-



SHINE ON  ;]

-

Jag älskar låten Break the ice med Britney Spears, den är helt jävla sjukt bra! :)


-

Hängde med Elena och gänget igår! Äntligen fick man träffa Elena som man inte har gjort på hela sommaren! Vi hade riktigt kul. Idag funderar vi faktiskt på att åka båt men egentligen bör jag inte skriva vad jag ska göra, utan skriva dagen efter vad som hände eftersom det blir aldrig riktigt det man planerar. :) Idag är det lite bra väder iallafall, men det är typ höst?? KULKULKULKUL, hejdå sommar dårå! Kommer verkligen sakna allt man har gjort. Men alltså, livet är ju liksom inte över bara för att sommaren är det. Nästa sommar däremot ska jag och Therese dra utomlands, vart vet jag inte än. Men vi ska iallafall börja spara pengar, så åker vi under Yran. Sara frågade om jag ville följa med till Florida nästa sommar men jag sa nej, för det kommer jag inte ha råd med såatteh det räcker med en utlandsresa med världens bästa Therese.

Jaja vi får se vad dagen har att bjuda på :) Så hörs vi!

I hear your voice when no one's around
I'm still here when i'm losing ground
Feel like the earth move under my feet
I feel you in every single heartbeat
You are a lovely, lovely refrain
Your spinin' round and round in my brain
I sing this tune until it's unfurled
You've got the sweetest ass in the world.


-

Sov hos Therese inatt! Igår bastade vi och färgade håret på både Emelie och Adde. Sen blev det film, jiddra inte med Zohan. Sen inatt kollade vi på Bring it on, men både Therese och Adde somnade så jag fick kolla själv på slutet. Haha! Ikväll ska vi dricka lite lätt, får se vart vi blir. Kanske åker båt :) Men det blir nog kul!


U got 2 let the music ................ dyeaaaaaah


-

Fredag, bastade med Jennifer och Therese. Hur härligt och svettigt som helst! Såg även film därefter.
Lördag, film med Simon.
Ikväll, film med Simon. Ta det lugnt bara!

Simon jobbar hela veckan, så då blir det väl att umgås med vänner hela veckan och ha kul. Måste verkligen passa på att ha kul innan skolan börjar!


ANNAAAAARS så fattar jag inte varför det inte går att kommentera inläggen på min blogg??


-



Värd att lyssna på :-)

-



ni är bäst bror och syster.


Into the wild


-

Nu har jag varit sjuk i exakt en vecka! Blev sjuk andra dagen i London, och det går bara upp och ner. Ena stunden känns det som att det ska gå över, sen blir det värre. Nu vakna jag av att jag hosta, och jag hostar så mycket så det känns som att jag ska spy. Det är jobbigt! Jag vill bli frisk.

Tur att det blir en lugn kväll iallafall. Jag, Therese och Jennifer ska basta, sola, se film och käka godsaker! Det kommer bli mysigt. :)


Oh, my love, my darling
I've hungered for your touch
A long, lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine?
I need your love, I need your love
God speed your love to me

Lonely rivers flow
To the sea, to the sea
To the open arms of the sea
Lonely rivers sigh
"Wait for me, wait for me"
I'll be coming home; wait for me

Oh, my love, my darling
I've hungered, hungered for your touch
A long, lonely time
And time goes by so slowly
And time can do so much
Are you still mine?
I need your love, I need your love
God speed your love to me


-



Världens finaste människa. Tack för att du finns! :)

Kape


-

Igår var det verkligen RÖJ! Den sjukaste kvällen jag har varit med om, men så jävla roligt alltså. Idag har man inte mått så vidare bra, men det vara bara att försöka stå i ändån. Var på badhuset och nu är jag t-t-t-t-rött. Tänkte kanske vila en halvtimma? Simon kommer och hämtar mig klockan 11 typ!

By the way, det var grymt roligt i London :)


-

Har inte somnat ännu och klockan är över 5! Varken Maria, Sara eller jag har kunnat sova eftersom en tant från våningen över har skrikit i princip en timma i sträck så det verkligen har låtit in. När jag väl la mig var klockan kvart över 4, och när jag nästan precis somna så klev dom upp för dom åker till Karlstad nu om exakt 40 minuter. Då tänkte jag att det var lika bra att kliva upp och sova när dom har åkt. :) Kommer vara död imorgon bitti menneee det är väl lugnt.



Såaettehhhh hare bra gott folk så ska jag väl snart krypa ner i sängen då.

-



i love iiiiiit.

London

Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag åker till London. Vi åker tåg ner till sthlm klockan 9 imorgon kväll, därefter går flyget från arlanda 7 på morgonen. Sen kommer jag hem måndag natt. På tisdag hoppas jag att någon är på att festa med mig? Är sjukt sugen på att ha kul. Lika kul som jag hade på förfesterna innan yran :) Och snälla, skicka massa sms till mig när jag är där. Behöver veta lite vad som händer här hemma.



Kleerup kommer spelas i min mp3 ALL THE TIME :))))) PÖSS DÅ!


KLEERUP




Lätt roligaste kvällen igår på läääänge, förfesta i en stor båt. Hade hur jävla kul som helst! Sen blev det väl en och annan karusell, sen KLEERUP! Så jävla grym. pöss

RSS 2.0