Ett glas champagne kunde inte sitta bättre...

dsc00050 (MMS)

Ett glas champagne kunde inte sitta bättre just nu.


drar mig mot varmare breddgrader

I skrivande stund målar jag naglarna turkosa, jag tror det är snyggast när man befinner sig utomlands. Åker på en såndär sista minuten till Alanya på fredag. Med mig har jag Casandra, Therese och Diana. Tror det kommer bli riktigt bra det här. Skriver nu istället för imorgon, då har jag ungefär 100 saker att göra. Jag ska hinna packa, åka till mamma, jobba 3 och en halvtimme, gå på smygpremiär på O'learys med middag och grejor och hinna få några timmars sömn hos Casandra innan vi ska kliva upp ca 5 på morgonen. OSV OSV.

Nu ska jag bara njuta av 40 graders värme. mhhhh. Hejråå

sola och bada.......

Längtar lite smått tills på fredag.


glow

Mycket bra helg. Började fredagen med en liten Casandra och ett par öl. Fortsatte lördagen med lite vin och ett trevligt sällskap. Och slutade precis helgen med bio. Imorgon kommer ett annat viktigt möte (del 2) klockan 9 på morgonen. Så klockan ringer antagligen vid 8. Sen har jag det jag gör i veckan, jobb...... och massa annat. Godnatt


18 karat gold

Blev precis en aning ledsen. Hade hoppats på en lägenhet MITT I STAN!!! (shell). MEN fick nyss veta att någon precis hade tagit den. FFML.



FFML

Om exakt tio minuter börjar Criminal Minds, kollade på det igår och dog för att det slutade så dåligt. Men det var juuu fortsättning följer, så nu laddar jag upp för ett sjukt spännande program. Sen måste jag sova, ska upp på ett litet möte klockan 8 imorgon...... åhhhh hur det ska det gå när man inte har varit uppe så tidigt sedan studenten råå? FFML. Casandra håll inte med, din sympati äcklar mig :)


Snygg Matthew i criminal minds

Fredag imorgon, (fredag hela veckan skulle jag säga). Men ändå, fredag imorgon och jag är frisk. Lite rosé vore ju gott. Eller? Jo tack!

onsdag

Såja, nu är jag på bättringsvägen. Skönare! Shoppade tre par skor idag, höst skor. Så hösten får gärna komma, helst nyss. Vore bra om mamma också kunde komma nu så vi kan laga mat. Är hungrig och i behov att få träffa Casandra som jag ska tillbringa kvällen med, awesomee. Hörs





this years love

Hoppas det är okej att man får gråta när man är sjuk. Jag är inte på bättringsvägen, åt helt fel håll är jag. Och jag erkänner att jag tycker synd om mig själv, jag har inte förtjänat det här :) Fick ett samtal av en lika sjuk Alexandra idag också. Du förtjänar inte heller det här gumman! Vi känner oss rent av sagt döende, jag såg den ljusa tunneln till himlen idag när jag blundade. Inte kewl, lite läskigt.

Saknar min Casandra gör jag också. Henne ska jag träffa imorgon hur jag än mår. Snääällt vaa! En kopp te på det här så kör vi...... eller?? Hörs.

sjuk

Har antagligen världens bästa kombination. Svullen hals, träningsvärk, sovit endast 2-3 timmar inatt, ont i revbenen, ont i lederna osv osv. Kändes inte så lockande att bli sjuk nu. Fäck! Johnossi får pigga upp mig så länge, sen blir det mysmiddag med mamma och Sara.

electric

Tänkte skriva ner fem saker, nu har jag glömt vad jag skulle skriva pga en irriterande äcklig fluga. Har försökt döda den men utan framsteg, dock har den fått ett ben borta så nu håller den sig på samma ställe åtminstonde.

Casandra bor hos mig numera, eftersom mamma är på husmors semester. Det är mysigt med sällskap! Och vi planerar våra liv för fullt, det känns som att allt kommer bli sjukt bra. Börjar små längta lite till hösten och alla bravader som kommer hända då. Ihh. Ska snart bege mig mot Jennifer till hennes nya lägenhet, sen blir det hård träning på gymmet och tillsist filmkväll med min inneboende. Hörs osv.

Justja, sen har jag ju gått och blivit kär i en kille (världens snyggaste). Tror jag flyttar till Stockholm istället.


Ett glas vin med bästa vän.

dsc00222 (MMS)

Sitter på altanen med ett glas vin och med bästa vän. Bättre kan det inte bli!


Planerar våra liv

dsc00221 (MMS)

Idag planerar jag och Casandra våra liv. Känns som att det kommer bli helt okej faktiskt.


cry face

Tillbaka till jobbet. Nu är semestern slut. Schlut på det roliga! Men pengar behövs ju alltid, jag ligger lite lågt just nu inom den fronten. Och bättre blev det ju inte när Elin påminde mig om att pappa fyller år på onsdag. Så om det ligger en krona på backen så har jag redan paxat den.

Utöver det så var det jävligt tråkigt att jobba nu, jag vill vara med Casandra och dricka vin. Det är roligare! Sen vill jag också se skräckfilm med Nathalie (och Casandra) och vara jätte rädd. Jag vill också dricka Kaffe med Sara och hälsa på Jennifer i hennes lägenhet. Jag vill inte jobba helt enkelt. MEN som sagt, pengar :) HÖRS!


hej igen

Körde en 10 dagars under stråket, dom roligaste dagarna i mitt liv måste jag säga. Efter det åkte jag till Karlstad och kom hem igår. Gött. Imorgon ska vi nog boka en resa till turkiet, vore rätt skönt. Hörs


RSS 2.0