30 oktober.

Klockan är egentligen 9.. Men den är bara 8. Och jag är jätte trött. Helgen har varit as rolig. Utgång i fredags med ett gäng tjejer. Sen blev det middag hos mamma igår med fint sällskap och med en bra återställare som resulterade ännu en utgång med systarna Häggman. Så en söndag som denna mår man inte så bra.. Ätit tacos hos Jennifer, vilket var behövligt. Nu ska jag chilla i soffan med en godispåse heeeela kvällen. Hörs




Hej

Jag har nog inte alla hästar i hagen, för en liiiten liten sak så fick jag prata med 3 stycken från sjukvården.. Skulle vilja läsa min journal på sjukhuset, konstiga grejer bara.. Är hos pappa nu och tvättar kläder, sen ska jag skynda ner på stan och köpa något fint, sen hem och äta middag med Tessan och sen kommer det lite tjejer till mig och då är det fessssssttttttttt. Jihuu, skulle behöva en öl redan nu.




Hitta lite gamla bilder på pappas dator.


Lyran

Har semester den här veckan kan man säga, jobbar bara 6 timmar idag sen är jag ledig ledig ledig. Underbart! Sen så finns det ju världens roligaste app, den ändrar rösten totalt, man låter som en 60årig pedofilgubbe. Så jag och Sara har busringt familjen och några andra. Skrattat så vi har grinat. Pappa tyckte också det var en sjukt rolig grej så hans kompisar fick också lida lite. Nu ser jag framemot helgens bravader!


Mami

Ikväll har jag sytt, det är så jäkla roligt på något konstigt vis. Hänger hos mamsen i odensala, finns alltid så mycket att göra här. Och det är underbart att få känna sig liten igen och fika kvällsfika tillsammans :)


Ahhaaa

Somliga straffar sig själv, på ett eller annat sätt. Jag, Linda och Jennifer gick på bio igår, paranormal activity 3! Fy satan vilken film. Linda blundade halva filmen och jag spillde cola i ansiktet. Fick sms 04:15 inatt "Är du vaken såhär sent, gick förbi och såg att det lyste hos dig". Och jag var inte vaken då utan sov med alla lampor på.. Såatteee, en liten förvarning bara om ni tänkte se den.




Lite mamma sjuk såhär på en lördagskväll.


Love.

Jag trodde det var omöjligt, men nu har jag för första gången gråtit över en film. Den var så fin, kärlek är verkligen det vackraste som finns och den är dyrbar också, så ta hand om varandra!



Annars är min lägenhet stabil nu efter mycket omständigheter. Värmen kom tillbaka. Men inte länge efter blev det strömavbrott, kolsvart i hela lägenheten (hej jag är världens mörkräddaste person), jag ringde mamma med gråten i halsen och svor att jag skulle flytta hem igen. Men det löste sig rätt fort genom att gå till grannen och få hjälp. Så nu är det okej med mig igen, tackar som frågar. Godnatt!


Be the one

Satan vad bra tvprogram det går på tisdagar. Jag, Sara och Maria har börjat köra myskvällar då. Sov här inatt också, kan ju inte sova hemma.. Är ledig idag, så det blir en systerdag idag vilket innebär skitsnack, massa kaffe och andra roliga aktiviteter. Vi var sugna på att åka en sväng till åre, men då behövs ett körkort och en bil.. Men vi får iallafall fin besök av Jennifer senare ikväll, då blir det film och godis.




Ratsit

Inatt sov jag med tjocksockar, mjukisbyxor och två tröjor på mig. Fy faa-han vad kallt det är i min lägenhet. Klev upp kl 5 imorse och var som en istapp. Men nu sitter jag på jobbet med filt och varm choklad. Mhh.

 


Dance with the devil

Det är fasen skillnad på arg och arg. Och dom som skriker hysteriskt och har sig de är dom bästa, dom har man lite hatkärlek till för dom gör det bara till en rolig grej (antar att det är dom som går på medicinska medel). Sen har vi dom som inte har fått ett ligg sedan 90-talet. Dom ska ha rätt fastän dom har fel, dom förnedrar en och man får inte säga så mycket utan man ska vara tyst och hitta det dom söker. Fick en nyligen och samtidigt insåg jag att jag hade missat min rast. Så sämre kunde det inte bli för stunden. Meeene ska väl vara glad att jag aldrig kommer bli en sån förhoppningsvis. Har iallafall bara en ynka timme kvar sen slutar jag, wiho.




Det är okej att sakna värmen när det är nollgradigt ute va?


Obsession

Dagarna går ju sinnersjukt fort. Fredag imorgon, juhuuu. Ledig som bara den är jag. Så ikväll blir det en riktig myskväll med ett glas vin, tända ljus, wordfeud och musik. Imorgon väntas fika på stan med Therese och kvällen får vi se vad den har att bjuda på. Jag är öppen för förslag.





8 okt

Fick ett samtal av en flyförbannad tant. Måste berätta hennes historia lite kortfattat (synd om kvinnan ju). Hon hade bokat hotell för att hennes man fyllde 60 år igår. Men han var tvungen att jobba istället. Fast i självaverket träffade han en annan kvinna som hon fick reda på. Så nu skulle han fan flytta därifrån! Pju. Alltså män... Håller dom på så i den åldern? 

Jag känner mig så välbehövd på det här jobbet ibland. Jag tror jag får dom att må bättre. Definitivt. Hon sa kram till mig flera gånger när vi skulle lägga på.




Nu har jag rast så nu ska jag iväg och luncha med mamma och norsken på stan. Kramakalassssss.

Fan

Fan fan fan. Vad jobbigt det blev nu. Men nu kan det bara bli bättre. Även om jag känner mig så liten och inte vet vart jag ska ta vägen. Fan!




Ikväll väntas iallafall middag på bishop med mys tjejerna.


4 okt

Jag vill så mycket som jag helst inte skulle vilja att att jag ville.

3 okt

Jag kan få dig när du vill!


20.43

Bästa helgen på länge. Fääck vad kul jag har haft med alla tjejer. Vin och tårta i torsdags, middag på SOLO och utgång i fredags, och det blev även en utgång igår. Avslutade helgen med ett pause besök med Casandra som åker hem imorgon (sad little me), världens finaste tjej.


RSS 2.0