-



Bilder från när vi bada och lite av kvällen innan det roliga började!

-

Dom dagarna jag inte har skrivit här har jag haft hur kul som helst. Vädret har varit perfekt, har varit på massa bad ställen och badat. Åkt mycket båt och även fått många myggbett meeeeen det hör ju till sommaren såatteeeh! Igår var vi in på innefickan på stråket, det var lätt det roligaste jag har gjort på länge. Jag och Tessan dansade och hamnade liksom på ett ställe där dom HÄLLDE ÖL över en. Så då rann det ju öl från håret och ner på kläderna och allting. Men är det rejv så är det! ;) Ikväll börjar själva yran och det ska bli kung! Hinner inte skriva mer nu för jag må redan börja fixa mig, ska först på middag sen på förfest ...... PÖSS DÅ!


-

Fest hos Nathalie igår som fyllde år. Trevligt dock utan alkohol, väntar ju till yran nurå som man har laddat upp med en massa go saker :) Idag fick jag hela min lön, vilket kändes väldigt bra =) Köpte 2 tröjor, 1 par skor, en handväska, solglasögon och lite smycken.

Ikväll blir det utgång ..




Saknar Maria och Turkiet!


-

Ikväll blir det nog häng med Camilla och Therese m.fl blir nog roligt så jag slipper tänka på min värk. Har fortfarande ont i hela kroppen, men men det blir bättre får vi hoppas på. Vädret är hur härligt som helst, och det ska bli varmare och varmare för varje dag. Gud vad skönt! :)


-

Somnar circa 02.00 vaknar 06.30 somnar 08.00 vaknar 09.50. Jag mår sämst! Jag har ont i hela kroppen, det bara värker. Jag vet inte vad jag ska göra. Kom hit med en alvedon någon då???


-

Är kattvakt och jag känner verkligen hur mycket jag gillar katter. hihihi ge tillbaka mina go ungar till määä. Dessa var våra katter vi hade byskogen dock så fattas fyra katter, hade inte bild på dom. Tyvärr!  Sen passade jag på att lägga in bilder på Diesel och Stampe. PÖSS DÅ!



wohoo :)

Lite KUNG yran kommer bli i år då.
BLONDIE , JUSTICE, KLEERUP !!!!

:D


Jävla mage

Nu sitter jag här och är väldigt ledsen... Jag har världens jävla magvärk! Kan faktiskt inget annat än att gråta, fast jag får väl skärpa till mig när Simon och hans pappa kommer och hämtar mig nu snart. Och sen när jag och Simon är själva kan jag börja gråta igen så kan han trösta mig. Det låter väl bra! JÄVLA MAGE!!!!!


Ny Design

Simons söta lillasyster har nyss fixat en design åt mig.
Vad tycker ni om den? Jag tycker den är skit snygg.

Nu blire lite sömn!


Snygg jacka



JAG VILL HA DEN HÄR JACKAN/TRÖJAN!
VAD TYCKER NI OM DEN?

Last night.



KUL KVÄLL!

Bye handsome.



Ha en bra resa till London, Stockholm och allt vad det kan vara!
Puss och kram på dig syster

Summer is back

Vilket jävla härligt väder alltså, man bliiiir glad. Var en sväng på Storsjöcupen med gamlingarna idag, dom såg iallafall ut att njuta av solen och kika lite på fotboll. Imorgon på jobbet ska vi nog gå till lillsjön och fika eller något. Blir ju ännu varmare då. Efter jobbet ska vi nog till forsa ledarna och bada! :)

Igår var vi på invigningen ett gäng, efter det drog vi på volos och käkade pizza. Sjukt mysig kväll faktiskt med underbart folk!

Nu ska jag och Jennifer till Tavel och käka maaaaat.

Puss

RSS 2.0