lördag

Undrar varför man köpte en biljett till marité igår som skulle ge företräde i kö, när det tog bra mycket längre i den kön än vanliga? Bortsett från det, lite syskon bråk och för mycket folk så var det väl helt okej. Förfesten med tjejerna var däremot mycket trevligt och roligt =)





Ikväll blir det mys.


Åre

Igår blev det en och annan cider på Goa med tjejerna, vilket var väldigt mysigt. Kikade även in på amarillo där det var helt dött, så vi gick ut lika fort som vi kom in :) Idag var vi till Åre en sväng, hade inte planerat sådär jätte mycket om vad vi skulle göra där. Så det blev en runda på torget och sedan käk på Beeffalo. Men jag gillar Åre och brudarna som var med!

Nu laddar vi inför imorgon!!!


jag vill inte motionera.

chef låt.

Ikväll blir det öl med tjejerna.
Hörs!


Sömnlös natt

Jag har haft en sömnlös natt. Durå?! Gick och la mig klockan 12 för jag var rätt trött då, sen hör jag något som låter som en borrmaskin och tänkte "fan borrar grannarna den här tiden på natten?" Efter ett tag så blev jag så jävla irriterad, och då visade det sig vara datorn som lät. Låg vaken i två timmar, men kunde inte somna. Gick till vardagsrummet och la mig där det är lite svalare, låg säkert vaken en timme där också. Sen vaknar jag halv 6 av pappa och Sara som ska åka och jobba. Jag hör allt vad som säger och vad dom gör. När dom åkte till jobbet gick jag och la mig i sängen igen, så ringer Sara kvart över 7 och säger att jag ska kolla ut. Då står hon där med en "typ av gräsklippare" och sätter igång den. Då var det nog, då tog jag mitt pick och pack och la mig i pappas säng. SEN ÄNTLIGEN FICK JAG SOVA!! =)

Nu ska jag äta pannkaka..

Seennnarreee


to much

Jag ska nog i fortsättningen skippa att dricka 3 koppar kaffe, för fasen vad man skakar efteråt. Nu har det dock gått över och det är jag glad för. Men om jag ska tala sanning så har jag faktiskt alltid undrat hur det blir av att dricka mycket kaffe, så jag får väl skylla mig själv :) Har iallafall tillbringat min kväll på pause med Therese, det var väldigt mysigt. Vi håller på planerar vad vi ska klä ut oss på halloween, ääääven om vi båda ogillar det. Men det är ju rätt pinsamt om vi kommer helt normala när alla andra är utklädda, faktiskt. Annars har jag varit på stan tidigare under dagen och gjort lite ärenden. Det blev inget jobb iallafall, som vanligt. Men imorgon, förhoppningsvis! :)

Sen kan jag ju också passa på att säga att jag hatar datorer. Min egna bärbara är äntligen på lagning, (saknar den huuur mycket som helst). Den stationära datorn hos pappa är också ur funktion och ska lämnas in imorgon. Därför har vi en gammal tills vidare som är helt psyko. Går typ bara att kolla facebook. Nu sitter jag iallafall på pappas bärbara, den är väl helt okej, lite seg bara. Justja, på mammas dator funkar inte msn.

Såatteeh, jag hatar datorer :)

hatar söndagar

Imorgon ska jag jobba, vare sig jag vill eller inte. MEN JAG MÅSTE! kulkulkul. Nu ska jag iallafall sova, godnatt :)

 

hej världens snyggaste


good night

I gotta feeling...
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night


lov.

Har haft en skön fredag. Träffade Camilla efter praktiken, hon bjöd på fika. Jag gillar henne! Och ikväll har jag umgåtts med Jessica och Jennifer. Vi har hängt lite på pause, kollat på film, ätit blåbärspaj, skjutsat Robin och Emil, träffat Therese osv. Som sagt, skön fredag utan alkohol :) På torsdag funderar vi även på att åka till Åre en sväng, och det skulle inte sitta helt fel! Nu ska jag sova, natti!



Closer

Fan, imorse vaknade jag och hade sjukt ont i huvudet så då blev det ingen praktik. Men efter några timmars sömn så är jag bättre. Thank God! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för ikväll ska jag, Jennifer, Ellika och Marie träffas och äta tacos. Det ska bli jävligt gott och mysigt! Kan ju också tillägga att jag är avundsjuk på Emma som åker till Thailand idag! Laterrrrrr




onsdag

Jag tror jag kommer att explodera snart. Mamma pratar i telefon, och hon pratar HÖGT. Hon sitter i vardagsrummet och jag sitter i mitt rum med stängd dörr. Jag kan inte ens tänka, jag bara HÖR henne.

Annars så är det två dagar kvar till lov, och jag vet exakt vad jag ska göra på lovet. Jag ska jobba en hel del, plugga som bara den och dra på marité en kväll. Hade ju velat åka till Åre, men det får bli någon annan helg. Och det är ju halloween på lovet, jag hatar halloween. Jag hatar att klä ut mig, och det tänker jag inte göra. Marité kommer ju ha någon fest då, och jag kommer gå dit bara för att se vad alla klär ut sig till. Det är ju rätt roligt att se, speciellt dom tjockaste personerna som klär ut sig till sjuksköterskor och tycker det är sexigt.

Nu har mamma sluta pratat i telefon, så nu kan jag tänka igen!


tisdag

Hej! Idag har det inte hänt så mycket. Jag är iallafall glad för imorgon börjar jag klockan 10. Har inte haft en sovmorgon på flera veckor tror jag, sooooft. Godnatt, sovgott, natti natti osv. hörs imorgon!


Keeewl.

Ikväll har jag och Jennifer varit på något som kallades "Open Jam". Det var kanske det sämsta jag har sett, vem kan inte gå ner i spakat liksom? Inte för att jag kan det. Men jag tyckte inte det var så speciellt talangfullt? Och sen var det lite poesi på det där också. En tjej berättade någon slags historia medans en annan gjorde rörelser till det, hon sa typ "Dag 67: Ångest, Hat" Dag 85 "Ångest, Ångest, Ångest"..... Åh skjut mig, det var inte roligt! Vi stannade bara en halvtimme, för sen kom Emma och hämtade oss och skjutsade hem oss. Den ungen tog ju körkort idag! Vissa kan dom :)



 

Hej

Det är ganska osoft att kliva upp 05.50 på morgonen. Bara så att ni vet! Och i skrivande stund så borde jag faktiskt inte sitta här, jag borde plugga matte. Hatar matte b, jag förstår fortfarande ingenting! Törs inte heller skriva något dumt om någon lärare här, man vet ju hur sånt kan gå. Vissa lärare tjuvläser ju ens blogg. Hej Anita! Närå. Men jag borde iallafall få säga att man fasiken inte får någon hjälp på matten :)

Nu ska jag nog gå över till Saras rum och titta lite på tv tillsammans med henne. Hon smsade nyss och frågade om jag ville komma över. (det är ju trots allt 5 meter mellan våra rum, då orkar man ju inte gå och fråga.)



Puss!


Closer


rubrik

Fredag igår, och fredag är lika med utgång nu för tiden. Och faktiskt så hade jag riktigt roligt! Therese kom hit och vi drog till grabbarna i odensala för att dricka lite. Det var kul, prata massa gamla minnen sådär. Sen drog vi vidare på pause för att allmänt hänga lite (fika), Jessica och Malin kom. Dock höll jag på somna vid den tid punkten så det blev lite kaffe på det dära, sen var vi igång igen och drog på marité. =) Hade iallafall sjukt trevligt hela kvällen! Tack för det, pojkar och flickor. Ikväll är det familjekväll, vi ska snart åka och hämta upp Sara för att sedan åka och handla på ica maxi. Det blir chips och dipp ikväll, och det kommer bli jävligt gött! Hejs!


kvar i nått jag lämnat



Idag ska jag göra precis som jag gjorde igår, ta ett varmt bad med skum och tända ljus.


-

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

ledsen.

Skapligt less är jag nu då min dator har strejkat rejält... Måste lämna in den på lagning för 500 spänn, måste det vara så dyrt?! Fan vad allt ska gå dåligt! Och kommande vecka kommer att vara tuff känner jag på mig, måste plugga, plugga och åter plugga.... Fuuuuuckkkkk!



mamma.pappa.bror.syster

japp

Två skjutna i huvudet i natt, en man och en kvinna i 20 års åldern hör jag radion säga nu. Det lät ju inte bra direkt! Men iallafall igår var det utgång som stod på schemat, kan ju inte klaga. Det var keewl! Dock blev det en rätt tidig hemgång, vid typ 1. Kan iallafall säga att krogen är överskattat. Det var roligare att komma in när man inte hade åldern inne =) Och jag tackarna gudarna att jag vaknade UTAN huvudvärk. Känner mig pigg, jävligt pigg. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, tänkte ta tummen i röven någon gång och börja göra mig i ordning för kanske en stads runda? Vill som inte fastna här, man vet ju aldrig hur många timmar det kan bli... Men tänkte avrunda nu och ta en dusch, råkade sätta mig på toalett ringen på marite igår. Och det är inte okej! (Kändes nog jobbigt att huka sig eller lägga papper runt om) Känns också bra för den delen att man inte har några minnesluckor. hihi, puss hej!


Godnatt

Ganska skön dag. Skönast måste ha varit på spa kliniken då jag fick 50 minuters ansiktsbehandling. Sen har Jennifer bjudit på suuuuper god middag hos hennes brorsa. Har även hunnit träffat Therese en liiiten sväng. Nu är jag trött och tänkte inta min 120 säng och sova gott. Ses på marité imorgon! Puss


snö

Det snöar!


baksmällan

Helt flippad kväll igår. Ingen bra kväll att gå ut på. Och jag har aldrig i mitt liv haft minnesluckor, men jävlar vad jag inte minns mycket sen igår. Blev iallafall en tidig kväll. Får väl kanske ta igen nästa helg :) Idag ska jag bara mysa hemma. Man. mår. som. man. förtjänar. har jag hört?!

torsdag

Idag har jag blivit två skor rikare, en tröja och en väska. Och en aning fattigare pengarmässigt! Känns ju helt okej. Kanske inte det sistnämnda, men iallafall. Ikväll ska jag Sara och Jennifer gå på bio, vi tänkte se flickan som lekte med elden. Det kommer väl blir mysigt eller kul? ja, nått sånt! Äh kanske trevligt! Nu har jag iallafall lagat mat och väntar bara på resten av familjemedlemmarna så vi kan äta, är sjuuukt hungrig :)

FEST IMORGON. Fasen vad annorlunda att skriva fest, har ju liksom inte festat på två månader. Kommer iallafall bli sjukt kul! Hörs

RSS 2.0