3 am, typ!

Skön dag. Skönt väder. Nu går mina ögon i kors så jag tänkte faktiskt sova. Och imorgon kommer jag att vara full! =) SEE YOU!

-

Angående inlägget innan så har jag ändrat mig lite. Nu har vi planerat en massa till valborg, och för en gångs skull kommer det nog bli sjukt kul (alla andra år har sugit). Såatteh jag kommer befinna mig i Jessicas stora hus med skönt folk, mycket dricka och fint väder om inte tidningen ljuger...

Imorgon har jag sovmorgon och efter skolan är det ett litet lov vi har framför oss. Känns ganska soft! Hade inte så mycket mer att berätta idag. Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och läsa sen kommer troligtvis john blund på besök =) Puss!


Valborg?

Nu känner jag verkligen att alla håller på att planera valborg. Jag tycker valborg är sjukt överskattat! Skulle kunna sitta hemma och se film istället typ, men man måste väl följa strömmen och dricka. Men jag hade inte tänkt att planera något, jag tar det som det kommer, det blir nog enklast så =) Men det är ju bara holla om det händer något riktigt roligt så är jag på!


Flaasshiing Liightss

Nu ska jag ner till badhusparken och sola med Jessica och Therese.
LATER!

what else is there?

Jag har haft en mysig dag idag, det får jag tacka Sara och Jennifer för och såklart vädret. Vi har shoppat lite, suttit och solat i badhusparken och ätit pizza. Det tog igen från min värdelösa kväll igår, haha! Men ja, åter till det värdelösa så är jag fortfarande besviken på dess tråkigheter som är. Jag menar om det inte hade varit för forum och åre så hade jag säkert gjort något roligare. Men nu ska vi inte lipa för det, jag ska försöka sova.. Dock utan Sara inatt, så jag har planerat lite hur jag ska ställa lampan så det inte blir för ljust och inte för mörkt, det är lite besvärligt att vara mörkrädd =) Natti!

You Spin Me Right Round

Jag skulle kunna skriva ner 100 värdelösa saker just nu, men det orkar jag inte. Därför tänkte jag avrunda det till 10 saker: Kvällen har sugit, det har varit tjej tjaffs (är fortfarande lite arg), hade vip biljetter till g3 och trodde det skulle bli en kul kväll där men tjaffset förstörde det, min ena högtalare på datorn är cp, en sunkig polack kom till mig och frågade vad klockan var, jag har bara 3 snusar kvar, det är stökigt i mitt rum, jag har jätte mycket plugg (måste plugga på en lördag), jag är ensammen hemma så jag törs inte sova för jag är mörkrädd (måste vänta tills Sara kommer hem från g3) och tillsist så jaaa, allt annat värdelöst =)


Skönare

Om man hade kunnat älska med vädret så hade jag ju lätt.. sjukt skönt är det! Sen är det ju ganska skönt att det är fredag också, men helgen känns inte sådär jätte lockande. Hade ju först planerat att åka till Åre och i sista minuten kunde vi tydligen inte ha det boende vi skulle, så det kunde ju suga. Sen så försvinner ju alla i helgen, antingen är man i Åre, Vemdalen eller Härjedalen.. Kul! Det blir iallafall till att dricka vin ikväll för min del, ett litet plus kanske rå? Puss och kram ledsen girl..


-

Mitt andra hem

Clap Your Hands

Helt plötsligt.... är jag sjukt less, mest på praktiken som jag ska försöka byta. Var varken där igår eller idag! Och pappa är i Tunisien och softar, kul för han. Lite kul för mig med, är hemma själv hela veckan! Sen saknar jag min storebror redan typ. Hejdå!


-

Det är inte kul att ligga själv framför tvn och kolla på en rysare, det funkar ju halvt när man har coca cola, choklad och snus. Dock skulle det inte vara helt fel att ha någon bredvid sig som man kan hålla hand med när man blir lite rädd =) Jag har tur som har en mamma som har haft fest hemma och är lite drunk och förstår min rädsla "Lilla gumman, om du blir rädd så kan du ropa på mamma, du vet att jag finns här". Liiiite bättre känns det ju! Annars var jag ju somsagt och kollade på Amerikansk fotboll ikväll, det var kul att äntligen få träffa alla Karlstad killarna och självklart se när Johan spelar. =) Dom vann med 80-6. Hihi!

Godnatt!

-

Igår blev det utgång igen, är dock inge bakis idag och det tackar jag gud för =) Skulle på Olearys eftersom vissa av oss stod på listan, men det är inte så lätt som man tror att komma in när man är 17. Jävla vakter =) Så istället drog vi på G3 där vi fick vip biljetter, sjukt nice och sjukt mycket folk. Men det var trevligt. Kom hem till Rebecca vid 3 tiden så fick vi besök lite senare och sen jävlar var det läggdags. Ikväll däremot blire chill, eller ja jag har inte bestämt mig ännu. Det lutar mest att jag, Sara och Maria ska åka och kolla när Johan spelar Amerikansk fotboll. Det är ju liksom Karlstad Crusaders mot Jämtland. Intressant =) Nu ska jag gå och möta Sara så ska hon få köpa snus till mig! Men vi ses på läktarn!


-



Jag vill tillbaka till Åre, tillbaka till Country Club, och till Markoolio. =) Vi har iallafall nästan spikat att  vi ska åka dit nästa helg. Dels för att dricka några diverse öl, festa och kika på donnorna som ska vara hårmodeller på holiday club.

Annars idag har jag inte haft så mycket för mig, är tok för bakis för att göra något. Orkar knappt lyfta mig från stolen! Inteee så kul. Men trevligt hade jag igår med tjejerna. Ikväll får vi se vad det blir, blir säkert en och annan öl =) MENNEE VI HÖRS!

Sound of da police

Jaa då var man åter hemma igen, hade gärna velat stanna kvar i Åre men är man utan vatten i en stuga så funkar det inte längre. haha! Lär bli hemma resten av helgen också. Det sugerrrrr, men det får duga. Ikväll tänkte jag jobba och efter det kanske det blir utgång, vore ganska nice =)

puuss

-

Drar till åre nuuuuuuu. puss!


-

Snart kommer Johan, Kristofer och Sara och hämtar mig så ska vi åka till Byskogen och hälsa på Släkten. Ska träffa min lilla kusin som bara är 2 månader för första gången =) Sen vet jag inte alls vad som händer, funderar starkt på att dra till Åre över natten? Meeeen är helt jävla pank.. men det lutar åt det hållet iallafall!

LATER!


sovgott

alltsåå det här var sista gången jag gick och hämtade vatten i köket. pratade med fröken häggman i telefon, så står jag och fyller på vatten samtidigt som vi pratar. sen när jag släcker lampan ser jag en skugga gå mot mig, tänker först att jag inbillar mig men blir ändå rädd, jennifer frågar var det är och jag tänker typ bara äähh. MEN SEN kommer skuggan SKIT nära mig. och då lät det verkligen såhär "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH".. så jag tände lampan igen =)  jag undrar om man hallucinerar när man är bakfull? =) tydligen gör jag det. Men jag hoppas jag kan sova nu, vore ju lite onödigt annars. Godnatt


Åre

Känner mig typ som en överlevande från Auswitch, en dusch känns mer än aktuellt.. men det kommer! Har haft sjukt softa dagar i åre. Robin hämtade mig i onsdags efter att jag hade jobbat, träffat kompisar och druckit några öl. Drog mig till lägenheten till Cas och Nina. Seeeen har vi varit på krogen varje kväll. Vi var på country club i fredags och igår, det var sjukt roligt. Men en fyra dagars supning tar på en, Sara säger att jag har bakis hallicunationer (trodde jag såg min bror, men det var i syne). Haha alltså så kan det gå .... Jävligt bakis är jag iallafall! Och snart ska jag äta, med HELA familjen och det är inte varje dag =) Är skit hungrig. Nu får jag se vad ösd har att bjuda på under lovet? Hade ju helst vela tillbaka till Åre mennee, det går ju icke....


puuss.


Kids

Lite nice, solen skiner, ska snart äta pizza, ledig ikväll, lov imorgon, åre imorgon.

PUSS DÅ!


Flashdancer

MGMT







Det är kul att man glömmer att ta kort när man har som roligast. =)
Men 3 bilder från Åre för räcka, har typ bara 2 till såatteh!


Big Fun

Precis kommit hem från en sjukt soft helg i Åre.

Har varit bakis hela dagen, (det var inge kul) men det var det värt. Hade sjukt kul igår, vi förfestade lite i lägenheten sedan drog vi till Dahlboms och drack oss full och dum! Och sen efterfest i lägenheten. Har haft skit kul i helgen, träffat mycket folk, tex Jon Olsson hihihi. Drar till åre på onsdag eller torsdag igen =) Puss

ge mig?

I skrivande stund så tänker jag på hur jag ska klara mig ikväll på endast en snus. Synd att man är ovän med sin syster, synd att man inte ska jobba ikväll så någon jävel därifrån kan fixa, synd att pappa är lat och inte orkar åka på affären, och framförallt mest synd att jag bara är 17 år... livet är inte alltid lätt =)


?!

typ någon som överdriver, tyyp tredjevärldskriget. japp!


RSS 2.0