911

Idag var det ingen soft dag, har slitit som ett djur med all jävla jobb. Sovmorgon imorgon, danke schön för det. Har studerat lite ikväll också, samhälle och lite dance moves till mig och Sanna. Och eftersom veckodagarna går lika fort som en rallybil så borde man kanske börja planera helgen?

MEEEEEEN
puuss!


sleeeeep

Jag har typ sömnproblem... Jag tror jag tänker för mycket innan jag ska sova, eller så är jag hungrig. Ligger och vrider mig säkert 100 gånger innan jag somnar! Gick och la mig halv 11 för jag var skit trött, så ligger jag där och är pigg igen? KUUUUUL! Tror jag ska ge john blund lite smisk när han kommer =)

Tthhee Ppaarrttyy

Hihi snart ska jag äta tårta, en jätteeeee god. Sen ska Jenna färga mitt hår, kommer bli phätt. HEJ!


Ice Ice Baby

Om ungefär 45 minuter fyller min lilla storasyster 19 år, trrrrevligt.
Glöm inte att gratta henne, det förtjänar hon även om hon kan vara
lite bråkig sådär ibland. MEEEEEEN grattis i förskott, och jag kommer
troligtvis vara den som säger grattis först efter 12, vi bor ju under samma tak =)


Annars har det inte hänt så mycket i helgen, tagit det lugnt hemma i min ensamhet. Shoppat endel tröjor på staden, och ätit mig lite fetare =) Men tänkte inte skriva så mycket mer.

Senare


wanna be starting something

Lördagen är den dagen då man umgås med sin pojkvän/flickvän, det märks tydligt att alla mina kompisar inte är singlar. Så här sitter jag, precis kollat på the dark knight, kul joker. Äter chocklad, dricker coca cola och snusar. ROLIGARE! Släng hit en boyfriend åt mig rå? Sara är också för den delen inte hemma, hon är på överraskningsfest.... ? Återstår att se.



back in your head


Medina



Imorgon väntas dans i tre timmar och sedan en film i aulan. Skönare! OCH HÄRLIGHETEN med huset själv, Sara har även fått en kenwood stereo med sjukt skön base! Sen imorgon kväll ska jag på middag med tjejerna för Malin och Jessica har fyllt/fyller år. Och det vore ju inte helt fel med ett par corona till det? =) Mennee nu ska jag umgås lite med Sara och Jocke innan det blir sängdags. Puuss!

3113

Hej! Idag har jag varit på skolan, det var jätte roligt för jag träffade mina vänner. Vi drack kaffe i lyan och spanade på killar, hittade ingen! Tänkte göra ett tappert försök att spana i matan, men satt på helt fel ställe så man såg bara mongisarna som jobbar där =(

Näe men annars har det varit en fin dag idag, solen har varit framme en hel del och det gillar vi. Jobbat ikväll också och det gick helt okej! Imorgon har jag en stor dag framför mig, eller stor och stor. En lång dag kanske man säger?!=) Tänkte först gå på skolan, slutar rätt sent så då ska jag skynda mig hem och äta för efter det ska jag jobba (tänkte få in lite pengar i april). Efter mitt softa jobb ska jag äta tårta, för lilla mamsen fyller år. Pappa åker även till Sthlm imorgon bitti så efter kalaset tänkte jag städa hela lägenheten. Sen jävlar är det fredag!

Jo justja, Cas pappa har kirrat en lägenhet i Åre så ni vet vart jag befinner mig på påsklovet. Hihi komsi påsklov!


we are your friends

Tog ledigt ikväll från jobbet, dels för att jag hade fått lön idag och dels för att jag kände för en filmkväll. Så efter praktiken så hann jag ju fixa lite stuff, födelsedagspresenter osv. Det är tydligen många som fyller år i Mars!

Annars så har jag nyss kollat på a walk to remember tillsammans med lite chips och dipp, känns sååådär på en tisdag =) Nu ska jag se yes man, ganska skönt att det knappt tar 30 min för att ladda ner en film. Denna gång har jag laddat upp med choklad som pappa nyss gav mig. Thaaaaank u !


MNKKKK

Mamma stod för en väldigt rolig underhållning ikväll! Mycket dans och corona hihi. Själv ska jag snart sova, jobbar från 13-17 imorgon. Känns rätt bra att ha något att göra eftersom söndagar ärrrr för slappa!

Pusss

Armand Van Helden



Skön kväll igår men blev även en tidig kväll.

Nu ska jag snart äta lunch, sen duscha och därefter hälsa på Jenna.
Senare idag ska Mamma, Norsken och jag på middag i stan.
Och efter det får jag se vad kvällen har att bjuda på =)

-

INTE OKEJ!

------

Sjukare, tröttareee, arg, less ?

Idioter har vi gått om i ÖSD!



Bortse från det så har jag haft en trevlig kväll både på Oscar's och G3.


-

Imorse vaknade jag före väckarklockan, gaaanska okej. Då tog jag mig ett långt bad, hihi. Skolan var skön, saknar verkligen den när jag praktiserar, så häng i lyan satt inte helt fel idag. Sen har jag jobbat ikväll också, och inte för att skryta meeeeen jag är ganska bra där? High five på mig själv då såattehhh =)


Senaree!


-

Idag har jag kämpat som en jude. Försov mig imorse och vaknade 20 min innan bussen gick, men jag hann ändå komma i tid till lindex. Slutade klockan 4, köpte en coca cola och skyndade mig hem till pappa för att få i mig lite mat. Sen skynda jag mig ner till svenskan och jobbade. Och det gick väldigt bra ikväll .. Så idag har jag kämpat på bra! Nöjdare tjej eller! Tss. Nu väntar sängen för imorgon gäller exakt samma sak, fast först ska jag gå och ge mamma en puss =) Hej!


walking whit a ghost


You spin my head right round

Ganska skön helg, igår blev det mest häng i soffan med min mamma. Vi kikade på melodifestivalen, haha alltså jag vet inte alls vad jag tycker om det där. Men vi hade mys med godis och coca cola iallafall. =) Sen blev också så att vi kollade på American History X, bättre film! Jaaa och sen i fredags var det ju utgång somsagt, det var roligt. Jag och Anton hörde till och med en tjej som blev våldtagen! Skulle inte förvåna mig om det stod i tidningen "En ung kvinna blev våldtagen i fredagsnatt i torvalla-skogen", lol!


Nu ska jag över till Therese och basta och sola lite.
LOOOVE!


Scream for more



Badade isvak idag, sug på den ni !!!! Typ ganska roligt och kallt, kom lika snabbt upp som ner =)

Ikväll blir det utgång!


-

Jag har aldrig varit så aktiv på skolan som jag var idag. Vi satt till och med övertid med ett arbete vi håller på med i turismen! Sen såg vi en bra film på samhälle lektionen också! Dock försov jag mig imorse, vaknade klockan 8 av att Jennifer ringde och det var liksom då jag fattade att jag hade försovit mig, men jag tryckte upptaget eftersom jag inte gillar hennes attityd sådär på morgonkvisten, brukar ungefär låta såhär "VART FAN ÄR DU??? HAR DU FÖRSOVIT DIG IGEN?!" Men jag hann iallafall med 08.23 bussen så jag kom bara 20 min försent, helt okej. Då blev inte Jenna så arg heller =) Sen har dagen bara rullat på som vanligt. Jobbat ikväll men det gick skit dåligt!




min mamma är bättre än din =)


-

Idag har min dag bestått av skola, jobb och en fika på pause med Casandra, bruden åker ju till åre imorgon för att jobba. Och imorgon kommer det nog se nästan likadant ut, börjar kvart över 8 imorgon, oskönt! 

hihi onödigt inlägg =)



-

Vet ni vad jag gjorde nyss? Jo jag började gråta när jag och mamma kollade på spårlöst och det kan jag säga att det aldrig händer mig. Har nog aldrig gråtit till ett program förut, bara en film och det är gröna milen. Happyface, nerå men det kändes skönt att få vara lite känslig =)

Sen kom jag på en till sak att berätta, det är att pappa kanske ska flytta till Sthlm. Iofs så sa han det när vi åt middag i lördags, men det tyckte jag lät helt okej! Han tyckte jag och Sara skulle ta över lägenheten, men hur kul är det? Så vi kom på istället att vi skulle leta en annan så man får göra om allting själv. Då blire mycket besök i Sthlm framöver elleeeer? (Fast det blir ju inte än, jag vet själv hur seg pappa kan vara)

Meeeeen såatteh, nu tänkte jag göra lite fika sen hoppa i säng!


Freeloader Freeloader Freeloader Freeloader Freeloader Freeloader


-

alcoholic is unsuccessful.


Vissa lever medans andra är helt misslyckade =) Tänkte bara på det när jag gick förbi en alkholist som stod och vinglade. Mennee idag känns det verkligen som att jag är en dag närmare graven (annars tänker man ju inte på det) men tröttare får man verkligen leta efter! Nu ska jag ta mig en liten powernap =)


Freeloader

Just nu fryser jag så mycket så det känns som att det är en ny istid där ute.. Men det kan ju bero på att jag, pappa och Sara gick på storsjön i en och en halv timme idag och då var jag utan långkalsonger också smart som jag är =) Men därför tänkte jag ta en låångt skumbad, och senare väntas glass som mamma har köpt till oss!

Sen äre ju söndag också, lovet är slut. Men kan säga att det här har varit det skönaste lovet på länge om inte det bästa! Har inte uppdaterat mig så mycket på sistonde, det är för att jag inte har haft tiden! Men i fredags var jag med tjejerna, vi drog till Nils på fest. Rätt nice sådär, alkholen kom inte fören halv 12 på kvällen, men vi fick den iallafall =) Sen drog jag och Therese till frösön. Satt uppe till 8 på morgonen och bara snackade skit, blev ju inte speciellt mycket sömn den "morgonen" =) Sen igår var jag bara med Casandra och chillade! Men sen får man ju tänka på att det snart är påsklov också, då blir det ännu mera åre och mer fest!

Nu väntar badet, puss!




(Här ser man hur bra Casandra mådde i Åre, lite för mycket av det goda kanske hihi)


baby baby

G3 för andra gången igår, hel skön kväll. Vi var några diverse tjejer och en kille som skulle på krogen eftersom Jessica fyllt 18, inte för att jag själv är 18 då. Men in kom jag utan att smita ifrån vakten den här gången =)

Ikväll får vi se vad kvällen har att bjuda på, ska iallafall hitta på något med brudarna!


-

HAHA blev en väldigt kort visit till Åre! Bodde ju bara på holiday en natt, det var rätt nice och sådär. Men faktum är att jag tycker det är skönt att vara hemma. Hur som haver så började vi med att checka in, sen blev det panik för min del om bolaget men det löste sig =) Vi förfesta lite på hotellet och sen drog vi på någon fest mellan tegefjäll och åre. Och sen efterfest på hotellet till 5 imorse? Riktigt kuuul var det att checka ut "Ja ni hade ju efterfest och sådär, och ganska många störde sig på det så vi har fått betala dom lite extra, så ni kommer få betala 500 kr då" Meeen som tur löste det sig, så vi slapp betala. Och tröttare var man när det bjöds på frukost!

Puss dåå ?!

Im alive

Kan inte beskriva i ord eller få ut mina känslor om allt som far omkring mig just nu! Det ända jag kan säga att jag tycker livet är helt underbart. Ikväll blir det pause med Therese och Casandra, ska bara chilla och prata massa skit! Och imorgon blir det äntligen Åre och det är obestämt när vi åker hem. Känns jävligt bra!


"hejhej jens, börja på svenskan igen"


RSS 2.0