nobody's diary

Om alvedon hade varit farligt så hade jag nog varit död redan. Om jag inte har ont i huvudet så har jag ont i ryggen (iallafall den här veckan). Sjukt ont och så är det obekvämt också för jag kan inte sitta skönt! Mennee bortse från de, så hade jag en kul kväll igår. Kunde nästan hålla mitt motto med att vara nykter, blev bara någon enstaka öl. Gött att vakna upp pigg! Cimon, den snyggingen. Jag tror han blev överlycklig av att få en puss av mig på kinden, det syns ju på bilden? Och mamma, om du ser det här så kan du räkna med att det är din blivande svärson. Okej? Bra! Nu blir det att plugga lite matematik, som gör min lika arg varje gång jag slår upp den där jävla boken. Hela min hjärna formas till ett frågetecken. Men jag ger den ett försök, så får vi se på vilket humör jag är på sen. Hej!


 


i wanna give you devotion

Soft kväll igår med tjejerna. Kommer säkerligen bli en lika bra kväll ikväll. Sitter hemma nu och har precit fått ett glas rosé av Sara samtidigt som jag fixar mig. Och ja, sitter här. Fasiken vad tjejerna kan göra mycket saker samtidigt. Det blir iallafall O'learys ikväll, tonight there’s a new love in town. Snygg Cimon kommer. Men ikväll  får det räcka med att "se men inte röra". Det blir nyktert. Förhoppningsvis! Eller ja, skulle inte sitta fel med en fylla. Men näe. Nykter var det ja! Vi hörs och ses.


Har precis ätit...

...min 5e bulle för idag som Lissan har bakat. Sjukt goda! Och nu tuggar jag för övrigt på en godis som inte var lika god. Det är fredag idag! Försov mig imorse, tror aldrig jag har varit så trött i mitt liv. 100 dagars tar på krafterna har jag märkt, har så sjukt ont i kroppen så jag lika gärna kan dö......närå, så illa är det inte :) Kan iallafall gå, då ska man väl vara glad? Tänka på dom som sitter i rullstol har jag hört. Ikväll blir det en ytterst lugn och mysig kväll på Pause för lite fika med tjejerna. Sen hem och lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Har fixat vääärldens skönaste sätt att ligga på i sängen framför datorn. Måste köpa med mig godis hem också.. Snusningen går sååådär, känns som att jag börjar snusa merrrrr än när jag för minskade och tog dubbelt så lite på en dag. Men jag ska fixa det, innan studenten förhoppningsvis :) Nääee men nu ska jag slita mig från datorn och platta håret. Hörs!!

 


100 dagars

Hade en riktigt jävla bra kväll igår. Tänkte nämna lite saker som jag kommer ihåg (fast så full var jag ju inte så att jag har glömt allt). Det börjades med klassfest som var hur kul som helst. På marité började vi med att dricka lite champagne, JO fick åka hem ganska fort för hon var förjävla full (har aldrig sett hon så full förut). När Günter börjar spela sina låtar ramlar T ner på golvet och alla kliver på henne, då missar vi hans låtar för hon vart tvungen att få lite luft. JH drar hem tidigt, för nykter antar jag. E dansar på för fullt, lite porrigt sådär. Bråk på dansgolvet, någon drog mig i håret plus att jag fick en smäll i ansiktet och det känns fortfarande. Jag och T får gå in och träffa Günter, tror jag pussade han 4 gånger på kinden. A käftar hejvilt med en blondin som för övrigt blev utslängd av vakten om jag minns rätt? Efterfesten höll till utomhus, det var sjukt kallt. Jag förfrös underläppen så jag nästan inte kunde prata. Där fortsatte A och blondinen och bråka, det var långtråkigt. Men A var sjukt full, har inte heller sett henne så full förut. När jag kom hem gick jag och la mig på en gång, sov med två täcken plus mjukis kläder för jag frös något förjävligt. Tror jag låg och skakade en halvtimme åtminstonde innan jag kunde sova. Imorse vakna jag först vid 9 och vinglades in i köket för ett stort glas oboy. Somnade om till 10 klev upp duschade, hade långtråkigt och började inte skolan förrän 2. Var sjukt kaffe sugen, träffade tjejerna på skolan en timme innan vi började och drack kaffe. Tycker lite synd om Ell som aldrig kom iväg på krogen igår för hon ramlade i en trappa, stackars lill tjejen! Efter skolan drog jag och Jennifer och käkade bakis pizza. Så jävla gött! Oj vilket långt inlägg det här blev. Men nu laddar vi för studentkryssning som är om 9 dagar. Puss hej tjarå ps. günter är min blivande man!


så ligger det till

Nu har jag kommit till en perioden då jag undrar vad fan jag ska skriva här? Duger det med att säga att jag mår bra, är trött som en jude, halvt hungrig, varit till thailand två dagar i rak (thailand = solarium), varit på skolan, vill ha onsdag, borde plugga men orkar inte, vill shoppa kläder, vill hitta en snygg kille, vill ha en ny mobil, saknar min bror, har världens bästa musik smak osv osv.

Nu vet ni ungefär hur det ligger till! Min kraft är slut så mer än såhär blir det inte, puss!


min fina.

Ikväll har jag träffat min fina vän Therese som händer allt för sällan. Vi tog oss en fika på pause och hade det mysigt. Det är så skönt att ha någon att kunna berätta allt för, och det kan jag med henne. En av dom bästa tjejerna som finns! Tack för ikväll vännen :)





Är även otroligt nöjd över mig själv som håller på att sluta snusa. Känner mig inte ett dugg irriterad och jag har inte sånt där jävla sug heller efter en snus. =) Känns skönt. Imorgon blir det mys med tjejerna, kändes sjukt aktuellt med en tjej kväll med lite vin och let's dance.


shuuee

Om exakt en vecka är det 100 dagars, om 18 dagar är det kryssning, om 2 månader (haha) är det en stor fest med liveband osv. Jennifer och jag! Dock vill jag inte ta studenten, ge mig ett år till på skolan.

Sova. ja. tack.


my bad.

Igår höll jag på orsaka en bil krock. Det var inte mitt fel för det var övergångsställe där. Men bilarna tvärnitade och höll på att köra in i varandra, det var typ en decimeter och jag såg deras chokade ansikten. Den stunden ville jag nästan dö ifall dom hade kört in i varandra då.... Sen så spydde jag igår ocksåå, fräscht... Men det är inte magsjuka utan jag åt för fort enligt mamma. Är nog också ganska stressad. Skola och jobb varje dag, sen plugg på det också. Osoft som fan, men soooft med pengar. Och nu sitter jag också på jobbet och äter godis!! Gött. Måååste jobba vidare, höörs...

Tjaa

Tänkte ta och isolera mig. Då slipper jag träffa folk, jag vet inte vad som pågår, jag får inga känslor för någon, jag missar mycket som händer men vet inte om det, jag slipper höra personer som säger att dom förstår. Och jag skiter i om livet passerar medan jag inte gör ett piss.


Skönt att få det sagt :)





we are the world.


Cheri cheri lady

Ingen har väl missat vad det är för dag idag. Jag har två alternativ som kan göra mig glad, antingen som Danne sa att jag kan skaffa en pojkvän idag och göra slut imorgon. Eller som Alexandra sa att vi borde starta en dag för alla singlar. Jag vet inte riktigt vilket alternativ jag väljer. Kändes förjävla jobbigt att skaffa en pojkvän redan ikväll, men om någon där ute skulle vilja vara tillsammans med mig 1 dag så hör av er. Enda kravet jag har är att du måste vara sjukt snygg. Meennee, alla hjärtans dag kan bara gå och dö. Jag är bara svartsjuk och tycker det är en överskattad dag. (Bara för att jag är singel). Ett skumbad men tända ljus borde jag iallafall få unna mig denna speciella kväll.....

Utöver det så har det varit sjukt bra väder idag. Jag hann sitta i solen 20 minuter innan jag skulle åka och jobba. Vore fan inte så jävla fel att vara i Åre istället! Och nu sitter jag och pluggar på ett prov jag har imorgon samtidigt som jag lyssnar på 80tals disco låtar... pusselipuss hejrå.

Your Love

I just wanna use your love tonight, I don't wanna lose your love tonight.

Någon snygg kille som vill ha sällskap ikväll? Såfall, välkommen hem till mig och min mamma. Här bjuds det på film och chips med dipp.

Näää seriöst så ska det bli sjukt skönt med en hemma kväll. Önska mina syskon kunde vara med också, men dom är far away iallafall Johan vette tusan vart Sara håller hus. Kanske värt att ringa och tjata hit henne! Hoppas alla som är ute har riktigt keewl, men det tror jag inte för jag är inte däääär. Tjarå

syskon


Astronaut

Jag har sett världens snyggaste kille. Han är nämligen snyggare än Cimon och då kan ni ju tänka er själv... Och det är inte Salem. Det är inte en känd person över huvudtaget.


fuck u

fuck you. behöver lite melissa horn nu att lyssna på. död kommer jag vara imorgon 07.00!


outgoing

utgång ikväll för att fira. hallelujah!

I never stopped believing

Sjukt effektiv dag. Kom tidigare till skolan för att plugga matte, jobbat 5 timmar och sen pluggat hela kvällen med Jennifer. Jag förtjänar en puss av en snygg kille, kanske Cimon. Vart han nu än är....




I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking


saalem



Skynda lyssna innan SVT tar bort det!

Ambitions



Fuck, svt tog bort Salems låt från youtube. MEN IDAG hörni, är det sjukt jävla bra väder. Jag har legat i sängen tills nu, fast jag har varit vaken sen 10. Nu ska jag hoppa in i duschen, byta om och ta mig en skön jävla promenad. Sen skulle det inte heller sitta så jävla fel med en kaffe på pause! LAAAATER

keep on walking

Har hittat en ny idol, guess who? ...... Jo Salem Al Fakir. Hoppas han vinner hela skiten på melodifestivalen. Lägger in en låt, dock är det bara 1 minut. Men så sjukt bra!



Annars har jag bara chillat ikväll med Cas, Sara och Jocke. Har varit bakis idag, inte bakis ont i huvudet utan rädd. Tror jag har tagit efter Sara där. Trodde jag skulle bli skjuten utav två längdskidåkare som såg lite misstänksamma ut. Hur fan kan man tro det mitt på dagen? Jag är sjuk. Menne, imorgon ska jag iallafall sooova riktigt jävla ordentligt. Jag ska inte jobba, men däremot har jag massa annat att göra. Kommande vecka vill jag bara dö, måste plugga som fan.. Puss godnatt hejrå

Yazoo – Mr Blue 
Donkeyboy – Ambitions

Breathe

Ett skratt förlänger livet, och ja mitt liv har säkerligen förlängst med 10 år så mycket som jag har skrattat idag. Räknar med träningsverk i magen imorgon. Men det blir nog bra när jag har fått i mig lite vin. Klassfest står på morgon dagens schema, känns som att det kommer bli ganska nice! Missar dock Camillas fest, fääck. Nu blir det en dusch, inte en 30 minuters för det hinner jag inte utan en 5 minuters (eller kanske 15 min). Sen väntas plugg. Vi hörs när vi ses!



-

fan







ridtur en vacker vinterkväll

Ikväll var jag, C och A ute och red. Skrattade något sjukt när den stora hästen skenade iväg och C satt på den. Hon skrek "nej, neeeeej" medan jag och A bara stod och kollade på och skrattade? Men sen insåg vi att det inte var så bra och hästen kom mot oss, jag sprang för livet, vet inte vad A gjorde men C flög av hästen och landade på ryggen. Då blev vi allvarliga för en stund, vi trodde C var jätte skadad men det var hon inte. Så då började vi skatta igen. Och jag kan fortfarande inte släppa det! Men efter det bytte vi iallafall häst till en något mindre ras! Det var jätte kul! Nästa gång ska jag försöka mig på den stora om den inte är så vild!

Nu ska jag ladda ner worms och spela lite så jag har något att göra innan läggdags! Skola och jobb imorgon från 09-21. Känns kul.



Lill hästen

upside down inside out

upside down inside out

a little boy, a little girl

a little boy and a little girl

out of reach and out of touch

looking good but feeling sad



take your time

Började nästan gråta imorse när jag gick till skolan och insåg hur jävla kallt det var utan långkallsonger. Så idag och resten av veckan sålänge istiden håller i sig så går jag inte ut i onödan. Annars så ska jag rida på en häst på onsdag, ska bli roligt och lite läskigt. Har ju inte ridit sen -99 typ? Men det återstår att se ifall jag överlever, är lite häst rädd... Nu däremot ska jag gå och skaffa mig ett liv, hejdå, ha det bra, vi hörs, godnatt osv.



Because we are your friends
You'll never be alone again


RSS 2.0