Då har man ....

världens jävla huvudvärk för tillfället. Kom precis hem från skolan, har varit en helt okej slapp dag. Ikväll blir det för den delen inget jobb, blir istället en springtur, ett besök i solen och en bra film.

Kleerup

KLEERUP - HERO

söndag

Oj oj oj. Mamma, hennes kille och jag satt och kollade på film. Mamma var jätte kissnödig och skulle springa på toan, vet ni vad hon gör? Jo hon river ner hela vardagsrums bordet, men fortsätter springa till toan utan att bry sig om bordet. Vi tänkte mest "jaha oj då, där åkte det bordet ner". Efter några sekunder hör vi mamma skratta ifrån toaletten. Sen kommer hon ut och skrattar ännu mer. Så kan det gå!

Och nu ska vi tydligen spela kort! Hejhej

lördag

Mys kväll igår. Skönt! Idag blev det staden men familjen. Köpte behövliga saker som skor. Sara handlade kläder, jag hjälpte henne eftersom jag är fattig och hon är rik. Så jag tänkte låna kläderna av henne så småningom (skönt att ha en jämnårig syster). I skrivande stund så lyssnar jag på Lupe Fiasco, bättre. Hungrig är jag också, hörde att det ska bli en helt okej god mat idag. Sen blir det nog en spring tur! Vi får se vad kvällen har att bjuda på, men det kändes mest aktuellt med en film och kortspels kväll!


31 dagar kvar........ 


fredag

Jävla skit dag. Så fort jag har rört något idag så har det åkt ner i golvet. För det första råka jag riva ner en dator på praktiken, det var pinsamt. Sen slutade Internet funka, var nog mitt fel också, sen rev jag ner en jävla hylla. Hoppas det var sista gången jag hade en sån oturs dag. Ikväll förtjänar jag chips och dipp....

torsdag

Äntligen fredag imorgon, det är mycket nu som tar en på krafterna. Imorse var jag uppe 06.30, samma blir det imorgon. Ikväll har jag inte gjort så mycket annat än att jag har varit ute och sprungit. I helgen blir det nog lugnt, som det har varit hela augusti. Får se när jag känner mig party sugen :) Kanske väntar tills jag fyller 18. En dusch på det här då! Puss


onsdag

Skjut mig. Första skoldagen så drar man igång alla lektioner direkt. Började 08.30 och slutade 16.35, keeeewl. Inte konstigt jag har en jävla huvudvärk nu alltså... Nu väntar jag på middag, sen skulle jag lätt kunna sova hela kvällen. Men det är ingen bra idé ifall jag ska kunna sova inatt, så att lata sig framför tvn får bli min kväll =)


tisdag

Sista dagen innan skolan börjar. Det känns sådär. Skulle inte tackat nej till en längre ledighet, men samtidigt känns det bra att skolan drar igång så man kan gå ut 3an och sen vara fri. Ikväll blir det jobb! Ciao

shopping

Jag shoppade upp hela min lön idag, durå? Tur att jag får in mer pengar på kontot imorgon. Hade en sjukt bra dag med tjejerna. Garderoben har fyllts ut med en hel del plagg, och jag är nöjd! Vi har haft roligt, på hem vägen kan jag lova att alla var övertrötta och skrattade åt det mesta. "What happens in the car stays in the car". Och som jag visste så somnade jag inte förren 3 inatt, så nu är jag sjukt trött efter endast 4,5 timmes sömn inatt och tänkte lägga mig efter prison break! Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag =)


Puss


Måndag

36 dagar kvar tills jag blir vuxen, tills jag blir 18 år och får göra precis vad jag vill. Tills jag får gå in på kvantum och köpa snus till mig själv, tills jag får komma in lagligt på krogen. Det ska bli kul, japp! =) Annars så ska jag snart hoppa i säng för att kliva upp halv 8 imorgon bitti. Jag undrar hur det ska gå? Dels kommer jag inte kunna somna förren 3 inatt och då kommer jag aldrig att komma upp. Men eftersom det är shopping som står på schemat kommer jag nog ta mig mod till att kliva upp, så oroa er inte. Kommer helt enkelt bli en mysig dag med tjejerna. För övrigt har det inte hänt så mycket idag, förutom att solen hälsade på lite och jag kunde sitta ute och läsa klart min bok. Nu välkomnar jag sängen och hoppas john blund kommer typ snart. Godnatt (förresten, fan vad bra att jag ska kliva upp tidigt imorgon, då kan jag även göra det på tisdag eftersom skolan börjar på onsdag)


Helt okej låt


myskväll

Min kväll kommer att bestå av följande:
Choklad, coca cola, snus, gröna milen, tårar.

På måndag blir det sundsvall med brudarna, shopping =))


malibu

För det första så tog en alkis tag i mig idag för att han sa att jag kollade styggt på han. Inte för att jag märkte att jag gjorde det, men skulle inte förvånas. Han var iallafall arg, men det sket vi i =) Och för det andra har jag sett höstens kommande schema. Långa dagar, men det ska nog gå bra.

Fredag imorgon!


The funeral


Tonic

Först och främst så måste jag säga grattis ännu en gång till Jessica som tog körkort idag. (Fick t.o.m. skjuts hem från jobbet av henne). Kul att någon har tagit körkort iallafall. Återstår att se när man själv sitter och kör alldeles själv i en bil. Det gick bra på jobbet ikväll och jag hoppas det går lika bra imorgon kväll. Vore inte helt fel med lite extra pengar i september, då jag samtidigt fyller år. Nu tror jag det bara är 40 dagar kvar, fan vad jag längtar om ni inte visste det! Annars har kvällen varit skön, jag och Sara hyrde en film som vi nyss har sett klart. Ska försöka sova tidigt ikväll för imorgon blir det en tidig morgon promenad.



Godnatt

-

Ligger i soffan i Saras rum nu och kollar på tv medans hon samtidigt rensar sin garderob. Träffade Therese en sväng ikväll, den ungen åker till Alanya på fredag. Jag vill också bort till värmen! Imorgon ska jag och Sara kliva upp tidigt för att ta en morgon promenad, sen väntas jobb. Heråå.


-

Av lite omständigheter så blir det inget jobb ikväll. Ska fixa lite saker här hemma. Sedan ska jag, Sara och mamma ta en promenad i det "fula" vädret och plocka lite blåbär för att göra blåbärspaj. Igår bakade jag och Sara även jordgubbspaj, det var gött. Vi har blivit förälskad i paj och vanilj sås, fyfan vad gott det är! Det var bara det jag ville ha sagt, vi hörs!

-

Hatar vädret. Men det är perfekt väder för att jobba, även om jag egentligen inte orkar. Sitter i soffan nu samtidigt som mtv är på och jag orkar inte börja göra mig i ordning. Måste samla alla mina krafter först! Later


jääävla tjat om bolt

Kanske dags att börja ställa om klockan på morgonen om man ska orka upp på skolan som börjar om en och en halv vecka. Känner mig som en zombie bara jag kliver upp 11. Såatteeh...hur ska det då gå att kliva upp 7? =) Imorgon måste jag iallafall upp tidigt ändå för att uträtta några ärenden. Sen ska jag jobba lite på de också! Osoft.



Do something

Igår blev det mys häng på pause med tjejerna. Brother of love spelade, dom var grymt bra. Därefter fick alla på stället en varsin öl. Vid 11 åkte jag till Sara för att ha film kväll. Nu är jag hos pappa och ska snart bege mig till mamma igen.

Vi hörs!


bra. bättre. bäst

Fredags mys var det ikväll medan dom flesta säkert är ute och festar. Tog en cykel tur till mamma och ja, jag fastnade här. Mamma, norsken (läs: mammas kille) och jag har spelat kort. Hjärter sju! Jag vann 9 av 10 gånger. När inte jag kunde lägga gav norsken mig en 7a oftast, smart =) Nu hade jag tänkt att bege mig till sängen för att inte sova bort dagen imorgon. Råååkade sova till 2 idag och det kändes inte bra. Så jag säger väl godnatt nu då!


friday

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredags myyyyyyyyys.
Jag kan inte sova. Ska försöka snart igen. Och det är kallt ute, hösten närmar sig. Jag har tappat räkningen om hur länge det är kvar tills jag fyller år, men jag skulle tippa på 46. Ja, vi säger 46 dagar kvar. Det går fort nu!

Godnatt retards!

prroooospekkkttt suger

I 6 timmar har jag och tjejerna suttit och jobbat idag. Det gick mindre bra för oss alla, jag säger bara tuuur att vi har varann, annars skulle man aldrig palla =) Nu blir det att lägga sig i sängen med en bra bok, kvällsfika, och sen förhoppningsvis somna, tröttare tjej får man leta efteeer.


take me on the floor

Idag fyller pappa år. Jag och Sara hade köpt en massa presenter och överraskade han när han kom hem. Han blev jätte glad. Och nu har pappa hjälpt mig att hitta en bärbar dator. Det blev den på bilden! Jag hoppas den kommer så fort som möjligt, sedan ska jag bara beställa mobilt bredband =)



Can't tell me nothing

Exakt två veckor kvar av sommarlovet, jag vet inte om jag tycker det är dåligt eller bra att skolan kommer att börja. Det känns som att jag har så mycket saker att ta itu med nu dom två sista veckorna. Kommer att bli en hel del jobb, och jag måste verkligen köpa en bärbar dator men jag hittar ingen jag vill ha? Måste hitta så snart som möjligt. Helgen var iallafall mycket givande. I lördags fyllde Irene 50 år så det var kalas hos Häggman i hallen. Jag och mamma sov över där. Det var precis som 50 års kalas ska vara. Vissa vuxna blir för full och somnar vid 12, vissa är uppe längre och ungdomarna sitter uppe längst. Olivia och Gurra kom så jag och Jennifer följde med dom en sväng med bilen runt byn? typ. I säng kom vi klockan 5 och det blev inte bättre av att kliva upp klockan 9 morgonen där på. Men det var det värt! Idag är jag bara hemma och tar det lugnt, har städat, varit på stan en sväng osv. Nu ska jag leta vidare efter en dator, lite hjälp vore inte heeeelt fel =)



Sara bjuder på två bilder från Miami!


one summer night

Allt förändras så fruktansvärt mycket från att man är 15 år till 18 (snart).  Jag kan säga att från den senaste tiden har jag sett så mycket saker som jag trodde var orealistiskt när jag var 15 år. Det kan vara helt sjuka saker. Men jag antar att jag är påväg in i vuxen världen och får en annan syn av vårat samhälle/våran värld. Och med det här kan jag lika gärna säga att vi som åt middag ikväll måste få vuxen poäng eftersom vi gjorde en extrem komplicerad middag OCH vi lyckades så jävla bra!!


oh boy

Middagen var super mysig, blev prat om myyycket gamla minnen. Och vi köpte mat för en vecka typ. Bättre med för mycket mat än för lite hehe. Sen tänkte vi åka gummibåt i storsjön men det kändes inte så aktuellt när man var lite halvt mätt och trött. Imorgon tänkte jag och Therese iallafall dra oss mot Lövsta för att sola och bada, solen har äntligen kommiiit =) Sen hoppas jag av hela mitt hjärta att Sara kommer hem imorgon, såååå efterlängtad. Nu är klockan snart 12, jag tänkte göra mig lite varma mackor och oboy nu för att sedan sova. Godnatt



detta.fält.måste.fyllas.i.

Idag har jag vilat, vilat, återigen vilat, kollat på baksmällan (rolig film), köpt godis osv. Ni vet vad man gör när man är sjuk! Men håll i hatten, det känns som jag faktiskt är på bättringsvägen =) Finaly! Hur som helst även om jag är döende eller frisk imorgon så ska jag äta middag med tjejerna hemma hos Camilla. Det kommer bli cozy! Nu blir det godis. hostel. coca cola. snus.

Förresten har lagt upp några enstaka bilder ifrån stråket och yran. =)  






stand up

 


Det är jobbigt att vara sjuk. Mamma ska bjuda mig på middag imorgon om jag känner mig bättre, hon har besök från Norge som hon vill att jag ska träffa. Och jag hoppas att jag bli bättre, men det går bara åt ett helt annat håll, tragiskt nog =) Har pratat med båda syskonen idag på telefon, Johans lag hade vunnit matchen mot stockholm, och stockholm har inte förlorat sedan 2003. Hur bra är inte Karlstad då? Kan säga att jag är stolt lillasyster hehe. Och Sara bodde nu på ett hotell som låg 100 meter ifrån Miami Beach. Hon kommer hem på lördag, då ska jag vara med henne hela dagen =) Sen så funderar jag på att köpa en bärbar dator nästa vecka, men behöver tips på någon bra?? Annars så tänkte jag snart hoppa i säng även om jag inte kommer att somna på typppp.... 5 timmar? Har i princip sovit hela dagen. Men wish me luck. Säger godnatt nuurå!


-

Åh skjut mig! Jag blir sämre och sämre hela tiden, fyfan. Ni hittar mig i sängen halv-död.

clearwater beach

Har gått och blivit sjuk, det känns ju sådär.. Har iallafall bakat blåbärspaj och jag tror det var första gången jag gjorde något rikigt gott. Ska bjuda pappa på det när han kommer hem också. Sen fick jag ett telefon samtal av Sara som befann sig i Florida, hon berättade att dom hade badat på clearwater beach igår (bilden). Och nu åkte dom bil till Miami igen. Saknar hon rätt mycket! Nu ska jag fördriva tiden med att se en film.



-

Årets yra är över. Lite skönt känns det! Kvällen har varit bra, Lady Gaga gjorde mycket av dela hela, faktiskt! Hon var otroligt grym. Minuset var dock allt jävla folk, vi stod mitt in i allt. Seriöst, allt. Jag fick köra med "FLYTTA ER EN PERSON HÄR HÅLLER PÅ  ATT SVIMMA" det gick lite bättre då iallafall och Tessan fick leka som att hon verkligen höll på att göra det också. Fast hon var nog mest full, men ändå.. Annars så kommer pappa imorgon det ska bli sjukt skönt att få sällskap här hemma. Sara softar fortfarande i Miami. Nu ska jag sova innan jag somnar precis hääär. Tröttare får man leta efter. Godnattttttt

lorentz


-

Silent Disco var typ det bästa i kväll..... skön kväll iaf. Sista kväll imorgon, sen jävlar ska jag hålla mig lugn ett bra tag. Puss godnatt.


RSS 2.0