here i go again

Rolig helg. Mysig måndag. Längtar tills imorgon (tisdag). Fest och roligheter onsdag. Mysa torsdag. Fredag, helg. Ungefär så ligger det till. :)

Efter festen tystnade skogen

Numera har jag ett fullbokat liv. Jobbar 8 till 5 varje dag. Därefter ligger jag antagligen död. Fredag imorgon, sista dagen den här veckan jag måste kliva upp halv 7. Tackar gudarna för det. Har ett prov på jobbet som jag är lite nervös inför. Annars ser jag sjukt framemot helgen, ska sova ut, umgås med fina människor och bara mysa.


Love

Igår ringde först en glad mamma som hade haft 7 rätt på travet, inte illa pinkat! Därefter ringde min kära bror och berättade att Crusaders vann över Stockholm. Goooddie good. Vilken bra familj jag har! Annars satt vi tjejer hemma hos Agnes igår och myste med findrickat. Dock blev det en relativt tidig kväll för mig och Jennifer. Men det var trevligt! Såateehh, en snus på det här då. Hej!


Be the one



Hur kan man inte älska Moby? Fyfan vad bra han är.

hej



Det blir en fin kväll känner jag på mig. Besök hos Sara (huset bjuder förövrigt på vin), hälsa på Therese och hennes vänner och kanske en liten sväng på någon cool klubb.

16.12

Mysig helg. Jobbat idag åt pappa med Sara, samma imorgon. Fick även ett bra samtal idag om att jag har fått jobb, börjar utbildningen på måndag. Känns förjävla bra! Snart blir det att kika på balen och ett pause besök med Therese! Bra måndag. Och snart är det sommar. ÅH!


scary monsters



Fördriver tiden hemma hos Sara och Patrik, väntar på att dom ska komma hit och hållla mig sällskap tills jag ska vidare till Jennifer. Har varit på afterwork på olearys, gött med öl och gött att Sverige ledde med 3-1 när jag gick. Hoppas det håller i sig. Och jag hoppas även kvällen i sig bjuder på något extra roligt. Just nu känner mig både pepp och opepp. Have fun!

Save the world

http://www63.zippyshare.com/v/8379223/file.html


punching in a dream

Nästan så att man vill våldta vädret. Så jäkla skönt. Igår tältade grabbarna och vi tjejer gjorde sällskap genom att dricka öl. Inte helt fel!


Forum var kewl



Vad fa-haan, varför ska tiden gå så fort när man har kul? Helgen tog slut på 3 minuter kändes det som. Och om man känner så, så har man antagligen haft bland den bästa helgen på länge. Tack alla tjejer och grabbar!

Sitter och chillar med en öl. After ski nu!

dsc00449 (MMS)

Sitter och chillar med en öl. After ski nu!


skinny love

Hade inte så mycket på hjärtat egentligen. Tänkte bara säga att jag ska laga någon middag nu och fortsätta med mitt fina brev till Casandra. Brev är roliga! Hoppas Casandra vill brev växla sen... Facebook är tråkigt att skriva på. Sen börjar jag bli lite pepp inför Forum. 9 tjejer och 6 killar i en stuga, fatta vilket bråk det kommer bli om killarna, 3 tjejer för mycket... Annars blir det nog kul. Låt alkoholen flöda folk! Hörs



Målarn





Min sysselsättning igår och idag. Har målat om hela vardags/sovrummet och en liten grej i köket. Nu är det klart, får tacka Sara och Jennifer för hjälpen. Utan er hade det inte gått <3, närååå. Men det var bra med hjälp, gick fort. Nu kan jag njuta av livet och slippa skämmas för blåa tapeter.

RSS 2.0