One word

Lite rosé och lite grillat bjuder kvällen på. Sen får vi se om det blir krogen eller om vi blir kvar! Känner inte för att planera så mycket när det är valborg. Inget slår ändå förra året, då hade jag sjukt kul med Rebecca. Då var det sol också. Ska fixa mig nu, hörs!



Lite Ozzy Osbourne på det här!


hjälp tack?

Valborg?
Näldengalan?
Sommarfesten?

Fullspäckad helg. Måste välja bort ett alternativ!

Skulle plugga med Jennifer idag, men det gick inge bra. Istället åt vi pizza, drack latte, pratade skit och åkte och kollade på fotboll. Därför måste jag sitta och plugga nu istället, trött är jag också. Ingen bra kombination! Åhh prov imorgon kvart över 8. Fäck, tjarå.


saknar!

Den enda jag behöver nu är Casandra. Sen mår jag bra! 

Helena och jag

Idag har jag klivit upp tidigt, kan säga att det är första gången sedan -99 typ. I vanliga fall brukar jag försova mig på tisdagar, men inte idag. Erkänner att det är lite skönt, för nu har jag hunnit ätit frukost, och för tillfället sitter jag och dricker lite kaffe.

Är jag dum om jag tar vinterjackan idag? Det är bara 1 grad ute..




Jag flyttar mig närmare, och säger 'du e fin'
Hon bara skrattar åt mig, men vad gör väääl det?
För nu har vi flytet, nu är det som det ska
För här sitter, Helena och jag...

Johnny the rocker

Det snurrar i min skalle, tack forum. Känns förresten jävligt värt att nämna en bra film som jag såg idag. Den heter Brothers. Den måste man se, jag tänker se den 5 gånger till.



Forum var bättre än förväntat!

Vemdalen

Dags att börja tagga till forum nu tror jag. Fast, egentligen så kan ju det vänta tills imorgon då vi har gjort klart nationella prov och kan sätta oss i bilen för att knäppa första bärsen. Hoppas jag får det kul där borta, annars har jag lagt ut för mycket pengar i onödan. Så alla som ska dit, gör det här till den bästa helgen i mitt liv.

Och tack till Jennifer som bjöd på välbehövlig kaffe idag och till mamma som tvättar mina kläder. Och om ni ser en levande zombie på söndag så är det antagligen jag! Har redan ångest... Godnatt, puss!


sjuk

Skjut mig eller så lägger jag mig ner och gråter som bara den. Kändes inte så aktuellt att bli sjuk nu när jag har tusen saker att göra. Orkar knappt slå på tangenterna utan att det ska kännas som att få 5 slag i huvudet. Aaahhh släng hit en alvedon någon, snälla?! HEJDÅ


fika



Fika hos Sara

desperation

songs of desperation
I played them for you
a moment, a love
a dream, a laugh
a kiss, a cry
our rights, our wrongs
a moment, a love
a dream, a laugh
a moment, a love
a dream, a laugh

sweet disposition



Staden med Elin nu, sen ladda inför 50 årsfest. Och även lite jobb i baren. Kan bli intressant!

beslutångest

Näe vilken förjävla beslutångest jag har! Jag har två alternativ imorgon, antingen åker jag till Åkersjön och super sönder mig själv (närå) eller så har jag filmkväll med mamma. Tror jag ska anlita någon som kan ta beslut åt mig. Någon frivillig?! Nä, visste väl det. Jag får ta en riktig funderare så får vi hoppas på att det blir bra =) Time for bed. Sov så gött då


Ångest

Okej, talk to the hand. Jag hoppas att ingen kommer i min väg idag. För jag känner mig sjukt irriterad. Det beror på 1 timmes sömn inatt, baksmällan, hungrigheten osv osv. Idag ska jag göra något som kallas ångest plugga. Det kan bli kul.......not! Kommer antagligen slänga boken i väggen och skrika att jag vill dö. Hihi närå, så illa är det inte. Men nästan. Imorgon är det petak (läs: fredag) era retards. Jag ska för en gångs skull ta det jävligt lugnt eftersom det är stor 50års fest på lördag. Sen forum nästa helg, åh jag vet inte om jag tycker det ska bli kul eller inte. Är verkligen inte pepp. Åhhhhh nu ska jag äta världens godaste mat.... Sen kommer Jennifer vi ska plugga tillsammans. Hej tja


stressigt

Hhhhhhiiihhhhääää, det spökar. Det börjades igår kväll när datorn startade av sig själv, och imorse ringde jag Jennifer och kände mig iaktagen. Och inte nog med det så satt jag och mamma i vardagsrummet när massa grejor åkte ut från garderoben i köket. Till och med nu när jag skriver känner jag mig iaktagen, och när jag skulle duschaaa. Vad äre för pedofil spöke? Lovar att "den" kommer ligga bredvid mig inatt.

Näää nu kommer jag vara mörkrädd. Försöker peppa mig för imorgon, men det går inge bra. Känner mig stressad som fän, har tusen saker att göra i veckan samtidigt som jag ska hinna plugga till ett prov och till ett tal. Hinner inte ens skriva mer för jag MÅSTE sova, annars blir jag inte glad imorgon. TJARÅ


telephone

Känner mig så jävla oskön. Tror det är i veckan som jag får ta smällarna från lovet. Tappar ord när jag ska prata, är trött som en jude osv. Sara trodde jag gick på nånting idag och man kan ju nästan undra. För att jag skulle kunna plugga ikväll så gick jag på en behövlig promenad i regnet. Det var fanimej skönt, jag gillar när det regnar. Gud, pissa merrrrrr. Varje dag, en vecka helst. Sen välkomnar jag solen tillbaka igen! Och efter det här lovet tänkte jag för mig själv att ta det lugnt ett tag framöver, men inteee. Då är det ju 50dagars på onsdag. Kändes förjävla osoft nu faktiskt. Och justja, om man bara äger 2 kronor är det värt att köpa 2 godisar eller ska jag vänta tills jag hittar 3 kronor till så jag kan köpa en kaffe i lyan? Tacksam för svar, beslutångest.

Hejjjjj

sol


living on my own

Sometimes I feel nobody gives me no warning
Find my head is always up in the clouds in a dreamworld
It's not easy - living on my own, my own, my own



Hela helgen har varit ett enda festandes bara. Fredag var dock lugnare då vi endast drack lite vin och myste på Casandras balkong och därefter gick vi på olearys. Igår körde vi all in. Full var vi och kul hade vi. Försöker komma på hur många timmar jag har sovit inatt, är inte säker men jag tror det blev 3 timmar. Så nu är jag trötter. Får inte heller powernapa nu ifall jag ska kunna somna ikväll. Och vilket jävulskt skönt väder det är ute, tackar gudarna för att jag inte har varit bakis idag. Suttit på stortorget hela dagen med tjejerna. Gött med sol. Höll även på att bli blind igår, men tack Sara för att du missade ögat. Skönare med ett sår på ögonlocket skulle jag kunna tro. 

Kvantum. 5 minuter. Jennifer osv. Hörs

osv osv osv....

Medan A har skaffat barn och pojkvän såhär på en torsdagskväll så gör C inte så mycket mer än att lyssna på kärleksmusik och drömmer sig bort till en vacker kväll i mallorca med en snygg jävla killjävel som målar hennes tånaglar! Och för att tala om mig så satt jag i min jacuzzi ikväll och drack skumpa samtidigt som jag kollade på backstreetboys på mtv, och herregud vad snygg dom har blivit, killarna! Och för att inte glömma bort ciggen jag hade i munnen. C tycker tydligen att jag skulle druckit 3.5or istället för skumpa. För då räcker det ju att man dricker en och är askalas. Hjärnan flyger iväg till en annan värld som är fylld av små rosa moln och killar utan hjärnor som gör precis som man vill. Där är det inge jävla tjaffs om p-piller där inte, utan dom bara kööööör.

Ungefär så ligger det till. Det gamla vanliga! Damerna har för lite att göra.


yes

Men yes. Tackar gudarna för att jag får tillbaka bra med skatt i sommar. I sommar kommer jag vara rik, vill du hångla?! Närååå. Sen fick jag också precis reda på att Sara har fått en lägenhet på Frösön den 1 Juni, och ja jag kommer bosätta mig där. Ihhh.... Okejrå, nu får studenten komma för nu har jag sjukt mycket att se framemot!

Igår var jag med tjejerna. Diana körde oss på en raggar-runda, och såklart åkte vi förbi raggarn 3 gånger... Sen blev det larrys och en och annan öl. Ikväll blir det lite pause häng, lite plugg, lite mys, och en liten springrunda med mamma.

Förresteeeeen äre någon som har klivit på min rygg? Det känns som det. Nu ska jag koka lite käffeee.


LMFAO



Rätt skön!

tisdag



Ge mig en öl så håller jag käften!
Näääää men vad händer en tisdags kväll då?!
Jag tänkte ta den äckliga stadsbussen in till
stan och mysa med Casandra..... gött

mother lover

hey hey måndagsklubben.... Drog till åre igår med tjejerna, kan ju säga att det suger att vara nykter. Blev en aning fattigare nu också, eller om jag ska vara ärlig så är jag heeeelt pank nu. Åre kostade mina sista pengar. En dusch på det här så hörs vi!



You’re a Mother Lover
We should fuck each others mothers
Fuck each others moms

I’ll push in the way
Where you came out as a baby
Ain’t no doubt that shit is crazy
Fuck each others moms


P2

Vädret igår skulle jag kunna våldta om och om igen. Är det inte underbart så säg! Mötte iallafall upp Elin igår i badhusparken. Sen bestämde vi oss för att sitta på hennes balkong och dricka öl på kvällen. Cas kom och vi hade en massa filtar och täcken, bärbar dator, öl, snus, godis osv. Mysigare kunde det inte bli! Efter det drog vi på Pause #2 och drack ännuu mer öl. Ångest idag som fän. Men det var kul.

Nu sitter jag med min bror i köket och dricker lite kaffe. Sara och Jocke kommer hit snart och ska bjuda på fika. Sen ska jag hem till min mamma och tillbringa all min tid med henne. Vi hörs.


collie man

Vaknar med en snygg donna bredvid mig efter att ha kommit hem från en sjukt jävla rolig efterfest (läs: tråkig, jag somna på soffan). Och idag var det ju sol för er som hade missat det. Sjukt soft. Jag och Sara gick ner till badhusparken och mötte upp Casandra och Kelly och solade lite. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och varit på bio med Sara och Jocke som vi kom på en halvtimme innan den började. Kändes sjukt aktuellt med en lugn kväll ikväll. Hade ju egentligen velat åkt till Åre idag, men kändes inte så lockande att ta nabo eller buss. Fäck, måste börja med körkortet.

Lite Bruce Springsteen på det här då. Tja, godnatt.

aaaaaha

elin tog hem priset för att vara fullast. efter henne var det nog jessica och sen jag? sen vettefan. känner att jag fortfarande vinglar när jag går! och trött är jag också, och ont i kroppen.. kom också precis på hur jag fick blåmärket på höften. kewl. nu ska jag ta igen mina sov timmar och sen peppa för 20 års fest. aaaaaaaaaahhh det gör ont. alvedon. nu. tack.


marité

Kul att det är första april, kul att alla skämtar. Speciellt Pontus.

Sitter och äter gött godis för tillfället. Eller jag åt precis upp den sista. Är riktigt jävla hungrig så jag håller på att invänta maten. Sen ska jag börja göra mig snygg för ikväll och sen vidare hem till Elin och ta min första öl! Eller nääääääeeee fan, jag fixar mig nu och skyndar mig till elin så jag kan ta ölen.. Lät ju förjävla gott! Ses på marité, och för er som inte ska dit, fuck you.


RSS 2.0