how can we dance when our earth is turning

Man mår som man förtjänar, och det var verkligen värt det. Fyfan vad roligt jag hade igår! Therese var min tjej under kvällen. Först var det lokalfest i valhall -  ganska mycket folk, det funka ju =) Sen drog vi till stan, gick in på news en liten sväng för att säga hej till Emma m.fl. Sen tyckte väl inte vakten det var så aktuellt att vi var kvar. Men det tackar jag han för idag, för istället blev det G3 som var så jävla roligt. Och sen blev det efterfest osv. Idag har man inte mått så bra, jag, Sara och Alexandra vaknade vid 12 och alla var nog lika bakis. Var till stan en sväng och köpte lite gott tills ikväll och sen har vi sovit tills nu. Ska snart äta fläskfilé och potatisgratäng. Såååatte hejdå!


-

Jaaaa, och idag är det onsdag. Veckan har rullat på bra, har jobbat varje kväll och även dagtid på Lindex. Igår var det pause som gällde efter jobbet med tjejerna, sen blev det en rulle hemma med Erica. Och just det, gjorde bort mig igår på jobbet (igen). Glömde låsa när jag gick på toan så öppna en kille dörren. Mennee jag kan ju medela att jag precis var klar, annars hade jag nog varit död nu =) Annars så händer det inte så mycket, är lite in love och sådär bara?! =) Längtar lite till fredag också, då blir det party ballz.

laaaaater.


gimme that

Kära läsare, for the first time in my life tänkte jag bjuda på en "dagens outfit". Ni vet, det är söndag och det är slappdag som tusan. Kvällen har jag tillbringat med Jennifer, Sara och Jocke. Vi har spelat kort och ätit nachos, bättre än så blir inte en söndag. Imorgon börjar jag klockan 9 på praktiken, känns sådär att kliva upp 8 när jag sov till halv 2 idag. Nöjd med helgen, igår var jag bara hemma med mamma och Sara, vi kollade på 3 olika filmer =) En var bra! Men nu ska jag hoppa i duschen sen väntar min sköna säng såatteeeh godnatt!


Do it well!

Hey jag trivs med mitt jobb, det är ruuuligt. I torsdags gjorde jag bort mig totalt i ett telefonsamtal. Sara skrattade så hon grina, och jag skrattade så mycket att jag inte fick fram nå ord. Tror ni blatten var glad då eller? Han var jävligt pist, men det förstår jag han. Hur kul är det om någon ringer och efter man har sagt sitt namn så börjar personen att as garva? Förlåt, (jag menade inget illa). Det var bara så jävla kul =)

SEEEN är jag pepp på att dansa, ska fixa en sjukt bra dans skiva imorgon. Vi är några diverse tjejer som ska göra en egen dans för den här terminen. Ska bli kul! Något jag mer ser framemot är snowboard åkning, har inte blivit nånting i år igen. Vad är det här :O Är det vädret jag ska skylla på eller? Tänkte ju åka i helgen och bo i Jessica's stuga men den ungen blev ju sjuk =)


Sara har varit med mig hela kvääällen, hon är rätt rolig av sig :))


Raindrops

SKÖÖN KVÄLL IGÅR. Hade mycket roligt, orkar inte berätta detaljerat... Satt iaf med en niggah på nattbussen, som var rätt skön osv. Nu är thailendski här (mammas kusins nya tjej från thailand). Sen ska jag och Sara in till stan och hyra film, känns aktuellt med en sån kväll faktiskt =)


Im not pop, Im hiphop

I'm so fly up and I just don't know what-what to do.
I'm spillin' my drink, I can't think cuz' I'm so lost in the cool. Yeah
I'm groovin' and I wanna groove with you, Yo-yo-yo-you

http://www.youtube.com/watch?v=v_vS9hbNES0&feature=related

SKÖNARE LÅT!

heeey all the way

Okej, jag var inte sjuuuk. Ibland känner jag av lite för mycket :)
Men nu väntas Cofé Time med Emma och Jennifer. Tjao!



!

Palla bli sjuk nu. Antingen känner jag av för mycket eller så inte. Sjukt trött är jag, känns bara som att det är kroppen som är trött och kan sova, inte huvudet =)

Men åhh, nu ska jag göra nånting annat. Sov sååååååååå gott!!

Fablee

This is the way we live, dirty.


Nöjd med dageeeen :)


Let it go

because tonight im so inspired
i feel the beat it takes me higher
to break free is my desire
this is a new me
i just wonna let it go


Men hey folks. Idag har jag jobbat på både Lindex och Svenskan. Kan lova att det var jobbigt, lika jobbigt som att befinna sig i auschwitz under andra värlskriget... Imorgon blir det värre med tiderna, vi får hoppas på att jag överlever. Helgen får gärna komma nu också, vore inte helt fel! Hoppas bara den blir som jag förväntar mig, pleaaase.. =) Men nu ska jag hoppa i säng. Puss och kram



(bjuder på en bild från åre, 06?)


Lick me like a...

skön natt, skön morgon, skön dag.

Tänkte hoppa i duschen nu så att jag kan gå till Jennifer och tillbringa min dag där. Mysa lite med henne innan alla tjejer kommer, för då ska det handlas mat (tacos). Sen ska vi sitta och prata skit hela kvällen, känns behövligt med en sån kväll faktiskt :)

Orkar inte berätta något om igår, förutom att det var roligast hemma hos Jennifer när hon och jag förfesta för oss själva. Utslagspoker och straffklunkar var ju ganska aktuellt just då! Även base'n !!!!! Sen var vi överallt och ingenstans.

Nu väntar duschen, xoxo


The Bounce

  • Prov
  • Redovisning
  • Fika på pause med tjejerna
  • Äta middag
  • Jobba
  • Hälsa på Emma
  • Hem och sova

    Såhär ser min dag ut!
    Imorgon är det fredag, skönare!
    Då är det dans, åka pulka, utgång m.m



Shake, shakee!



Dansat Affro idag på dansen, kan säga att det var det sjukt roligt. Shaka =) Och snart ska jag iväg på jobbet, var på utbildning igår och idag börjar jag på riktigt. Ska jobba nästan varje dag den här månaden, så då blir det pengar i feb! Dock lägger jag undan till resan i sommar med tjejerna! Meeneee, pusspuss

3 AM, now it´s 3AM

-

-

Ganska chill dag förutom att jag försov mig. Kom dock bara 30 min försent, men min lärare var ovanligt snäll och inte brydde sig. Hade bara betygsnack! Därefter hade vi hål i 3 timmar och då kändes det ganska aktuellt med en fika på pause. Svenskan sög, ska börja läsa några diverse böcker. Tur att Jenna, Jessica och jag är ganska smart och smiiiider en plan. Annars är jag fullbokad hela veckan så jag hinner inte träffa någon =) Men ni får gärna boka in mig till nästa vecka! Eller ja, helgen är jag ju ledig! Inte fredag, för då är det fest för Rickard som fyller 20. Men lördag! See you. Puss!

No matter what



T.I. KING !

Legat i sängen princip hela dagen med Sara, Alexandra och Jennifer.
Nu är jag hos min älsklingsmamma :) Ska bo här i 2 hela veckor.
Underbart. Helgen har varit skööön!

It's dancing time



Roligare kväll .. Lil wayne - Lollipop
Har precis ätit pizza med Alexandra,
Jennifer var även hit en sväng. Får se
vad vi ska göra ikväll. :)

Wild Dances



Haha skönast låt! Ikväll blir det utgång =)

Buffalo Soldier

Var på jobb intervju idag, and i got the job ;) Känns så jävla nice. Dagen har varit hur bra som helst annars också. Det tråkiga med dagen är att Johan åkte tillbaka till Karlstad imorse. Menne man får väl komma och hälsa på! Och just nu gör jag inte så mycket, Sara och Alexandra håller på fixar sig för en utekväll på G3, kul för dom liksom. Hade ju lätt hängt på ifall jag hade åldern inne, lol bara 9 månader kvar.... Men imorgon väntas dans i 4 timmar =) Och kvällen får vi se vad den har att bjuda på. Puss då!


In & Out of love

Haft en otroligt skön dag idag. Dock var jag tröttare än tröttast när jag vaknade imorse och endast hade sovit i 3 timmar, men det hör väl till ungdomen =) Skolan var helt okej, var kul att träffa folk. Fick igen ett prov, och det kändes ju bra. Tyvärr så hade vi ingen dans idag, lite synd för det vore ju nice att få shaka lite när man har haft ett uppehåll under lovet. Blev en ganska lång tripp på stan också, köpte mig faktiskt nya goggles och lite annat. Gick på lindex och presenterade mig eftersom jag ska börja jobba där vecka 4, det kändes också bra för dom var väldigt trevliga. Efter det så kändes det sjukt aktuellt med en fika på pause med bla Olivia som är hemma från Eskilstuna och Jennifer och Ted. Mycket skratt var det kan jag lova. Ikväll blir det eventuellt plugg, och jag hoppas min dag fortsätter vara bra :)


ja vill åka bräääda

Nu är klockan 04.40, jag är inte ett dugg trött. Det ända jag tänker på just nu är att åka snowboard. Fyfan vad jag vill åka snowboard. Tror fan jag ska ta ett tripp till Bydalen i helgen, Åre är jag dock för pank för. Nya googles ska jag också köpa denna vecka, får ej glömma!
 


MEEEEENEE godnatt då fockss.

såatteh..

Fest i lugnvik?! Eh, hej emo fest! Bussen mot frösön dirr till Emma och Milla. En aning roligare var det ju där, dock var det bara softdricka. Jocke och Natha gick till Jocke, Therese drog till Toffe, vi tog taxi till stan. Dom skulle på news, det var stängt, dom skulle till pause och det var stängt och jag gick hem. Sen så hatar jag att gå igenom campus så ett samtal med syster kändes aktuellt ifall det skulle hända något så visste hon ju vart jag var. Och nu, vad händer nu? Har tre alternativ, antingen går jag och kollar på hockey med bror, eller så sitter jag här och inte gör nånting eller så går jag och lägger mig och ligger vaken ett par timmar till. Hockey kändes mest okej! Btw så var det sjukt kul att få umgås med Therese ikväll som jag annars aldrig gör. =)

Later alligator.....


-



Gooooooooosh vad jag saknar er tjejer.
Dags att komma hem eller?? =)

Jag tycker ...

...en nacho tallrik var nog det mest behövligaste just nu, tror inte jag har njutit så mycket som jag gjort nu på längre. Fyllehicka har jag också, det kan jag nog tacka Natha för. Trodde det skulle bli en chill kväll, men Natha ringde och sa att dom var på Pause och tyckte jag borde komma. Varför inte liksom? Step up filmen kan jag ju se när som helst. Hur som helst så pallra jag mig ner dit. Sen tyckte vi det vore ganska nice med ett glas vin, vilken resulterande ett par glas. Rickard och Daniel kom. Och jag känner nu att det var lite trist på en söndag. Nya tag imorgon? Right! Nu ropar bara sängen på mig, och det känns sjuk nice med en 120 sängare när man är ensam sådär. Tröttare får man leta efter! Hoppas verkligen mina syskon kan sova med mig imorgon, hatar den här jävla ensamheten. Sant som sagt så blev det faktiskt hallen tänd och musik på igår natt, lär ju bli inatt igen?? Men ja, puss och godnatt.

Thx for tonight.

sensation



Men alltsååå gud! =)
Skönare!

-

Nytt år, nya möjligheter.
Det här året ska bli liiite bättre.



Förut var jag trött och nu är jag pigg. Det är ju jätte kul att vara ensam hemma också och det är kul att vara mörkrädd samtidigt. Antar att det blir tänt i hallen och lite musik på inatt =) Skulle ju kunna... gå en promenad till S och J, mennee det får bli en annan gång!

Senare


-

Varit i Åre i 4 nätter nu, sjukt nice har det varit. Nu tillbaka till the real home, känns sådär faktiskt. Får se vad kvällen har att bjuda på. Känns ganska aktuellt med en filmkväll. =)



Justice - Genesis, ganska sådär jätte king låt.

RSS 2.0