll så jag kan gå på Linns fest på Amarillo, nykter. Gör mig frisk, helst nyss. Vi hörs när vi ses, tjarå!


pause.

I skrivande stund ligger jag i sängen och försöker samla kraft så jag orkar ta mig upp härifrån. Men vart fan finns den?! Skulle egentligen kunna sova tills imorgon, så trött är jag. Men tyvärr kan jag inte det för jag har bestämt träff med två damer som jag ska spendera min kväll med på pause. Och apropå pause, så tror jag fan de mesta av mina pengar går åt till fika. Hoppas mamma kan sponsra mig ikväll, annars kan jag lika gärna hänga mig.

Det var det jag hade att säga för stunden. High Five!

melissa

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen

-

Dom som förtjänar det bästa ska inte behöva lida.


Bydalen

Brudar, Snowboard, Körv med bröd, Afterski, Tacos, Öppenspis, Spel, Chips&Dipp, Facebook (såklart). Och en jävla massa mys. Vi har det bra. Det är varmt och skönt här inne i den mysiga stugan i bydalen. Jag och Therese ligger i soffan och softar just nu och Jennifer och Jessica är påväg för att möta Emma som ska göra oss sällskap ikväll. Det ända som fattas är öl, annars är det perfekt.. Nu kommer tjejerna tillbaka så nu blir det spel, tjohej!


Try Sleeping with a Broken Heart

Nu kommer behovet efter ett jävla körkort. Stadsbussarna kan suga min röv. Orkade verkligen inte ta bussen idag, men vart ju tvungen. Busschauffören var så jävla otrevlig när jag betalade med en kronor, hade tyckte jag skulle köpa godis för dom pengarna istället för att ge dom till han. Så jag skrev ett argt brev till stadsbussarna, hoppas på ett svar snart! Sen är vi tjejer så jävla sugna på att dra till Åre, men ingen har ju någon jävla bil. När jag skaffar körkort ska jag fasen ha bil samtidigt.

Annars har dagen inte varit så speciellt givande. Förutom en mor och dotter finmiddag kanske man kan kalla det. Mamma har saknat mig så sjukt mycket så jag måste bo här nu :) Men det är härligt att bli ompysslad rejält. Tillbringade även 2 timmar ikväll med A och C. Det blev en sväng till stallet och lite skip-bo hos C.


massa jävla bilder från kryssningen



Studentkryssning

Kanske mitt livs roligaste helg. Fredagen var jag med Elin i Nälden. Gratis vin är gött, man blir iallafall full på det. Och man får även det i ansiktet, iallafall jag. Till och med i ögonen, det gjorde ont. Det som inte var lika gött var att min mobil gick sönder pga av vin skada. Lördag morgon gick bussen ner till Stockholm för Studentkryssning, och fyfan i helvete vad förjävla roligt det var. Vipen var kanske bäst med skönaste gänget och champagnen som rullade in. Allt var bara för bra. Mer tror jag inte att jag kan säga? Taaack grabbar och flickor.


mys dag

Hej era retards. Blir inte ni ledsen när ni ser kärleksfilmer? Eller egentligen blir man ju glad av dom, men när man har sett klart dom då är ju allt som vanligt igen. Jag blir ju så svartsjuk på tjejen i filmen så jag vill byta plats med henne och själv få pussa på killen. Fan! Näe, inga mer kärleks filmer för idag. Nästa film blir en sorglig har jag hört? Har också hört att om jag ser den kommer jag gråta mig igenom den? Det kändes inte heller så aktuellt men idag är den ända dagen jag hinner så jag måste se den! Räkna med en ledsen tjej ikväll.

Har ju en dag idag då jag bara är med mig själv. Inget jobb, inget plugg, inga kompisar. Bara jag... och chipsen, och godiset, och glassen som jag precis har ätit upp. Inte någon utgång heller för den delen, det brukar ju vara ganska populärt såhär på onsdagar. Men det känns som att kommande helg får räcka. Då är det fest på fredag, åka bakis på lördag, fest på lördag kväll, fest på söndag dag?, åka bakis hem på söndag natt. Typ! Ähh fuck, nu skrev jag för långt inlägg igen. Bröjar bli många sånna. High Five till dom få som läser min blogg iallafall!

HÖLL PÅ GLÖMMA! Min halvbror fyller år idag. Och hur mycket det vet jag inte! Men Grattis på dig Zpin Thefakkup.


sådärja

Idag tycker jag att jag själv är jobbig. Jag blir lite arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det kanske har hänt MINST 10 gånger idag att jag ska göra något sen helt plötsligt glömmer jag bort vad fasiken det är jag ska göra. Kortslutning i huvudet tror jag. Är också arg för att jag försov mig imorse, som vanligt.. Hur fan tar ni er upp på morgonen? Ska sluta snooza. Det är inge bra för mig! Puss hej tja godnatt.



Äntligen får man börja lyssna på låten.

bad boys

Sjukt mycket prat om kryssningen nu, vi har precis beställt VIP. Kommer bli sjukt nice, dock missförstod vi vad det stod på hemsidan. Trodde vi (14 pers) skulle få 11 vodka 70isar, MEN det står 1l. Alltså 1 LITER. Men det ser ut som det står 11 på hemsidan. Osoft men vi får väl ragga Stockholmare.

Efter skolan åkte iallafall jag och brudarna till Dollar Store i Svenstavik. Det ända vi köpte var chips påsar och lite godis. Och ja, jag köpte en ring, eller jag skulle köpa den. Men dum som jag är så orkade jag inte gå och hålla i den och satt på den på fingret istället. Och jag glömde betala för den. Fan, nu har jag ångest. Hur kan man glömma betala för något? Tur att den var billig, 10 kronor. Det kan jag nog leva med.

Hörs


RSS 2.0