Flashback



När jag kommer hem ska jag göra något riktigt bra. Ni vet, om man verkligen bestämmer sig för något då blir det verklighet. Sjukt oskön jag är som håller allt hemligt. Haaaaaha. Igår var det söndag, och inte vilken söndag som helst. Första gången jag provade på något som heter krog söndag. Skulle bli en öl, men istället blev det en jätte full Anna. Men det var kult, kult på restaurangen. Hejdå

Lägenhet

FEEEEETT. Nu har jag fått lägenhet, flyttar in nästa lördag. Därför blir det en liten girls night out ikväll, måste ju fira.

 

Ett glas vin, en sovande hund i knät och c...

dsc00102 (MMS)

Blivit bjuden på middag hos Jennifer idag och varit på bio. Just nu ett glas vin, en sovande hund i knät och Casandra. Så jäkla mysigt och tjejigt! Väldigt intressant inlägg, japp!


12:42

Vaknade inatt av att jag grät, men minns fasen inte vad jag drömde? Hur som helst så spelades precis den här låten då jag vaknade, Buckethead – Whitewash. Cry face, sorgligt! Älskar låten.



PARTY ALL THE TIMEEEEE.

fat ass nice hair



Det är ju såhär va att ........ fuck off vad kul jag har haft ikväll, thank u girls.

La cream

Tryck här om du vill lyssna på en sjukt bra men gammal låt. Annars är du tråkig!


hey you

Mate! You've found the Hidden Rock! Istället för att sitta på jobbet så hade det suttit mycket finare med ett glas vin. Precis nu känner mig en aning deppig, det kan bero på vädret, jobbet, möten som är så jäkla tråkiga, att jag är hungrig fast nä, egentligen bara sugen på något litet och att jag inte kommer orka träna idag. Inatt kommer jag inte kunna sova för då är jag istället så exalterad på så jäkla mycket roligt som kommer att hända. Och säkert försova mig också till något viktigt, som idag typ. Vakna kl 1, oh my. Nä men vi hörs. Tjaeeee



Söndags fika hos jennifer :)

dsc00102 (MMS)

Söndags fika hos jennifer :)


Yohoe

Igår hade jag, Sara och Cas bokat för sminkning och fotografering. Helt ärligt det tråkigaste och fulaste jag har varit med om. Jag såg nästan ut som ett emo, tack för den sminkningen! Sara missuppfattade allt och köpte EN bild på henne för 550 kronor. På en CD skiva dessutom! Det är ju liksom 5 drinkar på krogen... Efter 3 timmar på den där jävla grejen var vi ju värda en god middag på SOLO även om jag såg självmordsbenägen ut! Och det var gött. Sen fick Alexandra med mig ut en sväng på krogen (hade sminkat om mig vid det här laget).




Nu är det mys med mamma framför tvn.


dockyard



Jag gillar Paul!

yo

Ligger i sängen och är pigg??! Gick och la mig klockan 12 och har fortfarande (nu kom posten) inte somnat än. Sjukt störigt. Imorgon ska jag iallafall kolla på en lägenhet i stan, till mig själv. Heeeelt själv, nu ska Anna bli vuxen förstår ni! Och nu jävlar dör datorn, får göra ett nytt försök med att sova helt enkelt. Puss hej tja


ey



JOBBBAAAAAAA......... TRÄNA. JOBBAAAAa. TRÄNAAA. (Jajemen)

18:53

Hört att man kan somna i duschen några timmar så det blir översvämning i hela lägenheten sen. Saaaaaraaaa!

Hade riktigt ruligt med tjejerna igår. Nu ska jag börja fixa mig för att sedan åka till damen på bilden för ytterligare en tjej kväll. Dock blir det en ganska lugn kväll, max 2 glas vin och ingen krog!


Ost, kex och vin a la jennifers mansion!

dsc00298 (MMS)

Ost, kex och vin a la jennifers mansion!


Slash

dsc00087 (MMS)

Medan jag väntar på middagen så läser jag om killen jag ska gifta mig med. Slaaash! Har förövrigt aldrig varit såhär hungrig i mitt liv.


Danny

Jag börjar med något viktigt, precis nu spelas The cave med Mumford & Sons på radion. Gött att sätta på radion precis när det kommer en bra låt. Vilket flyt jag har! Men Danny-boy tycker nog inte det är så intressant att veta, jag bloggar just nu för hans skull. Frågan är vad han vill få ut av det här... Kan ju säga att jag åt upp hans godis när han var här förut. För er som inte vet så är Daniel min systers pojkväns lillebrorsa, en kille på 14 bast! Hehuuu.


Och min fredag kommer se ut ungefär såhär: Hallonsaft hos Jennifer, hon är ledig på lördag så därför kan hon vara bakis då. Då ska vi tjejer sitta där och dricka hallonsaft.... Efter det ska vi ta den gula limmon
ner på O'learys som Jennifer så fint beskrev det och där ska vi skaka Rompa.


RSS 2.0