sophia somajo



Såhär går det när man inte har haft tillgång till internet på ett tag, många inlägg.
Måste bara lägga in en till sjukt bra låt!

out of my head

Det mysigaste som finns är att ha jul stjärna i fönstret. Sov iallafall jävligt gott inatt, kanske var för att jag hade jul stjärnan på. Men jag älskar den! Fattas bara en mysig.............. typ :)

Nu ska jag iallafall äta pannkaka till lunch. Hörs!



Inte den nyaste låten, men sjukt bra!

lördag

Ikväll har jag och tjejerna sett paranormal activity, fy helvete vilken film. Även om jag är sveriges mest mörkrädda person så var jag ändå tvungen att se den. Och egentligen skulle jag sovit helt ensamen hos pappa, men Casandra skjutsade mig till mamma istället. Annars hade jag dött! Som sagt, jävligt äcklig film.

Igår var det utgång, vilket jag inte ångrar (även om jag hade jätte ont i huvudet idag) för jag hade sjuuukt roligt :) Och idag har jag blivit några tröjor rikare.... gött!

Nu ska jag försöka sova, natti!


torsdag

Bredbandet har strejkat hos pappa, och min buss går exakt om 5 min så hinner tyvärr inte skriva några meningar alls....... Vi hörs nångång i framtiden typ!


i tveksamhetens tid

Ganska sådär jätte skönt med sovmorgon. Idag blir lite plugg, lite packning, lite mer plugg och kanske en liten sväng till solen om jag hinner.


Nu i tveksamhetens tid, här i frågornas land
Ber jag dig komma hit, får jag hålla din hand
Får jag luta min panna, mot ditt trygga bröst
Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst





fredag

Skönt som fan med helg måste jag säga först. Igår träffade jag Cas, vi hängde lite på pause tills Jennifer och Olivia ringde och tyckte att vi skulle komma upp på oscars (där det är studentpris på alkoholen). Så vi gick dit, tog oss några öl, hade roligt osv. därefter gick vi en sväng på plaza, men det var dött. Och tuuuur det, för jag ville hem tidigt eftersom jag skulle upp halv 7 idag. Så vi fick skjuts hem lite efter 12, så det var bra. Ikväll blir det lite vin drickandet med tjejerna, förmodligen en sväng på marité också! Men nu blir det en liten powernap på sisådär 20 min som säkerligen kommer bli en timma. och sen tacos, jag kommer äta mest =) Vi ses på marité! Puss




bästa syster

Jag hatar facebook och diverse hemsidor. Jag är trött och jag ska upp tidigt imorgon. Jag vet inte vad jag ska skriva men ändå så måste jag skriva. Ge mig lite svininfluensa.....närå. Men allvarligt så vill jag vara sjuk även om jag nyss blev frisk. Bara för att få vara för mig själv några dagar, bli ompysslad av mamma osv osv! Låter lite sjukt. Men jag orkar inte med skolan och allt vad det nu kan vara. Och jag hinner aldrig ens jobba för det bara är skolan som gäller. Nu är jag på dåligt humör så nu tänkte jag faktiskt ta tummen ur röven å lägga mig och förhoppningsvis somna i tid. =) Vart tvungen att lägga in en smiley för att inte låta allt för deprimerad för så farligt är det ju inte. Puss natti!




Förövrigt så har jag nog världens bästa syster.


-

Måste bara berätta om hallucinationen som jag hade inatt. Halv 4 så vaknade jag tydligen (i sömnen) och när jag kollade upp mot väggen så kryper det feta jävla spindlar där, lovar att dom säkert hade en halv meter långa ben och en stor jävla kropp. Jag börjar skrika och springer ut från rummet. Mamma vaknar och frågar vad det är, och eftersom hon är sjukt spindelrädd så jag vågade först inte berätta vad det var. Istället sprang jag runt och tände alla lampor, och gick fram och tillbaka och visste fan inte vad jag skulle göra. Jag var så rädd så till slut gick jag till mamma och berättade att det var "såhäääääääär stora spindlar i rummet" och visade med händerna. Och sen när jag skulle gå tillbaka till rummet för att tända kunde jag nästan inte gå för jag skakade så mycket. Men jag tror jag vaknade på riktigt när jag tände lampan. Och då gick jag och la mig direkt =) 

hey you

Hey you out there, fat ass nice hair.

Vad har ni gjort idag då? Själv har jag varit vaken sen halv 8 imorse och kollat på tv tills typ nu. Roligt va? Och det ska jag göra imorgon också för min kropp orkar inget annat. Men bortse från det så mår jag bra =) Hörs


söndag

Snart blir jag sjuk, jag känner det på mig. Later!


black eyed peas


lördag

Idag har jag hunnit varit på barnkalas för kusinen som fyllt 2 år. Lagat massa mat och gjort efterrätter. Varit på bio med mamma. Kollat på film hemma. Så nu tänkte jag snart bege mig mot sängen, trött. tjej.

Igår var det både mys och en nykter utgång för min del med tjejerna!

meet me halfway


they dont care about us

Kan ju börja med att säga att datorn är fixad, skönt! Igår träffade jag Casandra som jag inte har träffat på några månader, vi tog oss en cider på goa och bara allmänt snackade skit! Senare under kvällen fick vi sällskap av Jocke och Batman och det resulterades av en massa shotar. Sedan begav vi oss till O´learys där det blev ännu mer shotar och drinkar. Kan ju säga att jag inte var kry imorse, men fasen vad roligt jag hade igår. Jag skrattade så jag både grina och fick ont i magen. Och tur att det var öppethus på skolan idag och att vi inte började förrän klockan 4. Imorgon däremot känner jag mig lite opepp på att dricka, så det blir nog en nykter kväll på marité. På lördag är det bio med mamma som står på schemat. Känner på mig att det kommer bli en soft helg :)

Nu måste jag sova för jag ska upp tiiiiidigt imorgon.


dööö

Jag känner mig halvt irriterad, nästan så att jag vill börja grina och gå hem typ. Och det sjuka är att jag inte vet vad jag är irriterad på. Så det suger :) En skön kväll väntar iallafall, ska träffa Casandra som jag inte har träffat på några månader. Vi ska nog ta en öl och bara snacka skit, börjar inte förrän fyra imorgon så det är soft! :) Nu ska jag försöka jobba lite, men det är så jävla svårt när man inte har någon lärare, dö facebook....

Btw, så var filmen bra igår. Har ju alltid gillat Michael, men jag förstod inte när man skulle börja gråta? Eftersom alla som har sett den har tydligen gjort det...

inte kul.

Min familj må ju ha en jävla otur med datorer. Igår pajjade även mammas, så fjärde datorn in på lagning. KU(K)L! Ikväll blir det bio med tjejerna, this is it med Michael Jackson, känns som att man måste se den! Jag hoppas den är bra som alla säger, återstår att se.

hörs.....

pappa

Idag är det en pappa-dag. Jag och Sara bestämde oss för att bjuda pappa på middag. Så vi har i princip lagat middag stor del av dagen, samt gjort god efterrätt. Och det uppskattades av käre far =) Helgen har iallafall varit sjuukt lugn. Sett två jävligt bra filmer, L.A. Gigolo med Ashton Kutcher och den andra minns jag inte vad den hette. Imorgon är det måndag, jag ska upp tidigt som vanligt. 05.30! Sen ska jag faktiskt skolka från matte lektionen eftersom det är prov, och vi tjejer är ju ganska svaga när det gäller matte. Så fukkk G.A att vi kommer! Istället blir det en runda på staden med Jennifer, måste fixa lite ärenden :) Nu blir det film, sen sömn. Godnatt!


jahapp

Det är jävligt mycket prat om vaccinet just nu. Är det värt att vaccinera sig?! Jag är inte speciellt rädd ifall jag skulle få svinis, men jag är däremot rädd att ta den där jävla sprutan (inte själva sprutan, men innehållet i den). Fan, vad svårt.

Och sen är det också jävligt mycket prat om forum. Är det bara jag och typ Jennifer som inte ska dit?? Så min fråga är vad fan man ska göra i helgen?

Nu ska jag iallafall äta fläskfilé, gött! Hörs



Deadmau5



Ghosts and Stuff

måndag

Idag är jag både arg och glad? Hur det går ihop vet jag inte :) För det första kom jag upp tidigt imorse (05.30). Det tyckte jag var bra gjort av mig själv för att inte skryta då... Matematiken kan ju dra åt helvete! WE ARE GOING TO THE REKTOOR och skvallra lite så vi får en ny lärare!

Efter skolan gick jag och J på stan, vi har utökat våra garderober en aning och det känns ju helt okej. Och ikväll har jag hunnit varit i solen en stund, pluggat och ätit guacamole.

puuss

try to sleep

Borde gå och lägga mig nu, ska ju liksom upp 05.45. Frågan är bara när jag kommer att somna? Dumt att vända på dygnet när man har lov...


my moon my man


RSS 2.0