21.15

Dom här dagarna, eller veckorna, har varit dom bästa på länge. Säger nog så jämt, men nästan varje vecka så höjs ribban lite ytterligare. Det händer så mycket hela tiden och man träffar så mycket underbara människor. Igår blev det en sista spontan fest under en tid, det var riktigt trevligt. Nu åker dom flesta åt olika håll.. Två veckor utan Jennifer kommer kännas i hjärtat ska ni veta! Meeeen, imorgon åker jag och Theresee. Fasen vad jävla gött. Dock blir det ingen öl första vecka pga pencilin haaaaaha, why me! Kommer antagligen inte längta hem, förutom till Jennifer då haha. Hörs 8 juli typ. Puss hej tja glad midsommar osv.
Metis – Hustling, tvungen att lägga upp en lite skönare låt.

måndag

Idag är jag ett riktigt cryface. Har inte ätit nånting på två dagar, knappt druckit något och kan nästan inte prata. Har aldrig i mitt liv haft så ont i halsen som jag har nu. Sitter hos Sara och blir tröstad. Hon bakar tårta till mig även om jag inte kan äta. Snäll omtanke! Nu ska jag fortsätta se family guy och gråta lite. Take care!


lördag

Ibland vill jag vara ett litet barn igen, bo hemma och mysa med familjen på fredagskvällarna, bli omfamnad av mamma och höra att allt kommer att ordna sig igen. Idag skulle jag kunna offra ena min arm för att gå tillbaka i tiden. Men snart kommer Jennifer hit, då ska vi kramas. Det är helt okej det med! :)


I dont want to talk about it

Ena dagen efterfestar man till 6 på morgonen och andra dagen ska man upp och jobba 6 på morgonen. Frågan är hur man ska ställa om sig? Det är bara Gud som vet om jag kommer komma upp. Spontana fester är alltid roligast. Fäck vad roligt jag hade igår. Jag och Jennifer körde all in sådär på en onsdag. Och idag mår man som man förtjänar. Sara väckte oss med en liten bebis som var på besök imorse, smälter lite varje gång. I helgen ska jag och Jennifer äta midsommar mat eftersom jag missar självaste midsommar i år. Kommer sitta på ett plan då (!!), kunde dom inte ändra till dagen efter? Hur som helst kommer jag ha 2 veckor framför mig med bad och sol. Så ska väl inte klaga..

Världens mysigaste låt!

Skinny love




Speedad? Men fortfarande hur jäkla (och alla svordomar som finns) bra som helst.

he's a pirate

Vissa dagar funkar Metallica, Guns 'N Roses osv helt jävla okej. Just nu är det Classics på hög nivå innan läggdags efter en skön kväll. Jag och Jennifer var på bio och såg Pirates of the Caribbean! Skulle juu lätt se den 100 gånger om. Onsdag imorgon, ledig från jobbet och kanske en vinkväll med J. Lutar mot det. Skulle sitta fint!


mhm

Mitt minne är så dåligt att jag måste blogga så jag kommer ihåg vad jag har gjort i mitt liv... Söndag idag. Jobbat nästan hela helgen. Hann dock med en runda på stans utekrogar i fredags och det var jäkligt värt det. Sjukt roligt, mysigt, varmt osv. Vad hände med vädret idag? När man väl har chansen att få åka lite båt så näe.. Therese kommer hit snart, vi ska boka resa. Sen kanske det blir en sväng ner till sjön till grabbarna som ska köra jetski. Jöbb imorgon så blir en tidig kväll. AAAAAh hörs!

hej

Tänkte bara säga godnatt. Godnatt!

00:02


Har gått och blivit kär i Saras odd molly tröja. Give mee! Hur som helst så var vi på Johannes fest igår på marité, längesen jag hade så trevligt! Får tacka alla medverkande :) Ikväll tar jag och Sara det riktigt lugnt. Vi är hundvakt åt en liten bebis och kollar på film samtidigt. Mys. Godnatt hej!

RSS 2.0