birthday sex

just nu lyssnar jag på musik på min mp3, kom på att det var sjukt längesen jag satt hemma och lyssnade på musik. ljudet på våran "låne dator" funkar ju inte. undrar när vi ska få tillbaka våra 4 datorer som är på lagning :(

sen så kom jag på en sak, alltid när jag köper lösviktsgodis så äter jag upp det direkt. och nu har jag haft kvar det i två dagar. det är inte typiskt mig!

för det tredje så har jag tänkt lite på det här med nyår. i år är jag inte sådär jätte pepp. det blir antingen åre eller stan, men det lutar mest åt åre hållet. vaaaaarför är jag inte pepp? det stör mig.

utöver det så funderar jag på vad jag ska göra ikväll. hörde att johan och hans kompisar kanske skulle komma och hälsa på. men jag är sugen på bio ikväll. fast jag ska nog inte gå. är iallafall hemma själv från imorgon och några dagar framåt. det känns sköönt.

så kan det gå.

helvete.. jag måste bara säga att ifall jag dör då ska ni veta att det var för att jag slog huvudet i väggen. jag slår huvudet ofta, vet inte varför (därför jag är så osmart) närå. men den här gången slog jag rejält hårt, hjärnskakning definitivt! lol. lägger mig i sängen igen!

vaken

jag fattar inte varför alla är ute ikväll, det är söndag? eller har jag fel? min söndag har iallafall varit skön. har haft mys kväll med sara och jocke, sen gick jag ut på en promenad med therese. nu sitter jag här och äter godis, väntar tills tröttheten kommer. tänkte se en skräckfilm men ångrade mig ganska snabbt när jag kom på att jag är helt själv... hööörs



lite bilder från juldagen!


söndag

ikväll står myskväll med syster högst på listan. kände mig också ganska sugen på chips och dipp. frågan är bara om man orkar ta tummen ur röven och gå ut i det kalla vädret... men först får det bli en powernap! pusshej


26 dec

jag trodde nästan jag skulle dö idag för huvudvärken. men jag kan säga att det var lätt värt det, hade riktigt roligt igår med tjejerna. och strumpbyxorna som var helt ny igår är helt sönderslitna typ. vaknade också med världens finaste sår på benet som jag tydligen fick när jag och tessan dansade och ramlade på golvet. pinsamt, roligt osv osv. efterfesten höll också igång länge, tror vi somnade klockan 7 och sov två timmar. så nu när jag kom hem har jag sovit oavbrytet i några timmar för nuuuuuu laddar vi om för ikväll!!!!!!


25 dec

hade sjukt kul igår.. men ikväll ska vi fukka ur på marité!!1 längtar bara till det där första vin glaset. hörs sen, fullt upp idag!




snart så....

tjoo, det gick bra på stan idag och jag blev inte irriterad en enda gång. förutom när jag skulle ta ut pengar och automaten inte funkade, annars sååå gick det fin fint. mysigt att gå på stan med både bror och syster. ikväll var jag jätte kaffe sugen så jag mötte upp cassie på pause. sen har jag tillbringat hela min kväll hemma hos familjen jonzon med mycket glögg och lite vin. där fick jag in julkänslan! snart ska jag krypa ner i sängen, det kommer bli en lång dag imorgon. men jag längtar till att få leka med små kusinerna :) seeeen laddar vi för juldagen!

och den som skriver god jul på facebook stryper jag långsamt. det förstör julkänslan!!!!!1

juste, god jul. näääääärå

keeeewl

idag, dan före julafton ska jag inhandla alla julklappar..... varför. gjorde. jag. inte. det. för. en. månad. sen.... det kommer vara sjukt mycket folk. jag kommer bli irriterad och less. och jag vet inte ens vad jag ska köpa. heja!

kanske uppdaterar senaree! pöss,
ps. prata inte med mig om du ser mig på stan.

you

jag klev upp klockan 7, gick direkt och käkade lite frukost. sen kolla jag hur kallt det var ute, och det visade sig vara 17-, och då kan jag säga att sängen kändes mycket mer aktuell. så det blev ingen skola idag, kanske lika bra? men då är frågan vad jag ska göra nu? jag kan ju inte gå ner på stan, för jag har inga pengar. hm... kääänske ska ta mig en kopp kaffe? för att sedan leta småpengar så jag kan sola en liten stund, det vooooore skööönt! jag gör nog det, ja! hejdåå

hej

äh, det blev en extra natt hos mamma. johan var hit en sväng och hejade, det var trevligt. vi har saknat vår bror! nu tänkte jag göra lite kvällsfika för att sedan kika på film all night long typ. imorgon väntas julbord med molunds. puss osv

holidaay

åker till pappa idag och spenderar två veckor där! så nu packar jag för fullt, för om en timme ska ta det packas upp igen... osoft :) annars har jag sjukt ont i kroppen så jag nästan skulle kunna skjuta skallen av mig! hörs sen





heeeeeej mamma!


Eskobar

Vad händer ikväll? Jag har tre alternativ.
1. Vara hemma med familjen
2. Basta
3. Gå ut, utan alkohol och pengar.

Det sistnämnda kändes inte så aktuellt. Om jag hade haft alkohol så kanske. Men det har jag ju inte! Basta skulle sitta fint i det här kalla vädret, men att vara hemma med familjen lät fan skönast. Så jag får se hur jag gör. Kommer säkerligen fram fler alternativ till senare :)



Someone New


torsdag

Hade sjukt roligt igår med tjejerna. Tror fan aldrig jag har skrattat så mycket åt Jennifer som igår. Trodde även jag skulle bli våldtagen när jag gick hem från O´learys, det var en gubbe som gick efter mig på gågatan. Fast han svängde åt ett annat håll efter 20 sekunder typ.

Idag mår jag bra, tänkte jobba men det kändes inte så jävla lockande när jag väl var där. Så jag tog bussen hem, drack te som jag för övrigt hatar och pluggade lite matte och klarade inte ens ett tal.



Bilden är tagen utanför mig för exakt 7 minuter sen. Synd bara att det är så jävla kallt ute.

onsdag

Utgång med tjejerna ikväll. Soft med lov nu, ska bara på en liten matte lektion på måndag sen jävlar.

Justja någon som har hört vad det blir för väder imorgon? Jag har för mig att det kommer en ny istid.. Så håll er inne!


The House of the Rising Sun

skjut mig helst nyss.


i skrivande stund så är jag sjukt irriterad. jag orkar inte ens skriva stora bokstäver, så jag skiter i det. och jag ska snart återgå till pluggandet igen så fort jag inte är irriterad längre.


comanchero

jag tror aldrig jag har varit såhär hungrig i mitt liv.



jag kan inte skilja på

Oskön dag. Kul med snö, men inte kul med snöstorm. Kul att få sova lite extra, men inte kul att försova sig. Och för att inte tala om att jag låste in nyckeln i skåpet. Ikväll ska jag ha världens mys kväll med mig själv. Först å främst ska jag på kvantum för att köpa snus och eventuellt godis, lär ju bli så. Sen kanske ta en varmt skönt bad, och senare lägga mig framför tv hela kvällen lång. Det förtjänar jag! =)




du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

hela livet var ett disco

Jag orkar fan inte det här med att vara bakis. Alltså jag är inte bakis med huvudvärk och sånna grejor men jag blir så lätt irriterad. Så nu när jag skulle skriva något bra började mamma prata, och hon kan inte sluta prata. Så då tappade jag bort mig. Men Åre var iallafall kul, det blev dippan istället för bygget. Och förfesten var rolig, jag har aldrig haft så ont i magen och skrattat så mycket på en kväll. Och nu är jag pank igen, en snusdosa till har jag råd med.. Känns ju sådär. Sen känns det sådär med skola imorgon också. Tänkte ångestplugga lite ikväll, men det tar jag imorgon. Justee, vi var med om en nära döden upplevelse igår också.

Soffan nu.


åååre

Inatt drömde jag en mardröm, jag tänkte skriva upp på mobilen vad den handlade om så att jag skulle komma ihåg men jag sket i det och nu har jag glömt bort.. Har för mig att den var sjukt äcklig iallafall. Annars så ska jag hoppa in i duschen en sväng nu, sen drar vi till åre. Vi ses i Åre folkkkket! Puss hej!

sova

Ge mig lördag och åre nuu. Hade fasiken velat åka imorgon istället, men finns ju fan ingen bil. Sen har jag lovat att bowla med pappa m.fl. på lördag dag också. Men lördag kväll kommer bli sjukt nice :) Frågan är bara, vad ska man göra imorgon kväll? Mysa med mamma framför tvn elleehhr?

Nu ska jag hoppa i sängen, upp och jobba imorgon. eller ja, jag börjar ju inte förren 2 men ändå. godnattttt


jaaahaa

Jag gillar Markus Krunegård.

Det var något speciellt jag skulle skriva, jag har det på tungan men jag kommer fan inte på vad det var. Hinner inte heller skriva nå mer för jag ska ta bussen till stan om 10 min måste kläää på mig. Skriver när jag kommer hem senare ikväll så kanske jag har kommit på då. See yooou

tröttttttt

Kanske en liten utgång på fredag och kanske en övernattning i åre på lördag. Det lär märkas. Nu är jag sjukt trött och bör därför inta sängen. Godnatt

onsdag

Att bli slagen i ansiktet är inget jag rekomenderar :) Nu åker jag iallafall hem till C och myser lite med henne. Hörs

Markus Krunegård


Vågen

Att sätta målet högt är bra, och du kan gärna fortsätta att drömma - så länge du inte släpper taget om verkligheten.


Första gången i mitt liv som ett horoskop verkligen stämmer in.

tisdag



Nu har jag och Sara har tagit lite jul bilder till mamma. Jag fick fasiken igång självutlösaren, det var en enda liten knapp att trycka på. Och det tog ungefär 15 min för mig att fatta.

Dagen har varit som vanlig. Skola, prov, redovisning, häng i lyan osv osv. Sovmorgon och en kort skoldag väntar imorgon, sen ledig igen. Så jävla soft! Fast det blir jobb på mina lediga dagar, och jag är seriös jag ska fan jobba. Jag behöver pengar! Utöver det vanliga så har jag och tjejerna faktiskt börjat planerat jullovet lite, det blir både sundsvall och åre. Längtar mest till åre. Hejjjjjj

Did it again


måndag

Jag hatar fotografisk bild. Jag vet inte ens hur man sätter på självutlösaren på kameran? och har jag lärt mig nånting? näää. Några efterblivna bilder blev det ju, lite svårt att hänga med när den är så snabb. Annars så är jag nästan precis hemkommen från skolan. Lite hungrig är jag då jag snozade för länge imorse och inte hann äta frukost. Och skolans mat ska vi inte ens prata om. Men mamma kommer nog snart och lagar mat till mig, längtar! Men nu kan jag inte sitta mer här, måste plugga som satan! :)





Empire State of Mind

Soft med internet igen. Nu ska jag ta ett långt skum bad med tända ljus. Sen blir det att gosa lite med mamsen och plugga. Hörs :)



Tegan And Sara



Back in your head.

1 december

En massa mys till pluggandet. Choklad. Snus. En mysig julstjärna. Och mamma.
Lite senare skum bad. Mmmh


tisdag

Vill ha helg nu, känner på mig att den kommer bli bra. Och lite ledighet på fredag skadar inte heller sådär jätte mycket, ganska skönt faktiskt. Och det är också helt okej att få vara ledig varje torsdag och fredag fram tills några veckor efter jullovet. Meenne annars så sitter jag på skolan nu, det är också lite roligt, att man kan få sitta vid datorn lite.

HÖRS


RSS 2.0