Yes!

Igår letade jag i över två timmar efter mitt leg utan framsteg. IDAG HITTADE MAMMA DET! Jag blev överlycklig, nu kan jag gå på krogen på fredag. Så snart känner jag mig nog som 18 :) Hade iallafall en toppen dag igår. PUSS!


-

VART FAN ÄR MITT LEGITIMATION ?!?!?!

18!

Idag är det en sån dag då jag får sjukanmäla mig själv från skolan utan förälders tillstånd, jag får köpa snus lagligt, gå på krogen, köpa folköl osv. Började dagen med att sjukanmäla mig såklart, inte bara för att känna hur det kändes utan mer för att jag inte orkade gå. Fast det känns ändå inte som att det är på riktigt förren jag har användt mitt leg. Och det vet bara gudarna när jag kommer få den känslan eftersom mitt leg är på vift. Det är ju ganska typiskt? Jag får nog fortfarande köra med "kan du köpa snus åt mig?". Men jag ska banne mig hitta det så att jag kan gå på krogen med tjejerna på fredag. Så ja, grattis till mig själv då. 18 år idag!

Tack, tack, tack till alla som har sagt grattis.

Therese

Jag har världens finaste vän, fröken Kempe!


-

att det kan göra så ont...

Draft: Sept. 28, 2009


Ni flickor är bra!


Ska laga middag nu åt dom finaste själarna som finns, pappa och syster. Blir antagligen plugg ikväll. Längtar inte heller tills imorgon!




-

För stunden önskar jag att jag inte fanns. Jag vill inte fylla år, jag vill inte ha presenter. Jag vill inte gå på skolan och se glad ut. Jag orkar inte! Fan, fan för allt.

såååatte nu är det bara..

2 dagar kvar!!!:))

Ikväll har jag myst med Jennifer, Therese och Marielle! Nu blir det snart sängen. Ska försöka sova utan lampan tänd inatt, men kan inte lova nått. Vi fååår se, hatar att vara hemma själv. Puss


Hard Knock Life


aaaaaah

Sista fredagen som 17åring, bara så att ni vet :) Fast min fredag har inte varit sådär jätte bra, har haft en jävla huvuvärk, och den vill inte försvinna. Och det värsta är att mina alvedon är slut... Plus att mamma befinner sig i Norge så hon kan inte trösta mig för stunden. Det suger! Så för att inte göra inlägget för långt så säger jag godnatt nu, tänkte sova bort huvudvärken och hoppas på att det är bättre imorgon! Ciaao.


Gina

Ikväll är det vip kväll på gina, samt cubus m.m. Och jag är helt jävla pank! Borde spara det "små" slantarna jag har kvar, MEN TÄNK OM JAG HITTAR EN FIN TRÖJA SOM JAG BARA MÅSTE HA! Då är det värt det. Men tänk om jag hittar 10 tröjor jag vill ha, då borde jag ha stannat hemma. Men jag tror jag åker ändå, så försöker jag hålla mig till en tröja :) Det är ju ändå 20 % såatteeh :)

-

Kan inte någon ge mig lite mer kraft till att orka saker? Jag känner mig helt slutkörd och allt går skit just nu. Men sånt är tydligen livet!


-

Ge mig lite tur då, det var längesen sist!


Berlin calling


bästa

Kom hem inatt och klev upp redan klockan 6 imorse och kände mig som en zombie, skit jobbigt. Och carlstad förlorade sm guldet, 24-20 blev det till sthlm, fyfan så nära. Men det positiva i det negativa var att Johan fick pokal för matchens bästa spelare, så jävla bra han är! Och det var så kul att träffa min bror :)



Jag har världens bästa syskon!


Crusaders

Ligger i lägenheten nu och myser framför tvn. Idag har vi varit ute, vädret kunde inte ha varit bättre. Det har varit varmt och skönt! Och somsagt, imorgon gäller det. Carlstad crusaders mot Stockholm, super serie. Jag tror på Carlstad och jag håller tummarna för dom. Kommer inte kunna skriva något mer förrän på måndag, eftersom vi kommer hem imorgon natt. MEN HÅLL TUMMARNA FÖR CARLSTAD, så hörs vi! Puss (10 dagar kvar)


Sthlm

Några alkohol drycker senare sitter jag här. Har precis kommit hem från en liten ute kväll i sthlm, helt okej! Behövde inte visa leg, tuuuuur för jag har inte riktigt fyllt "vuxen" än. Imorgon tänkte jag ha en lugn filmkväll bara. Längtar mest till söndag! Godnatt 


12 dagar

Borde packa, orkar jag? Tänkte ta tag i det typ nu, fast jag tror jag tar ett bad först. Och för att inte göra det här inlägget för långt så tänkte jag bara säga att det endast är 12 dagar kvar. Puss


Blåbärspaj

Jag är så jävla sugen på blåbärjs paj nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tror fasiken jag måste baka. Jag och mamma ska ändå ut på en promenad nu och då kan jag lika gärna svänga in på kvantum för att köpa vaniljvisp. Då ska jag äta blåbärspaj och kolla på idol ikväll, åh bättre kombination får man leta efter! Sen ska jag plugga matte.. LÄNGTAR TILL HELGEN DÅ FÅR JAG TRÄFFA MIN BROR!!! Hejdå! :)

working girl

Fick nyss ett samtal om att jag ska till Stockholm på fredag. Det gör förmodligen min vecka bättre, för värre kan den nog inte bli. Så det känns helt okej faktiskt!



Annars var det jävligt fint väder idag!


sämre dag

Funderar starkt på att gå och dränka mig! Någon som är på?!?! Skit dag....

Slappt....

Imorgon väntas en slapp dag med en skön sovmorgon och endast en lektion, bättre dag förhoppningsvis! Förresten så glömde jag min telefon hos pappa, så om jag orkar så hämtar jag den imorgon... Kändes ganska jobbigt.


För övrigt så har jag världens bästa storasyster och storebror. Puss!



Therese.

Idag fyller min fina vän Therese år. Grattis som fan!


min syster.

när jag blir stor ska jag bli precis som du.



skönt.

HEEEJ! I skrivande stund ligger jag i sängen och har äntligen övertygat Sara om att vara hemma ikväll istället för att gå ut. Men tydligen skulle hon till Jocke dåå. Ikväll ska jag ladda upp med filmer, chips och dipp. Ska bli gött med en sån kväll...igen! Har jag sagt att jag inte har festat något sen stråket?? Det är iallafall sant, och det känns jävligt bra. Fyller ju om 17 dagar nu, och då kommer jag under en period säkert gå ut varje helg. Så jag passar på att ta det lugnt tills dess :) Ganska smart va! Hörs.


the girl who lost her cocaine


Sådärja!

Eftersom inte sjukvårdsupplysningen ringde upp så gick jag ner på skolan till skolsystern, så nu har jag fått medicin, såå det känns underbart. Och när jag ändå var på skolan så hängde jag med tjejerna i lyan och gick på sista lektionen. Vi har börjat prata om vårat projekt arbete och det kommer bli skit bra tror jag. Sen har jag även uträttat lite ärenden, så nu känner jag mig duktig. Ikväll blir det en lång promenad i det fina vädret, men det skulle inte förvåna mig om det börjar spöregna.... Och sen ska jag självklart kika på idol. (försöka plugga lite matte också). Såatteeh vi hörs!

:(

Helvetes jävla skit. Nu är allt ännu värre. Väntar på att sjukvårdsupplysningen ska ringa upp mig, så får vi se vad dom har att säga. Kan inte gå på skolan idag heller, fuuuuck.

---

fan för jobbiga dagar!


Sexy Bitch

Vaknade imorse av att jag GRINADE! Ja, jag drömde tydligen något hemskt. Grinade en gång till sen när jag kollade mig i spegeln och insåg att jag var helt svullen under ena ögat. Gick på skolan en timme, sen mådde jag inge bra och gick hem. Men den här gången grinade jag inte iallafall även om jag hade världens huvudvärk. Nu är det lite bättre efter en ganska skön powernap. Längtar till ikväll..... idol!

Kaaaaanske uppdaterar något sen. Puss!



Bra låt för övrigt.

Inte glad!

Min facebook är inte okej! När jag ska kolla vad andra personer har skrivit på deras status så kommer bara gamla statusar fram. Från typ den 3e september osv.. Jävla facebook!

Hade tydligen mycket att klaga på idag. Och när jag ändå är igång kan jag också säga att jag hade planerat att gå en långpromenad ikväll, meeeeeen hej regn! Inte soft! (4 stycken inlägg på EN dag, rekord)

Kan ju glädejevis säga att nu är det bara 22 dagar kvar =)


Matte....

På tal om matte (igen), jag blir galen, jag förstår ingenting! Får ont i magen bara av att öppna den dära jävla skit boken. Kan någon fin själ hjälpa mig?? =)  

dream on

1,5 timmes jobb och en snabb dejt med Natha blev min kväll. Tänkte göra lite kvällsfika nu och försöka förstå matten =) Justee, imorgon börjar idol, älskar auditionerna när alla gör bort sig. LATER!


måndag

Efter en skön sovmorgon och endast en timmes lektion senare sitter jag här. Sjukt soft! Nu ska jag plugga lite Matte B som.jag.inte.förstår.ett.skit.av. och sedan jobba ikväll!

söndag

Eftersom jag är pank så blev jag endast bara två tröjor rikare från sundsvall och lite grejor till mitt rum från ikea. Men det är jag nöjd med även om jag hade velat köpt upp hela gina..

Imorgon är det en ny vecka, skööönt att tiden går fort :)




lördag

För det första kan jag säga att veckan har gått fort, som fan! Och för det andra vaknade jag redan vid halv 10 imorse, har verkligen vant mig att kliva upp tidigt nu. Men det är skönt, man får mycket gjort på dagarna. Idag har jag åkt bil, en lång jävla bit bara för att Sara skulle övningsköra. Sen var vi en sväng till spikbodarna på en lång promenad också, det var skööönt. Ikväll har jag blivit bjuden på middag hemma hos Sara och Jocke, det ska bli gött! Och imorgon ska jag åka till sundsvall en sväng. Dock är det sjukt tråkigt att jag är pank! Men något hoppas jag att jag kan köpa?? :) SES!


24!


Tänkte bara säga att,

nu är det bara 29 dagar kvar. Jag håller räkningen! För övrigt har det varit en skit dag idag, ont i huvudet IGEN efter en lång skoldag...


RSS 2.0