17.05

Frågan är vad man ska göra ikväll. Alkohol är uteslutet iallafall. Tänkte gå hem och sova efter jobbet men det är ju så satans fint väder. Jennifer är sugen på att åka båt, och jag kan ju inte säga emot det. Hade riktigt roligt igår med Sara och Maria. Vi stråka runt i vanlig ordning. Helt slutkörd nu kan jag säga. Vet inte hur många dagars jag är uppe i. Men man lever bara en gång.




1 år gammal bild. Fina tider!

20 minuter

Sitter på jöbbet, snart slutar jag. Räknar ner minuterna. Ska springa hem och fixa mig sen till Sara. Som jag har längtat. Det är fint väder och sista stråk-kvällen! Tänkte gå all-in idag, meeen så fick jag inte ledigt imorgon. Så det blir lite lugnare. Tråkigt!

Girls just wanna have fun.

hej monica

Sköööönt väder idag. Åkt båt med Norén och tjejerna, skrattade så jag höll på pissa på mig när Alexandra gav sig på vattenringen. Sånt ögonblick får man nog bara en gång i livet. Nu ska jag ut och fortsätta våldta det fina vädret genom att spela volleyboll. Kaaaanske blir en sväng på marité ikväll också, en liten förfest inför imorgon. Då smäller det har jag hört. Hörs!

19 juli

Hade en ytterst trevlig kväll igår. Jag och Jennifer smuttade på ett glas vin och kollade på Lotta på liseberg. Helt klart sommarkänsla även om det spöregnade ute. Jag känner mig som mamma när jag sitter framför tvn med hög volym och försöker hänga med i texterna haha. Sen kom Artin och Alan hem till mig med en box vin, så det blev några glas till och vi satt uppe till 2- halv 3 och bara pratade och lyssnade på musik.

Nu sitter jag hemma hos pappa, i mitt gamla rum som numera är ett gästrum. Dricker kaffe och äter yoghurt och tvättar kläder. Helt okej om jag ska vara ärlig. Det är skönt att vara här. Ikväll är det fotboll som gäller, vet inte riktigt vilka ÖFK ska spela mot, men det visar sig och blir säkert spännande.
 


Jag och Jennifer håller på att kolla resor den 26 Aug, så om någon är sugen så är det bara att haka på.


Tidsfördriv

Sitter på jobbet och det är så satans lugnt att jag måste skriva ett inlägg för att fördriva tiden. Nu sitter tjejerna på SOLO, lite avundsjuk. Men då kan man tänka mer positivt, medan jag tjänar pengar så gör dom sig av med pengar. Suckers!

Man får väldigt mycket tid till att tänka när det är lugnt , men det är oftast när man tänker de smarta grejorna som det ringer och man glömmer bort... Ett problem som jag har, är att jag kan skriva långa texter om ungefär allt möjligt. Men i sista sekunden tvekar jag alltid till att publicera och istället blir det sparat som utkast. Det är bara för att det låter så jävla ointressant det jag skriver. Som till exempel nu haha. Det här var ju nödvändigt att ens skriva..

Äter godis gör jag, gick på hemköp på rasten och hade ca 15 min på mig. Tror ni inte det är världens längsta kö just den tiden bara för att alla ska köpa godis till Harry Potter? Fick springa, men det är lugnt. Hann iallafall! Och godiset var gott.




Saknar min fina syster, riktigt riktigt mycket.


aaaha

Precis kommit hem från jobbet såhär halv 5 på morgonen. Skickar sms till Jennifer som ringer upp och den kvinnan efterfestar hon.. Men det är bra att hon kör! Justja, vi var och kollade fotboll igår. Öfk mot Wigan, dom är tydligen miljonärer. Och sjukt hunkiga/stora var dom. Marité var också riktigt lyckat igår. Varför kunde inte solen vara med igår istället för idag när jag bara har suttit inne och pratat med störiga skåningar.. Mh.

Hela dagen har jag små saknat min familj lite extra. Mamma befinner sig i Karlstad nu tror jag, nyss var det Norge. Sara vet jag inte vart hon är om hon är i Hollywood eller Kalifornien, pappa har jag inte pratat med under helgen, han kan vara lite överallt i Sverige känns det som. Men Johan vet jag däremot är i Karlstad. Skönt att ha lite koll iallafall. Men jag saknar allihopa!!! Nu är det läggdags, imorgon väntas ännu en jobbkväll. Dock slutar jag tolv och kanske till och med hinner med en öl på SOLO och kikar på Schönberg.

bildeeer

Vad gör jag hemma? Fan fan fan. Jag vill åka bort igen, längeeee. Men det kommer! Lägger upp bilder i brist på annat att göra. Kunde jobba 2 timmar imorse, sen gav halsen vika och jag hostade sönder kunderna ungefär. Men i veckan blir det mest kväll och natt pass. Ska bli rätt skönt faktiskt!



Grattis till min bästa vän Jennifer som fyller 20 idag!!!!!!!!


godnatt

Carlstad Crusaders har ett jäkligt bra erbjudande om ni vill skaffa en iPhone 4! 399 kr i månaden och allt ingår. Eller så kanske alla redan har en och jag är sist uteeeee... Men hör av er om ni är sugna!



Har badat i storsjön idag (!!). Det var iskallt. Men Sara simmade runt. Var hos faster och småkusinerna var där, så jäkla söta så jag smälter. Sen åt jag middag hos mamma, väärldens bästa. Och ikväll skulle vi spela biljard, men alla ställen var stängt, så vi hängde hos Robbie istället. Nu ska Anna sova efter en skön dag. Puss

Home

Känslan när man lärt känna någon som man aldrig mer kommer träffa i sitt liv.

Alanya var hur bra som helst. Förjävla bra alltså. Känns både tråkigt och kul att vara hemma. Haha mest tråkigt. Men jag har ju Jennifer här och alla andra. Igår var en bra dag. Fint väder resulterades med volleyboll och öl på diverse uteställen. Idag är det söndag, vaknar upp och är förkyld som bara den. Mamma kommer snart förbi en sväng. Senare idag ska jag träffa Sara som åker vidare till USA imorgon. Vi hinner bara träffas en liten stund på 1 månad. Jobbigt läge.

 

Måste tacka min kära vän Therese för 2 fina veckor!

RSS 2.0