Söndag

Back in Norway! Känns lite tungt men samtidigt skönt. Fan jag är för hemmakär! Har haft det sjukt bra iallafall, träffat alla fina vänner, firat Agnes födelsedag, kört hårt på krogen osv. Nu blir det lugna puckar ett tag framöver, jobbar två helger i rad. Så nu blir det jobbaaa, sova, chilla och äta skorpor (finns inge godare). Hoppas alla har en fin söndag.

Tisdag

Jobbat med 100 snoriga barn idag........ Skönt att dagen är över. Ikväll blir det nog big brother all night long, 24/7 har vi köpt, värt 30 spänn var för en månad. Längtar lite ganska mycket tills imorgon, hem ljuva hem <3

awolnation


Dööööör vilken bra låt!

Söndag

Vill åkaaa heeeem. Vill åka tåg med mamma. Hade sett framemot att åka hem och få lite ny energi, men papprena har kommit så vi börjar jobba imorgon! Känns mer aktuellt att åka hem på onsdag då. Wihoo det ska bli skönt! Jobbade igår, det gick braaa, dom ville ha kvar mig. Så nu har jag två deltids jobb. Men dagis känns mycket mer chill nu.

Förövrigt sitter vi tjejerna här och är bakis. Mamma har hälsat på. Narimen går med kryckor för hon gjorde illa foten igår. Vi var på hemmafest hos Mattias och grabbarna igår, riktigt trevligt. Och skönt med bara svenskar!

friends with benefits

Var på intervju idag och det gick bra, ska jobba på lördag. Med tanke på att jag aldrig har blandat drinkar, serverat mat eller tagit beställningar tidigare så får vi se hur det går. Är så jäkla trött idag och känner att jag skulle behöva gråta en skvätt. Bara för att liksom! Mamma kommer i helgen (tackar gudarna att hon är förlovad med en norrman) så då ska jag kraaaaamaaass!! Sen åker jag nog hem på söndag och blir hemma en vecka! Väntar ju fortfarande på lite papper. Nu ska vi dricka smoothie och se film!

Downtown

Förfestade med Mariah och hennes kompisar igår, sen gick vi vidare på downtown. Satan vad roligt det var där, alltså huuuur roligt som helst!! Sjukt kul att träffa östersundare också, då börjar man känna sig hemma! Sen hade vi lite efter häng här efter vi hade ätit kebab (tack Isse)! Nuu måste jag ta mig en dusch och bli en människa igen.

Lördag

Tog en rejäl sovmorgon idag! Tessan ligger fortfarande och sover, men det kan behövas så tidigt som vi kliver upp på morgonen och hon som dessutom klev 5 igår morse. Hade myskväll igår med film, chips och dipp och skype med Jennifer, Ellika och Erica. Somvanligt somnade vi till filmen. Vi har sagt att vi ska börja se film direkt efter middagen klockan 7 så vi hinner se klart! Vi är lite som pensionärer! Annars snöar det idag, verkar som det är lördagar det jämt snöar. Sen smälter det bort lagomt till måndag så är det asfalt igen! En kopp kaffe på det här så ses vi på downtown ikväll. Eller så hörs vi helt enkelt. Puss

Mina fina!

Torsdag

Medans Narimen och Madde sitter på tåget påväg hem har jag och Tessan ätit en god middag. Nu sitter vi och chillar framför en film. Förtjänar lite godis ikväll också, även om det är så satans dyrt! Sen tänkte jag bubbla, måste passa på när det bara är vi hemma annars tar varmvattnet slut. Vi är 4 tjejer med ett badrum, och snart blir vi 5. Det kommer bli kaos känner jag på mig! Annars så börjar Tessan jobba imorgon på ett dagis. Vi andra måste vänta på ett polisregister annars hade vi också kunnat börja på engång! Däremot har jag en intervju nästa vecka på en bar&restaurang krog på solsidan. Får se vad det blir utav mig tillslut, hade inte förväntat mig varken dagis eller servitris jobb. Men det är spännande :) Var ute och sprang igår också, hittade världens finaste ställe med världens finaste utsikt!!


Sjukt skönt med helg imorgon. Ska möta upp Mariah när hon kommer från tåget imorgon och göra något kul, wiii. Vet inte vad kvällen har att erbjuda men på lördag blir det fest iallafall.




Mh

Idag har vi tjejer varit duktiga! Vi har tränat, kan säga att det är första gången på riktigt riktigt länge. Det känns redan nu, speciellt i armarna.. Måste komma upp i Narimens nivå känner jag. Annars har jag bubblat lite ikväll. Imorgon ska vi upp 8, så nu ska vi se zoo keaper sen sova!


Söndag

Det är så lugnt nu, bara jag hemma. Tjejerna är och handlar och lämnar av Jennifer på tåget! Helgen har gått för fort! Igår hade vi kul iallafall. Vi förfestade hos oss, Pontus och Adde kom hit. Sen halkade vi bokstavligt talat ner på Crash (vi har en mördarbacke som lutar 80 grader neråt, och med klackskor när det är halt är ingen bra kombination)! På crash var det trångt, spya på golvet, kaos i garderoben och brandlarm som gick. Sen gick vi tillbaka hem till oss och fick besök av vår enda norska kompis som vi har här. Keewl! Imorgon börjar alla möten, intervjuer osv, så ikväll blir det chill med godis, film och cölaa. Puss hejtja





12.53

Trivs som fisken i vattnet här i Trondheim. Allt går fint. Har fått lite intervjuer på olika jobb nästa vecka och lägenheten är stabil. Det suger att det snöar idag, mycket också! Var så satans skönt att kunna gå på asfalt. Jennifer kom idag också så ikväll blir det lite partey. Vet inte om det blir någon hemmafest eller om vi ska ut på någon klubb. Det återstår att se.
Laterr

Installerad

Tagit två dagar för oss att fixa lägenheten, men den är så fin nu så! Enda nackdelen med lägenheten är att varm vattnet tar slut mellan varven, nu har alla tjejer duschat förutom Tessan, hon fick kall vattnet! Men hon är envis med att hon måste duscha så nu hör man från badrummet "helvete vad kallt, fyfaaaan" haha stackarn!


RSS 2.0