Vem om inte du



Sthlm!


rockaway beach

Ramones och kaffe med syster.


alabama

Sitter och dricker ett avnjutande glas rött med Casandra, fira lite att det är helg. Lite spontant kom vi på att vi skulle åka till Stööckholm imorgon. Gött!

Home



Bland dom bästa låtarna jag har hört.

00:40

Ett glas rött och en öl på solo har kvällen bjudit på och en äcklig röv på köpet. (Gubb jävlar som ska visa röven inför tre vackra damer bara sådär).  Nu har jag fått låna Saras onepiece och myser i soffan.




23.45

Kom och tänka på en sak nu när jag bröt en nagel. När jag och Sara var liten så hade vi en granne som samlade på naglar i en liten ask, till och med tånaglar samlade hon på. Hon kunde ta naglar av vem som helst och lägga i den där lilla asken. Är inte det jävligt äckligt? "Jag skulle aldrig vara kompis med någon som samlade på naglar" - Casandra. Hihuuu.




01:14

Medan dom flesta dansar röven av sig på krogen så sitter jag med ett täcke framför datorn. Det har sina fördelar, ingen ångest imorgon och ingen ont-i-huvudet-dag. Istället har jag och mina tjejer kollat på tv, pratat tjejsnack och ätit kvällsfika (viktig info). Och nu ska Anna sova, för det är en dag imorgon också. Tjee


20.32



E-type



E-type fest på fredag, det vore fan något! Tjejer ska vi köra?

23:34


the tourist

Det bästa jag har sett idag är solsidan och the tourist, mmhh Johnny Depp. Han kommer vara snygg till och med när han är 80+.




En bild från förra fredagen!

tjenaa

Förklaringen till mitt sömnproblem är magsjuka. Som inatt, jag la mig relativt tidigt och vaknade halv 6 på morgonen bara sådär... Sen spydde jag as mycket och nu mår jag hur bra som helst. Konstigt! Inatt kanske jag får sova gött.

Fredag imorgon!



ey

Mina drömmar börjar gå överstyr. Låg vaken hela natten fram tills 8 imorse då jag somnade. Jag drömde när jag var vaken om det ens går? Eller så kanske jag har blivit en psykopat :) Om man har en fin kombination som mardrömmar, magsmärtor och mörker, då måste man väl ändå få gråta ut inför sin mamma som tröstar en (och tror att man är 7 år)!

Utöver det så ska jag ta mitt andra träningspass imorgon sen i september, det är på tiden kan man ju säga. Tänkte samtidigt sluta äta godis, chips och dipp, glass osv osv. Det blir mycket sånt när man har slutat snusa!




Over and out

gött



Faa-haan vad skönt.

00:50

Min familj verkar ha bytt till turk-dialekt och stavning på senaste tiden. Det började med att mamma skrev en liten varnings lapp till min bror som bor i Karlstad och som inte är van vid parasit vattnet "Du dricka inte vattnet" stod det så fint. Inte nog med det så smittade det av sig till min bror som skrev sms till mig när dom skulle hämta mig "vi åka nu". Jahapp... Och slutligen idag när min syster pratade i telefon och lite halvt nervös skulle säga hejdå, ha det bra så länge så hörs vi, så blev det istället "ha det bra... länge.. eh... ja så hörs vi" ungefär. Jag tycker det är rätt kul iallafall. Puss familjen


Fint


higher

Möte avklarat idag. Nu tänkte jag bara softa lite innan det är dags för jobb.


Chris Cornell – Scream



Joru

Jag måste ha slagit huvudet rejält på nyår, för helt plötsligt drömmer jag mardrömmar varje natt...

Idag är det söndag, en skön söndag. Jag och Sara har planerat lite: Solarium, måla naglarna, ansiktsmask, hårinpackning, spela lite Gran Turismo och se film. Sen blir det sleep over i stan. Förskyld är jag också för den som ville veta. Nu åker jag in till stan och möter upp Sara för att börja med en liten Thailand trip.



-


-

IRRITERAD!


Scream

Kliva upp 7 på morgonen och samtidigt precis slutat snusa funkar inte längden. Vet inte hur många vredes utbrott jag har fått idag, även lite tårar. Det är inte lätt när det är svårt som man säger! Iallafall så har jag varit på middag idag med släkt från mammas sida och nu återstår bara 3 middagar till den här veckan med släkt och vänner. Sprang även från körfältet ner på stan för att hinna med en fika med tjejerna innan stängning. Och det hann vi, 45 minuter. Gött. Kan ju också tillägga att jag har druckit 7 koppar kaffe idag plus en espresso milkshake. Frågan är ju om jag kommer kunna sova inatt... Nu ska jag se film med brorsan. Hörs


Kewl

Efter nyår har jag sönder slagna knän, ett litet blåmärke på pannan efter att ha ramlat på isen (hala skor som inte kunde stå still), ont i nästan alla leder osv. Listan kan göras lång. Men det var det värt, hade ju så jäkla kul. Det jag minns så att säga!

Nu sitter jag hos Sara och Patrik och chillar lite efter ett Pause besök med Therese.


RSS 2.0