28 september

Fått en present av jobbet idag, åh så glad jag blev. Fyller 20 imorgon. Intressant ja. Och Casandra kommer på besök i helgen, fa-haan vad kul. Det här ska firas.


27

Det är fan inte min dag idag! Dålig sömn, tror jag har fått en spöke på besök. Nää, men jag har blivit sinnesjukt mörkrädd dom senaste dagarna. Fick sms av Sara idag som också hade haft en dålig natt med spöken, ha-ha! Så det blir nog en övernattning där. Till min dåliga dag, så ringde det en surkärring till jobbet. Hon var så jävla envis så jag höll på att koka av ilska. Hur orkar folk lägga energi på att vara otrevlig? SEN, från klockan ett typ så har inte mitt abonemang funkat för det är tydligen strömavbrott i delar av landet så mitt nät är helt off. MEN osv, inget har gått bra. Nu ska jag ta en liten powernap och sen hoppas på att vara på topp igen. Tror inte det men. Längtar till imorgon kl 17 då är jag långledig. Hej!

16.21

Det är jätte kul när man skriver ett långt inlägg så försvinner allt... Hur som helst! Jag har bokstavligt talat bosatt mig hos Sara. Det är rätt gött när man är ledig, sjuk osv. Finns ju lite mer att göra här. Hon och Jonathan var nyss här på kaffe, dom jobbar. Annars har jag legat framför tvn idag och kollat på Mia och Klara, kanske världens roligaste serie. Nu inväntar jag Sara så hon kan komma hem och laga mat (det är hennes tur idag!) Mennee, sen så ska jag ju faktiskt hem, måste ju ta hand om min egna lilla lägenhet också.

Hittade lite bilder också, alltid kul att snoka i någon annans dator.


18 september

Idag mår man som man förtjänar. Gudarna bestämde sig för att straffa mig lite extra tror jag. Så ikväll är det jag som ligger framför tvn. Fick pizza serverat hos mamma iallafall, kan man ju inte tacka nej till en sån här dag. Nääääääähä hörs då.


Finfint

Pratade precis ett långt samtal med en gubbe, han var trevlig fram tills han tyckte att jag skulle mejla han. Men hur som helst så berättade han om en sjuk svensexa och andra roliga saker. Han kommer nog få en inte så rolig räkning av oss sen. Iallafall, det är lördag morgon. Hade lite vinmys med tjejerna igår, vilket resulterade en krogrunda, och hör och häpna vi gick på G3 istället för marité. Men det var trevligt. Dock inte ligga trevligt att kliva upp 7 imorse, 3 fina timmar fick jag sova.

Kaffe på det här så blir man en människa :)

someone like you

Sov hos mamma inatt, vilket var behövligt, badat skumbad och myst som gamla goda tider (har bott själv i ett halvår nu, det går sååå fort)! Idag på min lediga dag har jag hunnit med allt typ. Gjort alla ärenden och även hunnit luncha med Sara och Lidehäll. Men nu börjar tröttheten springa ikapp, sleep time. Puss och godnatt


Right there


12 september

Bara för att jag säkert inte kommer blogga imorgon och har det på minnet nu, så säger jag grattis till Therese som fyller 20 år om exakt 2 timmar. Grattis!! Och om 17 dagar fyller jag år, tror jag kommer få sällskap av ett 20tal tjejer in på bolaget som vill gå med mig första gången. Så jätte speciellt är det väl inte?! Jag nöjer mig bra med utköpare, det är lite schönare eftersom man oftast får home delivery då.

Godnatttt.


11 september

Hängt med mamma hela dagen/kvällen. Och det brukar oftast vara dom bästa dagarna. Det är så skönt att komma hem ibland. Hittade ett par gamla bilder också.


22.12

Läggdags för Anna snart. Blev en aning sent igår och en tidig morgon. Jag och Patricia var i lugnvik och chillade hemma hos Alex. Sen blev det Solo med ett fint stort sällskap. Får tacka gudarna för att kaffe finns, annars hade det inte varit roligt på jobbet!

Här kommer litee bilder dåå.


21.49



Riktigt jävla gött var semestern med tjejerna. 40 grader, öl, sol, havet, vattenpipa och bra umgänge. Sjukt tråkigt att vara hemma. Men har haft en bra helg. Igår blev det fest, skulle på marité men förfesten var så rolig att det inte blev av. Thats good. Längesen man körde hemmafest!

Nu lite Ben & Jerrys och film med Sara. Lägger upp bilder någon annan dag, pöss!

RSS 2.0