Gästinlägg..

Thesebster.blogg.se gör ett gästinlägg, här... sitter just nu här hemma, lagomt full och sentimental, sitter dock med 2 tjejer men ändå jag lyssnar på All by myself... lite så känner jag mig just nu. Jag är trots allt ensam man! Tro det eller ej men det blev systemet idag igen, köpte som vanligt för många öl än vad jag klarar av men det är så jag lever. Jag har egentligen inte mycket att säga mer än att öl tröstar väldigt skönt när man är ensam. Jag känner redan nu ångesten om jag kommer ha imorgon men det är så det är att vara man 2011... man mår dåligt... Jag kan trösta med att jag dock inte är fullast, Anna ligger på golvet och verkar ha fått för mycket dricka ikväll. Men kvällen är ju inte slut och jag har redan lagt in kudden och bandspelaren med "all by myself" på repeat på toan i förberedande syfte... åhhh varföööööör!

Saraaaa

Precis nu känns allt aaaas bra. Jag har haft en dag där nästan allt har gått bra, förutom imorse när Sara kom och var på lite dåligt humör själv. Då är det lätt att det smittar av sig. Men utöver det så är jag riktigt jääävla glad. Hade nästan kunnat bjuda hem en vän på ett glas vin, men det får bli till helgen. Nu är jag på tok för trött för att ens orka tänka tanken. Och igår fixade Patrik min dator, så nu känns den som ny igen. Behöver inte ens prata om hur långsam osv den var innan.

 

Annars fyller Sara 21 idag, as rolig ålder. För nu jävlar kan hon ta buss körkortet som hon har väntat länge på. Närå. Men hon kan dricka alkohol i många fler länder, t ex USA som hon åker till i sommar. Fyfän vad kul. Imorgon blir det tårta och sånna grejer och i helgen lite mer kalas....

home



Fortfarande världens bästa låt.

whatsmynamee.blogg.se

Känns nästan som att man måste åka på Peace & Love i sommar. DEADMAU5 (!!), Bob Dylan, M.I.A., Joruney, Maskinen, The Sounds osv osv. Någon som kan sponsra mig en liten trip? Hehehee. 

Annars har jag haft en mysig dag med Sara, vi har testat klänningar för fullt. Mamma fyller år på lördag, då blir det fest och fina kläder. Och imorgon är det också fest och middag hos Sebbe. Och igår var det fest. Lite iallafall. Man är ju liksom 19 år.. Lever livet typ!


 



Sara och hennes rosa läppstift.

-







live laugh love

Tror Anna har fått sig en ny hobby. Målar time hos Sara med Jennifer.

are you leaving me nooow

Vaknar. Dricker kaffe. Solen i ögonen. Målar läpparna röda. Sätter på musik på högsta volym. Headbangar. En cigg i munnen. Och så är dagen igång. Överdriver gör man somvanligt!


Två AS sköna låtar, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day DreamErik Hassle – Are You Leaving.


Så kan det va!

Omge dig av människor som får dig att må bra. Vissa vänner-relationer är riktigt påfrestande. Vissa tar mer engergi än vad de ger. Man måste ge och ta, inte lämna över allt till den andra. Vissa ger negativ energi, och då kan det hända att den stannar kvar inom sig. Dock är jag glad att jag har världens finaste vänner som ger mig glädjerus så fort jag träffar dom, men tyvärr finns det mer eller mindre falska människor. Det kommer vi alla att leva med. Men jag tror man måste lära sig att "borsta" ifrån sig dessa typer. Livet är för kort för att ödsla tid på någon som ger en negativ energi.


Save the world tonight

Det finns en stark hatkärlek till söndagar.






Me love you looong time

Save up all your tears

Fick höra en sak tidigare i veckan, och det har fått mig att tänka mycket. Ibland har man dåliga dagar, men då finns det alltid någon som har det tio dubbla värre. För att komma till saken så ska jag sluta klaga för minsta lilla och istället ta dagen som den kommer. Vi kommer ändå leva resten av livet med både med och motgångar.



Det känns som att det var längesen jag riktigt skrev av mig. Har iallafall haft en fullspäckad vecka med mycket bravader. Vänner som har varit här och hälsat på (känns som att jag aldrig är ensam). Varit ute i finvädret, jobbat en del, tränat osv. Ikväll ska jag möta upp Ellika och Jennifer för att sedan bege oss mot en hemmafest hos Mattias där en hel del vänner kommer att befinna sig. Känner på mig att det kommer bli ruuuligt. Och imorgon väntas en mamma och dotter dag/kväll med tacos, mys, och lite fix i lägenheten.


syskon kärlek







Vi tre är oslagbaraaaaaa, wohoo.

Fin besök. Nu blir det pizza och cöla. Later!

dsc00321 (MMS)

Fin besök. Nu blir det pizza och cöla. Later! Skrattar..... Får ont i magen.. Skrattar ännu mer.... Krampar. Så kul hade jag igår. Ikväll får jag mer fin besök av ett gäng.


man down

Jag hade min fredag i onsdags, så idag förtjänar jag inte att gå ut eftersom det visade sig att jag blev jätte sjuk. Igår låg jag halv döendes i soffan hela dagen/kvällen. Tur man har en vän som Jennifer som kommer och lagar mat åt en! Idag mår jag betydligt bättre men fortfarande förskyld. Casandra och lilla Nelly kommer snart hit och gör mig sällskap. Jag har så fina vänneeeeeer.



Rihanna – Man Down


good

Just nu känns allt peeeerfect, förutom att jag inte har råd att åka på måndagsklubben. Annars så! Kompisar, det är bara att komma och hälsa på mig.


hoho

Vart tog mina fingrar vägen? :(



Nyduschad och chillar i sängeeeen. Så fort jag får den där lilla energin så ska jag springa upp till Jennifer och Emma och hänga där tillssssss.........  jag får nycklarna till min lägenhet.. Spännande. Heeeeeeejrå

Jahaaaruu



Har äntligen, såhär efter två års letande fått svaret på vad en film heter. Så nu skakar jag lite, måste........se......den......nu. Vad filmen heter håller jag hemligt tills jag har sett den och att den verkligen är så bra som jag tror!





Man skulle kunna tro att det är Sara på bilden, men det är jag. Sjukt va? Jag tycker jag är as lik henne här.

RSS 2.0